Prajitura cu budinca de capsuni

Blat cocos : 

5 oua

5 lg zahar

3 lg ulei

5 lg faina

5 lg cocos

1 lgt praf de copt

Blat banane :

3 oua

150 g zahar

75 ml ulei

3 banane mici

225 g faina

esenta de vanilie

1 plic praf de copt (10 g)

Crema :

2 plicuri budinca de capsuni (2×40 g)

800 ml lapte

8 lg zahar

225 g unt (80%)

Mod de preparare :

        Crema : budinca o pregatim conform instructiunilor de pe plic, dar folosind ingredientele noastre din reteta. Acoperim cu folie alimentara si o lasam sa se raceasca. Untul moale de la temperatura camerei il mixam putin si in el adaugam cate 1 lg din budinca racita. Crema obtinuta o impartim in 4.

Blat cocos : mixam albusurile , adaugam zaharul, mixand bine, apoi galbenusurile frecate cu uleiul, iar la urma faina amestecata cu cocosul si praful de copt. Amestecam cu o lingura. Intindem compozitia in tava (25×35 cm) tapetata cu hartie de copt. Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 20 minute. Blatul rece il taiem in 2.

Blat banane : mixam ouale cu zaharul si esenta de vanilie, pana isi dubleaza volumul, adaugam uleiul treptat, bananele terciuite , apoi faina amestecata cu praful de copt.

Asamblare : 1/2 blat banane-1/4 crema-1/2 blat cocos-1/4 crema-1/2 blat cocos-1/4 crema-1/2 blat banane-cocos.

Dam prajitura la frigider de seara pana dimineata sau pentru minim 3 ore, apoi feliem si servim.

Spor la prajiturit ! 🙂

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf Bezea cocos : 12 albusuri 450 g zahar 300 g cocos sare   Crema : 500 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 30% 3 lg cu varf lapte praf   Decor : cocos   Mod de preparare Prajitura Raffaello cu lapte praf :...

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale  Ingrediente : 3 oua mari (sau 4 oua mici) 220 g zahar 290 g faina 80 g migdale delii macinate 3 lgt praf de copt 300 g morcovi rasi fin coaja de la 1 portocala esenta de vanilie 200 ml ulei   Crusta : 40 g zahar 40 g unt rece 30 g...

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka Blat : 12 oua 90 g faina 90 g cacao 210 g zahar 1,5 lgt praf de copt   1 borcan dulceata de coacaze sau afine, zmeura, prune...   Crema : 500 g mascarpone 800 ml smantana pentru frisca 30% 4 lg zahar pudra 1 plic gelatina granulata (10 g)...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6