Pandispan cu caise si biscuiti
Picture 236

Ingrediente :
4 oua
1 cana de zahar
1/2 cana ulei
5 lg faina
1/2 plic praf de copt
10 caise (sau mere rase)
20 g unt
70 g biscuiti simpli

Mod de preparare :
Tava (20*30 cm) o ungem cu unt si o tapetam cu biscuitii sfaramati (eu i-am sfaramat cu robotul de bucatarie), apoi asezam jumatati de casie cu miezul in sus; in fiecare jumatate de caisa punem putin unt ; cine doreste prajitura mai dulce poate sa puna pe fiecare caise cate o lingurita de zahar.

Peste caise turnam blatul : mixam cele 4 oua spuma, adaugam zaharul mixand in continuare, apoi uleiul treptat, iar la sfarsit incorporam faina amestecata cu praful de copt .

Dam tava la cuptor, la foc potrivit, pana se coace; dupa ce am scos tava , o lasam sa se raceasca , apoi o raturnam pe un platou si o taiem sub ce forma dorim. Eu am ales sa o tai sub forma de romburi.

Aceasta prajitura se mai poate face cu mere: 6 mere mari le dam pe razatoare , le asezam peste biscuiti; deasupra lor presaram zahar si scortisoara, apoi blatul si dam la cuptor.
Prajitura este foarte buna, dar se termina foarte repede; nu e „spornica”, cum spune mama. 😛

Please follow and like us:
error11
fb-share-icon0
fb-share-icon20

4 Comentarii

  1. Anonymous

    Eu am uitat sa pozez pandispanul meu cu caise si s-a mancat tot… asa ca mai fac unul. Al tau arata de nota 10!Cristina (www.divainbucatarie.ro)

    Răspuns
  2. Anonymous

    aveti niste prajituri ai de mine de parca is facute in fabrica super.nota 10

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura placinta miresei

Prajitura placinta miresei

Prajitura placinta miresei Aluat dospit : 250 g faina 3,5 g drojdie uscata (sau 13 g drojdie proaspata) 3 galbenusuri 50 g zahar 150 ml lapte caldut 15 ml ulei esenta de vanilie un praf de sare   gem de caise 300 g   Budinca de gris: 500 ml lapte 50 g zahar...

Prajitura frageda cu capsuni

Prajitura frageda cu capsuni

Prajitura frageda cu capsuni Aluat fraged :  450 g faina 4 galbenusuri 250 g unt rece 80% 1 lgt praf de copt 3 lg zahar pudra   Bezea : 6 albusuri 250 g zahar 60 g budinca de capsuni 50 ml ulei 300 g capsuni proaspete   Decor : zahar pudra   Mod de...

Prajitura cu scortisoara si crema de branza

Prajitura cu scortisoara si crema de branza

Prajitura cu scortisoara si crema de branza Blat : 4 oua 110 g unt topit 450 ml lapte 170 g zahar esenta de vanilie 450 g faina 2+1/2 lgt praf de copt 1 lgt bicarbonat de sodiu   Umplutura : 180 g unt moale 80% 170 g zahar 1 lgt scortisoara 2 lg faina  ...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email11