Prajitura cu gem de caise si crema de branza

Prajitura cu gem de caise si crema de branza

Prajitura cu gem de caise si crema de branza

Blat :

6 oua

6 lg zahar

2,5 lg ulei

7 lg faina

esenta de vanilie

 

Umplutura :

gem de caise

 

Glazura :

300 ml smantana pentru frisca

300 g crema de branza Philadelphia sau Almette

75 g zahar pudra cu aroma de vanilie

 

Mod de preparare Prajitura cu gem de caise si crema de branza :

Blat : mixam spuma albusurile cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul mixand pana se topeste, galbenusurile amestecate cu uleiul, treptat, ca la maioneza, iar la urma faina cernuta. Compozitia o coacem in tava (25×35 cm) tapetata cu hartie de copt, in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 20 minute. Blatul racit, il taiem in 2 sau 3.

Ungem cu gem de caise cele 2 blaturi .

Glazura : mixam smantana pentru frisca pana incepe sa prinda consistenta, adaugam zaharul pudra cu aroma de vanilie si crema de branza philadelphia. Mixam pana obtinem o crema spumoasa, pe care o intindem peste blat.

Prajitura cu gem de caise si crema de branza

Dam prajitura la frigider de seara pana dimineata, apoi feliem cu un cutit trecut prin apa fierbinte, sters de apa.

Prajitura cu gem de caise si crema de branza

Prajitura cu gem de caise si crema de branza

 

Spor la prajiturit !! 🙂

 

Anul nou sa va aduca sanatate, impliniri, fericire, mult noroc in toate si tot ce va doriti sa se implineasca ! 🙂

Sursa mea de inspiratei :

Prajitura cu gem de caise si frisca

Please follow and like us:
error11
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura placinta miresei

Prajitura placinta miresei

Prajitura placinta miresei Aluat dospit : 250 g faina 3,5 g drojdie uscata (sau 13 g drojdie proaspata) 3 galbenusuri 50 g zahar 150 ml lapte caldut 15 ml ulei esenta de vanilie un praf de sare   gem de caise 300 g   Budinca de gris: 500 ml lapte 50 g zahar...

Prajitura frageda cu capsuni

Prajitura frageda cu capsuni

Prajitura frageda cu capsuni Aluat fraged :  450 g faina 4 galbenusuri 250 g unt rece 80% 1 lgt praf de copt 3 lg zahar pudra   Bezea : 6 albusuri 250 g zahar 60 g budinca de capsuni 50 ml ulei 300 g capsuni proaspete   Decor : zahar pudra   Mod de...

Prajitura cu scortisoara si crema de branza

Prajitura cu scortisoara si crema de branza

Prajitura cu scortisoara si crema de branza Blat : 4 oua 110 g unt topit 450 ml lapte 170 g zahar esenta de vanilie 450 g faina 2+1/2 lgt praf de copt 1 lgt bicarbonat de sodiu   Umplutura : 180 g unt moale 80% 170 g zahar 1 lgt scortisoara 2 lg faina  ...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email11