Prajitura cu stafide si Nutella

Mod de preparare Prajitura cu stafide si Nutella :
Blat galben : intr-un castron mixam spuma galbenusurile cu zaharul pudra, incorporam praful de copt stins cu putina zeama de lamaie si faina amestecata cu amidonul alimentar. Coacem in tava (20×30 cm ) tapetata cu hartie de copt.
Bezea cu nuci : mixam spuma albusurile cu un praf de sare, adaugam apoi zaharul, mixand pana se topeste, adaugam zeama de lamaie, uleiul, iar la final nucile amestecate cu pudra de cacao. Omogenizam si coacem compozitia in aceeasi tava.
Crema : mixam spuma ouale intregi cu zaharul , adaugam apoi pudra de cacao si punem pe baie de aburi pana cand crema se ingroasa. Lasam apoi crema sa se raceasca. Untul il mixam putin, apoi in el adaugam din crema de cacao racita.
Asamblare : blat galben-1/2 crema -bezea cu nuci-1/2 crema amestecata cu stafidele inmuiate in rom-Nutella.
Punem prajitura in frigider circa 2-3 ore, apoi intindem Nutella (de la temperatura camerei, pentru a o putea intinde) peste.
O prajitura absolut delicioasa ! 🙂 Spor la prajiturit !









0 Comentarii