
4 oua
5 lg zahar
4 lg faina
2 lg cacao
4 lg apa fiarta
4 lg ulei
1 plic praf de copt
1 plic zahar vanilat bourbon
50 g ciocolata milka neagra Crema :
250 g branza de vaci
250 g mascarpone
200 ml smantana pentru frisca
80 g zahar pudra cu aroma de vanilie
200 g zahar
1/2 plic gelatina granulata (5 g)
300 g capsuni Glazura :
200 g capsuni
1 plic jeleu rosu (dr. Oetker) Mod de preparare :
Pregatim blatul astfel : mixam ouale cu zaharul si zaharul vanilat bourbon pana se albesc , adaugam apa fierbinte, uleiul si faina amestecata cu cacaoua si praful de copt, iar la sfarsit ciocolata data pe razatoarea mica.










arata tare tare bine! Un adevarat rasfat al papilelor gustative: mascarpone, ciocolata si capsuni , ce sa-ti doresti mai mult ? 🙂
cam asa 🙂 mersi
Frisca se pune batuta sau lichida in compozitia de branza? Galbenusurile se bat cu zaharul sau si albusul impreuna?
Frisca se pune batuta, ouale intregi.