Prajitura cu branza Arlechino
IMG_9570
Blat nuci :
3 oua mici (sau 2 oua mari)
100 g zahar
65 ml lichior de cafea (sau lichior de oua, lichior de ciocolata , visinata etc)
60 g unt topit
140 g faina
9 g praf de copt
50 g nuci macinate
 
Crema de branza :
250 g branza de vaci
1 ou
30 g zahar
20 g praf budinca de vanilie (1/2 plic )
 
Mod de preparare :
Blat nuci : mixam spuma albusurile, adaugam zaharul, mixand mai departe pana se topeste si bezeaua se intareste, adaugam apoi pe rand galbenusurile, untul topit si racorit, lichiorul de cafea (eu am avut Kahlua), iar la final faina amestecata cu praful de copt si nucile macinate.
IMG_9549
IMG_9552
Compozitia obtinuta o intindem intr-o tava (20*30 cm) tapetata cu hartie de copt.
Crema de branza : amestecam toate ingredientele, apoi le punem intr-un posh sau intr-o punga pe care o taiem intr-un colt. Trasam linii peste blat cu aceasta crema, ca un grilaj.
 
IMG_9553
IMG_9554
Dam la cuptor pentru circa 30-40 minute.
 
IMG_9557
Lasam prajitura sa se raceasca, apoi o putem taia si servi.
 
IMG_9561
IMG_9580
IMG_9570
Pofta buna ! 🙂 Spor la incercat reteta !
Sursa : http://www.haisagatim.ro/2013/03/prajitura-cu-branza-arlechino.html

0 Comentarii

Confirmări/Notificări

  1. Prajitura Arlechino cu branza de vaci – Stefy harnicutza - […] Pofta buna!Sursa […]
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TRAFIC

Live visitors
1345
361
Visitors Today

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura cu zmeura, ciocolata si frisca

Prajitura cu zmeura, ciocolata si frisca

Blat : 5 albusuri 6 lg zahar 3 lg ulei 4 lg faina 2 lg cacao 1 lgt praf de copt   Crema ciocolata : 5 galbenusuri 150 g zahar 5 lg faina 500 ml lapte 200 g unt (80%) 100 g ciocolata (45%) 50 g ciocolata rasa fin (70%)   200 g biscuiti Petite beurre 100 ml...

Prajitura cu biscuiti si gem

Prajitura cu biscuiti si gem

Blat : 5 oua 6 lg zahar 2 lg ulei 6 lg faina Plus : gem de caise Crema : 450 g biscuiti macinati (petite beurre) 250 g nuci macinate 3 lg cacao neagra 50 ml rom 300 ml apa 300 g zahar 300 g unt (82%) esenta de rom (optional) Glazura : 200 g ciocolata 53% 2 lg unt 4 lg...

Prajitura Cleopatra

Prajitura Cleopatra

Blat cafea : 10 g ness 50 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt rasa praf de copt un praf de sare 1 lg esenta caramel Blat cacao : 30 g cacao 75 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt praf de copt un praf de sare...

Pin It on Pinterest