Prajitura cu branza Arlechino
IMG_9570
Blat nuci :
3 oua mici (sau 2 oua mari)
100 g zahar
65 ml lichior de cafea (sau lichior de oua, lichior de ciocolata , visinata etc)
60 g unt topit
140 g faina
9 g praf de copt
50 g nuci macinate
 
Crema de branza :
250 g branza de vaci
1 ou
30 g zahar
20 g praf budinca de vanilie (1/2 plic )
 
Mod de preparare :
Blat nuci : mixam spuma albusurile, adaugam zaharul, mixand mai departe pana se topeste si bezeaua se intareste, adaugam apoi pe rand galbenusurile, untul topit si racorit, lichiorul de cafea (eu am avut Kahlua), iar la final faina amestecata cu praful de copt si nucile macinate.
IMG_9549
IMG_9552
Compozitia obtinuta o intindem intr-o tava (20*30 cm) tapetata cu hartie de copt.
Crema de branza : amestecam toate ingredientele, apoi le punem intr-un posh sau intr-o punga pe care o taiem intr-un colt. Trasam linii peste blat cu aceasta crema, ca un grilaj.
 
IMG_9553
IMG_9554
Dam la cuptor pentru circa 30-40 minute.
 
IMG_9557
Lasam prajitura sa se raceasca, apoi o putem taia si servi.
 
IMG_9561
IMG_9580
IMG_9570
Pofta buna ! 🙂 Spor la incercat reteta !
Sursa : http://www.haisagatim.ro/2013/03/prajitura-cu-branza-arlechino.html

0 Comentarii

Confirmări/Notificări

  1. Prajitura Arlechino cu branza de vaci – Stefy harnicutza - […] Pofta buna!Sursa […]
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura Cassis

Prajitura Cassis

Prajitura Cassis Blat de cacao : 6 oua 6 lg zahar 3 lg ulei 5 lg faina 2 lg cacao   Crema de mascarpone : 600 ml smantana pentru frisca 500 g mascarpone 3 lg zahar pudra   Bezea de cacao : 5 albusuri 200 g zahar 1,5 lg amidon alimentar 1 lg cacao 1 lg otet...

Prajitura Karpatka cu ciocolata

Prajitura Karpatka cu ciocolata

Prajitura Karpatka cu ciocolata Choux cu cacao : 250 ml apa un praf de sare 125 g unt 140 g faina 30 g cacao 5 oua   Crema de ciocolata : 3 galbenusuri 160 g zahar 4 lg faina 3 lg amidon alimentar 2 lg cacao 750 ml lapte 100 g ciocolata cu lapte 200 g unt (80%)...

Prajitura domnisoara mac

Prajitura domnisoara mac

Prajitura domnisoara mac Bezea cu mac, cocos si migdale : 5 albusuri (de la oua mici) 75 g zahar 70 g mac 50 g cocos 50 g migdale macinate   Blat cu mac, cocos si migdale : 5 oua (oua mici) 100 g zahar 70 g mac 50 g cocos 50 g migdale macinate   Crema...