Prajitura cu iaurt si prune uscate

DSC_0487

1 pahar iaurt de 175 ml

Ingrediente :

3 oua mari

1  pahar zahar

2/3 pahar ulei

1 pahar iaurt (175 g)

1/2 pahar cocos

2+1/2 pahar faina

1 plic praf de copt (10g)

1 pahar prune uscate

 

1-2 lg zahar pudra

 

Mod de preparare :

Mixam spuma ouale cu zaharul (15 minute), adaugam apoi uleiul treptat, mixand mereu, iaurtul, iar la sfarsit cocosul si faina amestecata cu praful de copt cernute ; incorporam prunele uscate taiate cubulete mici. Omogenizam si coacem prajitura in tava (20*30cm) tapetata cu hartie de copt, la 180 grade Celsius, circa 35 minute. Facem testul scobitorii.

DSC_0467 DSC_0468 DSC_0469 DSC_0470 DSC_0471

Lasam prajitura sa se raceasca, pudram cu zahar pudra si feliem.

DSC_0487

DSC_0481

 

Delicioasa, pufoasa, rapida ! 🙂      Spor la prajiturit !!!

 

Sursa  :  http://www.enjoy-dessert.com/2013/05/prajitura-cu-iaurt-si-prune-uscate.html

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

3 Comentarii

  1. Profa

    Paharul citi mililitri trebuie sa aiba ??

    Răspuns
    • miremirc

      am scris sub poza de sus : 175 ml , adica un pahar de iaurt cumparat din comert 🙂

      Răspuns
  2. Profa

    Am facut prajitura si a iesit malai. Ori uleiul este prea mult ori faina este prea multa.
    In poza faina arata mai putina. Mai verificati inca o data cantitatile,nu de alta dar muncesc degeaba!!

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf Bezea cocos : 12 albusuri 450 g zahar 300 g cocos sare   Crema : 500 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 30% 3 lg cu varf lapte praf   Decor : cocos   Mod de preparare Prajitura Raffaello cu lapte praf :...

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale  Ingrediente : 3 oua mari (sau 4 oua mici) 220 g zahar 290 g faina 80 g migdale delii macinate 3 lgt praf de copt 300 g morcovi rasi fin coaja de la 1 portocala esenta de vanilie 200 ml ulei   Crusta : 40 g zahar 40 g unt rece 30 g...

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka Blat : 12 oua 90 g faina 90 g cacao 210 g zahar 1,5 lgt praf de copt   1 borcan dulceata de coacaze sau afine, zmeura, prune...   Crema : 500 g mascarpone 800 ml smantana pentru frisca 30% 4 lg zahar pudra 1 plic gelatina granulata (10 g)...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6