
3 oua mici (sau 2 oua mari)
100 g zahar
65 ml lichior de cafea (sau lichior de oua, lichior de ciocolata , visinata etc)
60 g unt topit
140 g faina
9 g praf de copt
50 g nuci macinate Crema de branza :
250 g branza de vaci
1 ou
30 g zahar
20 g praf budinca de vanilie (1/2 plic ) Mod de preparare :
Blat nuci : mixam spuma albusurile, adaugam zaharul, mixand mai departe pana se topeste si bezeaua se intareste, adaugam apoi pe rand galbenusurile, untul topit si racorit, lichiorul de cafea (eu am avut Kahlua), iar la final faina amestecata cu praful de copt si nucile macinate.








Pofta buna ! 🙂 Spor la incercat reteta ! Sursa : http://www.haisagatim.ro/2013/03/prajitura-cu-branza-arlechino.html
0 Comentarii
Confirmări/Notificări