Prajitura Rosa Blat nuci : 6 oua 6 lg zahar 6 lg nuci macinate 6 lg faina 3 lg ulei 1 fiola de vanilie Crema vanilie : 1 plic budinca de vanilie (40 g) 4 lg zahar 380 ml lapte 100 g unt (80%) Crema capsuni : 1 plic budinca de capsuni (40 g) 4 lg...
Prajitura cu cocos si crema de ananas
Prajitura cu cocos si crema de ananas Blat galben : 5 oua 5 lg zahar 3 lg ulei 6 lg faina Bezea cocos : 6 albusuri 6 lg zahar 100 g cocos 1 lg faina Crema ananas : 6 galbenusuri 100 g zahar 2 plicuri budinca vanilie (2x40 g) 400 ml lapte 1 compot...
Prajitura Savana
Prajitura Savana Bezea mac : 6 albusuri 60 ml apa rece 8 lg zahar 8 lg faina 2 lg mac nemacinat 5 g praf de copt (1/2 plic) Foaie cacao : 1 ou 5 lg ulei 5 lg zahar 5 lg lapte 2 lg cacao 100 g ciocolata cu lapte rasa 5 g praf de copt (1/2 plic) 210 g...
Prajitura cu foi de mac, vanilie si ciocolata
Prajitura cu foi de mac, vanilie si ciocolata 3 Foi : 9 albusuri 9 lg zahar 3 lg faina 15 lg mac 1 plic praf de copt (10 g) Crema : 9 galbenusuri 150 g zahar 5 lg faina 500 ml lapte 200 g unt (80%) 1 fiola esenta de vanilie Glazura : 150 g...
Prajitura cu visine din visinata
Prajitura cu visine din visinata Blat galben : 2 oua 2 lg zahar 1 lg ulei 2 lg faina 1 lg cocos Blar maro : 5 oua 5 lg zahar 3 lg ulei 4 lg faina 2 lg cacao Crema cu visine : 200 ml frisca lichida 200 g ciocolata alba 250 g Mascarpone 200 g visine...
Prajitura durere
Prajitura durere Foi : 10 albusuri 10 lg zahar 200 g nuci prajite si tocate 4 lg faina 2 lgt praf de copt Crema : 10 galbenusuri 10 lg zahar 3 lg cacao 5 lg lapte 250 g unt (80%) 1 fiola esenta de rom (optional) Decor : ciocolata rasa Mod...
Prajitura cu ciocolata alba si bezea de cacao
Prajitura cu ciocolata alba si bezea de cacao Blat : 5 oua 5 lg zahar 2,5 lg ulei 1 fiola esenta de vanilie 6 lg faina Bezea cacao : 5 albusuri 5 lg zahar 100 g nuci macinate 2 picaturi esenta de migdale 2 lg cacao 2 lg rase faina Crema : 300 g...
Prajitura vis de decembrie
Prajitura vis de decembrie Foi : 4 oua 150 g zahar 1 fiola esenta de vanilie 4 lg miere topita 2 lgt bicarbonat 1 lg otet 120 g nuci macinate (prajite) 550-600 g faina Crema : 6 galbenusuri 200 g zahar 7 lg faina 800 ml lapte 1 fiola esenta de vanilie...
Prajitura poseta Elenei Udrea
Prajitura poseta Elenei Udrea Blat cacao : 5 oua 5 lg zahar 4 lg faina 2 lg cacao 3 lg ulei Crema : 4 oua 200 g zahar 4 lg lapte 200 g unt 1 fiola esenta de vanilie 500 g biscuiti Biskrem cu crema de cacao 200 ml cafea espresso tare neindulcita...
Prajitura cu banane si ciocolata alba
Prajitura cu banane si ciocolata alba Blat : 3 oua mari 150 g zahar 75 ml ulei 3 banane mici coapte bine 225 g faina esenta de vanilie 1 plic praf de copt (10 g) Crema de ciocolata alba : 200 g ciocolata alba 200 ml frisca lichida 150 g crema de branza...
Prajitura cu frisca, iaurt si fructe de padure
Prajitura cu frisca, iaurt si fructe de padure Blat : 4 oua mari 4 lg zahar 2 lg ulei 5 lg faina 1 plic finesse coaja rasa de portocale (6 g) Crema : 280 ml iaurt cremos (10 %) 120 g zahar pudra 20 g gelatina granulata (2 plicuri) 320 g fructe de padure...
Prajitura grilaj cu mere si budinca de vanilie
Prajitura grilaj cu mere si budinca de vanilie Aluat fraged : 500 g faina 200 g unt moale (80%) 200 ml smantana 1 galbenus un praf de sare 6 lg zahar 1 plic praf de copt ( 10 g ) 1 lg otet Umplutura : 6 -7 mere acrisoare 2 lg gris Budinca de...
Prajitura cu mere, branza si crusta de nuci
Aluat : 125 g unt moale 150 g zahar 3 oua mari un praf de sare 150 g branza de vaci grasa 100 g faina 1 plic praf de copt (10 g) 1 plic budinca vanilie (40 g) 4 mere Crusta nuci : 75 g unt moale 75 g faina 2 lg zahar pudra 75 g nuci macinate 1 lgt scortisoara...
Prajitura „pacatul dulce”
Prajitura "pacatul dulce" Bezea nuci : 8 albusuri 10 lg zahar 2 lg amidon 200 g nuci macinate Crema : 500 ml lapte 5 lg amidon 220 g zahar 2 fiole esenta de vanilie 300 g unt (80%) Jeleu visine : 300 g visine congelate sau proaspete 150 g zahar...
Prajitura „sex la tava”
Prajitura "sex la tava" Crusta nuci : 125 g unt (82%) 250 g faina 3 lg zahar 250 g nuci macinate Crema de branza : 250 g crema de branza Philadelphia 200 g zahar 250 ml smantana pentru frisca (35%) 2 fiole esenta de vanilie Crema de ciocolata : 400 ml...
Prajitura duo cu crema de cocos
Prajitura duo cu crema de cocos Blat alb : 4 oua 120 g zahar 8 lg apa rece 150 g faina 5 g praf de copt (1/2 plic) Blat cacao : 4 oua 120 g zahar 8 lg apa rece 120 g faina 30 g cacao 5 g praf de copt (1/2 plic) Crema cocos : 500 ml lapte 4 lg rase...
Negresa cu mascarpone si caramel
Negresa cu mascarpone si caramel Negresa : 6 oua 350 g unt 300 g ciocolata neagra (50%) 2 lg cacao 300 g zahar 300 g faina Crema : 500 g mascarpone 150 g zahar pudra cu aroma de vanilie 200 g unt 100 ml smantana pentru frisca 50 g ciocolata cu...
Prajitura Eszterhazi cu ness
Prajitura Eszterhazi cu ness Blat : 5 oua mari 5 lg zahar 2 lg ulei 2 lg apa rece 6 lg pline faina Bezea nuci : 5 albusuri 200 g zahar 100 g nuci macinate 2 lg faina Crema ness : 5 galbenusuri 150 g zahar 80 g faina (5 lg faina) 500 ml lapte 200 g unt...
Prajitura cu mascarpone si nuci caramelizate
Prajitura cu mascarpone si nuci caramelizate Blat cacao : 5 oua 5 lg zahar 4 lg faina 2 lg cacao 4 lg ulei Bezea nuci : 5 albusuri 5 lg zahar 6 lg nuci 2 lg faina 2 lg cacao Crema : 5 galbenusuri 6 lg zahar 5 lg faina 600 ml lapte esenta de...
Prajitura Fanta cu nuci
Prajitura Fanta cu nuci Blat cu nuci : 5 oua 5 lg faina 5 lg nuci macinate 5 lg zahar 1 lgt praf de copt Crema branza : 500 g branza de vaci grasa 200 g unt (80%) 150 g zahar pudra 1 fiola esenta de vanilie coaja rasa de la 1 lamaie Glazura : 750...
Comentarii recente