Prajitura cu Fanta

Prajitura cu Fanta

Prajitura cu Fanta

 
 
Blat :
 
6 oua
6 lg zahar
3 lg ulei
7 lg faina
 
Crema :
 
500 g branza de vaci grasa
coaja rasa de la 1 lamaie
200 g zahar
200 g unt (80%)
1 fiola esenta de vanilie
 
Glazura :
 
750 ml suc Fanta de portocale
4 lg zahar
2 plicuri budinca de vanilie(40 g x2)
 
Mod de preparare Prajitura cu Fanta :
 
       Blat: Mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul, galbenusurile amestecate cu uleiul treptat, apoi faina si dam la cuptor in tava (25/35 cm) tapetata cu hartie de copt, in cuptorul preincalzit, la 180 grede Celsius, circa 20 minute. Facem testul scobitorii,.
 
 
 
 
 
       Crema: mixam toate ingredientele bine de tot; cine doreste poate sa adauge un pumn de stafide.  Intindem crema peste blat. Punem prajitura la frigider pana pregatim glazura.
 
 
 
       Glazura: Punem pe foc sucul Fanta, zaharul si cele 2 plicuri de budinca de vanilie si amestecam pana se face ca o budinca ;lasam sa se raceasca putin si o intindem peste crema de branza .
 
 
 
Prajitura cu Fanta
 
Punem prajitura la frigider de seara pana dimineata, apoi feliem.
 
Prajitura cu Fanta
 
Prajitura cu Fanta
 
Prajitura cu Fanta
 
Prajitura cu Fanta
 
 
 
IMG_1170-300x199
 
 
Sursa : soacra mea Ani 🙂
 
Spor la prajiturit ! 🙂
Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf Bezea cocos : 12 albusuri 450 g zahar 300 g cocos sare   Crema : 500 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 30% 3 lg cu varf lapte praf   Decor : cocos   Mod de preparare Prajitura Raffaello cu lapte praf :...

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale  Ingrediente : 3 oua mari (sau 4 oua mici) 220 g zahar 290 g faina 80 g migdale delii macinate 3 lgt praf de copt 300 g morcovi rasi fin coaja de la 1 portocala esenta de vanilie 200 ml ulei   Crusta : 40 g zahar 40 g unt rece 30 g...

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka Blat : 12 oua 90 g faina 90 g cacao 210 g zahar 1,5 lgt praf de copt   1 borcan dulceata de coacaze sau afine, zmeura, prune...   Crema : 500 g mascarpone 800 ml smantana pentru frisca 30% 4 lg zahar pudra 1 plic gelatina granulata (10 g)...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6