Prajitura cu mere, branza si crusta de nuci

Aluat :

125 g unt moale

150 g zahar

3 oua mari

un praf de sare

150 g branza de vaci grasa

100 g faina

1 plic praf de copt (10 g)

1 plic budinca vanilie (40 g)

4 mere

 

Crusta nuci :

75 g unt moale

75 g faina

2 lg zahar pudra

75 g nuci macinate

1 lgt scortisoara macinata

 

Mod de preparare :

Crusta nuci : amestecam toate ingredientele(eu am folosit migdale).

Aluat : mixam untul moale cu zaharul, adaugam apoi cate 1 ou pe rand, mixand bine dupa fiecare, praful de sare, branza de vaci, faina amestecata cu praful de budinca si praful de copt, iar la urma cubulete de mere. Amestecam cu o lingura si asezam compozitia in tava (30*40 cm) tapetata cu hartie de copt. Deasupra presaram crusta.

Coacem prajitura in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 40 minute.

Lasam prajitura sa se raceasca, apoi o feliem.

Spor la prajiturit ! O prajitura rapida si delicioasa ! 🙂

 

Sursa : http://www.madicuisine.ro/retete/dulciuri/prajitura-cu-mere-si-crusta-de-nuci-2116

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf Bezea cocos : 12 albusuri 450 g zahar 300 g cocos sare   Crema : 500 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 30% 3 lg cu varf lapte praf   Decor : cocos   Mod de preparare Prajitura Raffaello cu lapte praf :...

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale  Ingrediente : 3 oua mari (sau 4 oua mici) 220 g zahar 290 g faina 80 g migdale delii macinate 3 lgt praf de copt 300 g morcovi rasi fin coaja de la 1 portocala esenta de vanilie 200 ml ulei   Crusta : 40 g zahar 40 g unt rece 30 g...

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka Blat : 12 oua 90 g faina 90 g cacao 210 g zahar 1,5 lgt praf de copt   1 borcan dulceata de coacaze sau afine, zmeura, prune...   Crema : 500 g mascarpone 800 ml smantana pentru frisca 30% 4 lg zahar pudra 1 plic gelatina granulata (10 g)...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6