Prajitura cu afine si branza de vaci

Aluat :
1+1/3 cana faina (1 cana = 250 ml )
150 g zahar pudra
2 oua
5 g praf de copt
100 ml ulei
1/2 cana lapte

Umplutura :
400 g branza de vaci
150 g zahar pudra
1 lg esenta de vanilie
2 oua
100 ml lapte
200 g afine proaspete

 

Mod de preparare :

Aluat : intr-un castron amestecam faina, praful de copt si zaharul pudra, apoi oul, uleiul si laptele. Omogenizam si turnam compozitia in tava (20*30 cm) tapetata cu hartie de copt.

Umplutura : amestecam toate ingredientele, apoi le intindem cu lingura peste aluatul de mai sus.

Deasupra umpluturii asezam afinele spalate si dam apoi la cuptor tava pentru circa 35-40 de minute, la 180 grade Celsius . Facem testul scobitorii.

Si poza veche 🙂

Spor la prajiturit ! 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura cu biscuiti si gem

Prajitura cu biscuiti si gem

Blat : 5 oua 6 lg zahar 2 lg ulei 6 lg faina Plus : gem de caise Crema : 450 g biscuiti macinati (petite beurre) 250 g nuci macinate 3 lg cacao neagra 50 ml rom 300 ml apa 300 g zahar 300 g unt (82%) esenta de rom (optional) Glazura : 200 g ciocolata 53% 2 lg unt 4 lg...

Prajitura Cleopatra

Prajitura Cleopatra

Blat cafea : 10 g ness 50 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt rasa praf de copt un praf de sare 1 lg esenta caramel Blat cacao : 30 g cacao 75 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt praf de copt un praf de sare...

Prajitura cu prune si bezea

Prajitura cu prune si bezea

Aluat : 5 galbenusuri 200 g zahar 180 ml ulei 125 ml apa clocotita 5 g drojdie uscata (sau 15 g drojdie proaspata) 1 plic praf de copt (10 g) coaja rasa de la 1 lamaie 300 g faina Umplutura : 13 prune mari proaspete 1-2 lgt scortisoara Bezea : 5 albusuri 7 lg zahar...