Prajitura cu vanilie, biscuiti si capsuni

Ingrediente :

3 plicuri budinca de vanilie (3*40 g)

1 l lapte

10 lg zahar

200 g unt

400 g capsuni

400 g biscuiti

 

Decor :

300 ml frisca lichida

sau

300 ml smantana pentru frisca

3 lg zahar pudra

 

Mod de preparare :

Fierbem budinca conform instructiunilor de pe plic, dar folosind cantitatile noastre. Luam de pe foc, adaugam untul, amestecam bine, 300 g biscuiti sfaramati cu manile, apoi bucatele de capsuni. Intr-o forma (30*40 cm) tapetata cu folie alimentara intindem compozitia, iar peste ea un strat de biscuiti . Dam tava la frigider pentru minim 4 ore sau de seara pana dimineata, apoi o rasturnam invers, decoram cu frisca batuta si cu biscuiti sfaramati sau capsuni.

Taiem felii cu un cutit trecut prin apa fierbinte, sters de apa.

O prajitura rapida si usoara .  Spor la prajiturit !!! 🙂

Sursa : www.coolinarika.com

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TRAFIC

Live visitors
1192
783
Visitors Today

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura cu zmeura, ciocolata si frisca

Prajitura cu zmeura, ciocolata si frisca

Blat : 5 albusuri 6 lg zahar 3 lg ulei 4 lg faina 2 lg cacao 1 lgt praf de copt   Crema ciocolata : 5 galbenusuri 150 g zahar 5 lg faina 500 ml lapte 200 g unt (80%) 100 g ciocolata (45%) 50 g ciocolata rasa fin (70%)   200 g biscuiti Petite beurre 100 ml...

Prajitura cu biscuiti si gem

Prajitura cu biscuiti si gem

Blat : 5 oua 6 lg zahar 2 lg ulei 6 lg faina   Plus : gem de caise   Crema : 450 g biscuiti macinati (petite beurre) 250 g nuci macinate 3 lg cacao neagra 50 ml rom 300 ml apa 300 g zahar 300 g unt (82%) esenta de rom (optional)   Glazura : 200 g...

Prajitura Cleopatra

Prajitura Cleopatra

Blat cafea : 10 g ness 50 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt rasa praf de copt un praf de sare 1 lg esenta caramel Blat cacao : 30 g cacao 75 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt praf de copt un praf de sare...

Pin It on Pinterest