Prajitura cu branza de vaci
 
 
Cea mai simpla prajitura din lume ! 🙂 Deliciu cu branza !
 
Aluat :
15 lg faina
3 oua
15 lg zahar
15 lg lapte
15 lg ulei
1 plic praf de copt
 
Umplutura :
500 g branza de vaci
2 oua
5 lg zahar
1 plic zahar vanilat
coaja rasa de lamaie
 
Mod de preparare :
Aluat : intr-un castron punem toate ingredientele, apoi le mixam pana omogenizam compozitia. Obtinem un aluat moale.
 
 Umplutura : amestecam ingredientele.
 
Intr-o tava (25*35 cm) tapetata cu hartie de copt, punem 2/3 din aluatul, umplutura, apoi restul de aluat.
 
Dam la cuptor pana se rumeneste prajitura putin deasupra. (circa 30 minute) Facem testul cu scobitoarea.
 
 
 
 

4 Comentarii

  1. diamond

    am si eu de postat o praji cu branza, deja mi-e pofta 😀 :*

    Răspuns
  2. Adriana

    O feliuţă pentru cafeluţa de dimineaţă.

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TRAFIC

Live visitors
526
2459
Visitors Today

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura cu zmeura, ciocolata si frisca

Prajitura cu zmeura, ciocolata si frisca

Blat : 5 albusuri 6 lg zahar 3 lg ulei 4 lg faina 2 lg cacao 1 lgt praf de copt   Crema ciocolata : 5 galbenusuri 150 g zahar 5 lg faina 500 ml lapte 200 g unt (80%) 100 g ciocolata (45%) 50 g ciocolata rasa fin (70%)   200 g biscuiti Petite beurre 100 ml...

Prajitura cu biscuiti si gem

Prajitura cu biscuiti si gem

Blat : 5 oua 6 lg zahar 2 lg ulei 6 lg faina   Plus : gem de caise   Crema : 450 g biscuiti macinati (petite beurre) 250 g nuci macinate 3 lg cacao neagra 50 ml rom 300 ml apa 300 g zahar 300 g unt (82%) esenta de rom (optional)   Glazura : 200 g...

Prajitura Cleopatra

Prajitura Cleopatra

Blat cafea : 10 g ness 50 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt rasa praf de copt un praf de sare 1 lg esenta caramel Blat cacao : 30 g cacao 75 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt praf de copt un praf de sare...

Pin It on Pinterest