Pandispan cu visine
656x440_pandispan-cu-visine-110526

Ingrediente :
5 oua
300 g zahar
un praf sare
3 lg zahar
8 lg ulei
10 lg apa fiarta
300 g faina
1 plic praf de copt
500 g visine proaspete
zahar pudra

Mod de preparare :
Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc, apoi incorporam uleiul pe rand, lingura cu lingura, apa clocotita tot pe rand, apoi faina amestecata cu praful de copt, tot treptat (folosim mixerul).

Albusurile le mixam spuma tare cu un praf de sare, apoi adaugam cele 3 linguri de zahar mixand in continuare pana se topeste zaharul; albusurile batute spuma tare se adauga peste crema de galbenusuri, amestecand de jos in sus cu ajutorul unei linguri.

656x437_pandispan-cu-visine-110522

Compozitia obtinuta o turnam in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, iar deasupra asezam visinele spalate si curatate de samburi.

656x437_pandispan-cu-visine-110523

Dam tava la cuptor pentru cca 45 minute (atat a stat la mine in cuptor pana s-a copt, dar verificati cu scobitoarea mai bine).

Lasam sa se raceasca si presaram zahar pudra.

656x437_pandispan-cu-visine-110524

656x437_pandispan-cu-visine-110525

Pufoasa, „picanta”, delicioasa !

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

2 Comentarii

  1. Rocsy Ciobanu

    Visinele sunt preferatele mele in prajituri.Delicios pandispan si frumos!!

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf Bezea cocos : 12 albusuri 450 g zahar 300 g cocos sare   Crema : 500 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 30% 3 lg cu varf lapte praf   Decor : cocos   Mod de preparare Prajitura Raffaello cu lapte praf :...

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale  Ingrediente : 3 oua mari (sau 4 oua mici) 220 g zahar 290 g faina 80 g migdale delii macinate 3 lgt praf de copt 300 g morcovi rasi fin coaja de la 1 portocala esenta de vanilie 200 ml ulei   Crusta : 40 g zahar 40 g unt rece 30 g...

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka Blat : 12 oua 90 g faina 90 g cacao 210 g zahar 1,5 lgt praf de copt   1 borcan dulceata de coacaze sau afine, zmeura, prune...   Crema : 500 g mascarpone 800 ml smantana pentru frisca 30% 4 lg zahar pudra 1 plic gelatina granulata (10 g)...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6