
5 albusuri
150 g zahar
50 ml ulei
100 ml lapte
135 g faina
25 g cacao
1 plic praf de copt
1 lg esenta de rom
12 piscoturi 200 ml cafea indulcita pentru insiropat blatul Crema :
100 g ciocolata alba
150 ml frisca lichida 5 galbenusuri
200 g zahar
1 lgt esenta de vanilie
300 ml lapte
30 g amidon alimentar
1 plic gelatina granulata (10 g) 300 ml frisca lichida Decor :
ciocolata rasa Mod de preparare :
Blat cacao : intr-un castron, mixam spuma albusurile cu un praf de sare, adaugam apoi zaharul , mixand pana se topeste ,uleiul treptat, laptele, esenta de rom, iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt si pudra de cacao (incorporate cu o lingura).












Pana si revistele au inceput sa fure:
http://pasiunepentrubucatarie.blogspot.ro/2011/10/prajitura-cu-mousse-de-ciocolata-alba.html
Multumesc!