Prajitura cu crema de ciocolata

6 oua,
150 g zahar,
250 g faina,
3 lg iaurt,
2 lg miere,
50 g unt,
1 plic praf de copt (10 g ) Crema:
4 galbenusuri,
250 g zahar pudra, 8 lg lapte,
250 g unt,
1 plic ciocolata calda,
rom dupa gust,
4 lg cacao Sirop:
150 ml apa,
50 g zahar,
2 lg miere,
rom Decor : 200 ml smantana pentru frisca 2 lg zahar pudra 50 g ciocolata rasa
Mod de preparare Prajitura cu crema de ciocolata :
Blat: ouala se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam mierea, apoi untul topit, iaurtul, faina amestecata cu praful de copt; se coace in tava 20/30 , in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 20 minute; rece se taie in 2.





0 Comentarii