Prajitura cu branza si ciocolata alba

Prajitura cu branza si ciocolata alba

Prajitura cu branza si ciocolata alba

 
 
Blat cacao :
2 oua
190 g zahar
200 g unt 
300 g faina
1 plic praf de copt
40 g cacao neagra
 
Umplutura branza :
100 g ciocolata alba
50 g unt
40 g amidon alimentar
550 g branza de vaci grasa
100 ml smantana grasa
200 ml smantana pentru frisca
1 plic zahar vanilat bourbon
4 oua
150 g zahar
 
Decor :
zahar pudra
 
Mod de preparare Prajitura cu branza si ciocolata alba :
 
       Blat : intr-un castron mixam spuma ouale intregi cu zaharul, adaugam apoi untul moale de la temperatura camerei, apoi faina amestecata cu praful de copt si pudra de cacao.
 
IMG_7345
IMG_7346
 
       Compozitia obtinuta o tunam in tava (23*35 cm sau chiar 20*30 cm) tapetata cu hartie de copt si o coacem circa 15 min, la 160 grade.
 
IMG_7347
 
IMG_7355
 
       Umplutura de branza : topim ciocolata , apoi peste ea adaugam untul moale, amidonul, branza de vaci, smantana grasa, smantana pentru frisca, zaharul vanilat Bourbon, ouale pe rand si zaharul. Omogenizam bine cu mixerul, apoi umplutura o intindem peste blatul de cacao copt si dam din nou la cuptor pentru circa 40-50 minute, la 180 grade. Lasam Pasca in tava sa se raceasca complet, apoi o pudram cu zahar pudra.
 
IMG_7348
 
IMG_7349
 
IMG_7350
 
IMG_7351
 
IMG_7352
 
IMG_7353
 
IMG_7354
 
IMG_7356
 
IMG_7357
IMG_7363
IMG_7370
Prajitura cu branza si ciocolata alba
 
Prajitura cu branza si ciocolata alba
 
 
 
 
 
Delicioasa ! 🙂
 
Sursa : http://www.pokhas.com/retete-culinare/retete-dulciuri/499-pasca-cu-branza-dulce-si-ciocolata
Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf Bezea cocos : 12 albusuri 450 g zahar 300 g cocos sare   Crema : 500 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 30% 3 lg cu varf lapte praf   Decor : cocos   Mod de preparare Prajitura Raffaello cu lapte praf :...

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale  Ingrediente : 3 oua mari (sau 4 oua mici) 220 g zahar 290 g faina 80 g migdale delii macinate 3 lgt praf de copt 300 g morcovi rasi fin coaja de la 1 portocala esenta de vanilie 200 ml ulei   Crusta : 40 g zahar 40 g unt rece 30 g...

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka Blat : 12 oua 90 g faina 90 g cacao 210 g zahar 1,5 lgt praf de copt   1 borcan dulceata de coacaze sau afine, zmeura, prune...   Crema : 500 g mascarpone 800 ml smantana pentru frisca 30% 4 lg zahar pudra 1 plic gelatina granulata (10 g)...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6