Prajitura cu pere si ciocolata
IMG_1918
Ingrediente :
3 oua
130 g zahar
140 g faina
1 plic praf de copt (10 g)
120 g unt 
 
350 g pere cubulete
100 g ciocolata neagra
 
Mod de preparare :
       Taiem perele cubulete , cu tot cu coaja.
Untul il topim, pe foc mic, pana se inchide putin la culoare.
Ouale le mixam spuma timp de 6 minute, adaugam apoi zaharul, mixand inca 4 minute. Cu ajutorul unei linguri incorporam faina amestecata cu praful de copt si cernute, apoi untul caldut.
 
IMG_1871
IMG_1873
IMG_1874
 
       Compozitia obtinuta o intindem in tava (20*30 cm) tapetata cu hartie de copt. Asezam bucatile de pere si ciocolata tocata.
 
IMG_1876
IMG_1879
IMG_1880
 
       Dam tava la cuptor, la 170 grade Celsius, circa 35-40 minute. Lasam se se raceasca, apoi taiem si servim.
Cine doreste poate presara zahar pudra deasupra prajiturii.
 
IMG_1883
IMG_1889
IMG_1895
IMG_1918
IMG_1921
 
       Spor la pregatit prajitura ! 
 
Sursa : http://alexandravasile.ro/prajitura-cu-pere-si-ciocolata/
Please follow and like us:
error7
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale  Ingrediente : 3 oua mari (sau 4 oua mici) 220 g zahar 290 g faina 80 g migdale delii macinate 3 lgt praf de copt 300 g morcovi rasi fin coaja de la 1 portocala esenta de vanilie 200 ml ulei   Crusta : 40 g zahar 40 g unt rece 30 g...

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka Blat : 12 oua 90 g faina 90 g cacao 210 g zahar 1,5 lgt praf de copt   1 borcan dulceata de coacaze sau afine, zmeura, prune...   Crema : 500 g mascarpone 800 ml smantana pentru frisca 30% 4 lg zahar pudra 1 plic gelatina granulata (10 g)...

Prajitura cu ness si mascarpone

Prajitura cu ness si mascarpone

Prajitura cu ness si mascarpone Blat cacao : 5 oua 150 g zahar 120 g faina 1 lg amidon alimentar 30 g cacao 1 lg ulei   Crema : 500 ml smantana pentru frisca 30% 250 g mascarpone 2 lg zahar pudra 3 lg ness + 3 lg apa fiarta 2 lgt gelatina 60 ml apa   Bezea...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email7