Prajituri
Prajitura cu caramel si nuci

Prajitura cu caramel si nuci

Prajitura cu caramel si nuci Blat 1 : 4 oua 5 lg zahar 2 lg ulei 5 lg faina   Blat 2 : 4 oua 5 lg zahar 2 lg ulei 3 lg faina 2 lg cacao   Crema caramel : 300 g zahar 500 ml lapte 50 g amidon alimentar 200 g unt moale (80%)   Crema nuci : 500 ml lapte...

citește mai mult
Prajitura cu blat de cocos si crema de lamaie

Prajitura cu blat de cocos si crema de lamaie

Prajitura cu blat de cocos si crema de lamaie Blat : 6 oua 6 lg zahar 3 lg ulei 5 lg faina 5 lg cocos esenta de vanilie   Crema lamaie : 500 ml lapte 2 lg faina 2 lg amidon alimentar 150 g zahar 200 ml smantana pentru frisca 1 lamaie mare   Decor : cocos...

citește mai mult
Prajitura Cezara

Prajitura Cezara

Prajitura Cezara Aluat : 250 unt rece (80%) 5 lg zahar pudra 1 lgt praf de copt 450 g faina - 2 lg faina 2 lg cacao 5 galbenusuri   Crema branza : 500 g branza de vaci grasa 250 g Ricotta 150 g zahar 1 plic budinca de vanilie (40 g) esenta de vanilie 2 oua medii...

citește mai mult
Prajitura Kyra

Prajitura Kyra

Blat cacao : 5 oua 180 g zahar 125 ml ulei 125 ml apa 50 g ciocolata neagra (70%) topita si racita 1 lgt praf de copt 220 g faina 4 lgt cacao Crema branza : 600 g branza de vaci grasa 1 plic budinca de vanilie (40 g) 4 lg smantana grasa 130 g zahar Mod de preparare :...

citește mai mult
Prajitura cu napolitane

Prajitura cu napolitane

Prajitura cu napolitane Blat : 7 albusuri 7 lg zahar 2 lg ulei 6 lg faina 1 lgt prag de copt   150 g migdale tocate grosier   Crema : 7 galbenusuri 600 ml lapte 1 plic budinca de vanilie (40 g) 2 lg faina 6 lg zahar 250 g unt (80%)   3 lg nutella 300 g...

citește mai mult
Prajitura de iarna

Prajitura de iarna

Prajitura de iarna aluat: 380 g faina 180 g unt 65% 80 g zahar pudra 5 g praf de copt (1 lgt) 4 galbenusuri 2 lg smantana 20%   Umplutura : 360 g iaurt simplu 3% 360 g smantana 20% 6 lg faina 4 albusuri 300 g zahar   1 borcanel gem de prune Decor : 200 ml...

citește mai mult
Prajitura Krantz

Prajitura Krantz

Prajitura Krantz Bezea nuca : 10 albusuri 10 lg zahăr 200 g nuci macinate 4 lg faina 2 lgt praf de copt Crema: 10 galbenusuri 8 linguri zahăr 5 lg lapte300 g unt (80%)eenta de vanilie Decor:8 lg zahar 8 lg nuci Mod de preparare Prajitura Krantz : Se eaamestecă spuma...

citește mai mult
Prajitura cu budinca de capsuni

Prajitura cu budinca de capsuni

Blat cocos :  5 oua 5 lg zahar 3 lg ulei 5 lg faina 5 lg cocos 1 lgt praf de copt Blat banane : 3 oua 150 g zahar 75 ml ulei 3 banane mici 225 g faina esenta de vanilie 1 plic praf de copt (10 g) Crema : 2 plicuri budinca de capsuni (2x40 g) 800 ml lapte 8 lg zahar...

citește mai mult
Desert cu mascarpone, cacao si biscuiti

Desert cu mascarpone, cacao si biscuiti

  Ingrediente :   500 g mascarpone 500 ml smantana pentru frisca 8 lg zahar pudra 1 lg esenta de vanilie sau 1 baton de vanilie 1 lg rom 2 lg cacao 200 g biscuiti cu cacao 150 g biscuiti petite beurre fulgi de migdale   Mod de preparare : Smantana...

citește mai mult
Tarta frangipane cu pere

Tarta frangipane cu pere

Crusta : 200 g faina 100 g unt 2 lg zahar pudra 1 ou un praf sare   Umplutura : 100 g unt moale 80 g zahar 2 oua 100 g migdale macinate 20 g amidon alimentar esenta de migdale   Pere posate : 3 pere 500 ml apa 200 g zahar zeama de la 1/2 lamaie   fulgi...

citește mai mult
Prajitura Karpatka

Prajitura Karpatka

Choux: 250 ml apă 125 g unt un praf de sare 170 g faina 5 oua Crema: 550 ml lapte 50 g amidon alimentar 50 g faina 150 g zahar esenta de vanilie 200 g unt (80%) Decor: zahar pudra Mod de preparare: Crema : zahărul, făina și amidonul se amestecă cu un tel, se adaugă...

citește mai mult
Desert cu mere, biscuiti si mascarpone

Desert cu mere, biscuiti si mascarpone

  Ingrediente : 5 mere mari 4 lg zahar 500 g mascarpone 1 lgt scortisoara 2 lg zeama de lamaie   420 g biscuiti Petit Beurre RoStar (64 buc.)   Glazura : 150 g ciocolata cu lapte 1 lg unt 3 lg lapte   Mod de preparare : Curatam merele, le radem pe...

citește mai mult
Prajitura cu cocos prajit si banane

Prajitura cu cocos prajit si banane

Prajitura cu cocos prajit si banane   Blat : 5 oua 5 lg zahar 3 lg ulei 6 lg faina   Crema : 500 ml lapte 2 lg faina 3 lg amidon alimentar 150 g zahar 3 galbenusuri 200 g unt 80% 1 banana coapta 50 g cocos   Decor : 50 g cocos prajit   lichior de...

citește mai mult
Prajitura Roma

Prajitura Roma

Prajitura Roma   Blat cacao : 5 oua 5 lg zahar 3 lg ulei 4 lg faina 2 lg cacao 1 lgt ness   5-6 banane zeama de lamaie   Crema : 500 g mascarpone 300 ml smantana pentru frisca 3 lgt ness 6 lg zahar pudra   100 g ciocolata cu cafea rasa  ...

citește mai mult
Prajitura cu cocos, ciocolata si biscuiti

Prajitura cu cocos, ciocolata si biscuiti

Bezea cocos : 8 albusuri 180 g zahar 100 g cocos 3 lg faina 1 lgt otet 2 lg apa rece   Crema ciocolata : 8 galbenusuri 180 g zahar 4 lg lapte 150 g ciocolata neagra (50%) 200 g unt   100-150 g biscuiti 100 ml lapte   Glazura 1 : 120 g ciocolata 1 lg unt...

citește mai mult
Prajitura cu lamaie, cacao si cocos

Prajitura cu lamaie, cacao si cocos

Prajitura cu lamaie, cacao si cocos   Blat nuci : 5 oua 150 g zahar 200 g nuci macinate 2 lg cacao 3 biscuiti macinati 100 ml apa rece   Bezea cocos: 5 albusuri 160 g zahar pudra cu aroma vanilie 4 lg cocos 2 lg faina   Crema : 5 galbenusuri 200 g zahar...

citește mai mult
Prajitura Nico

Prajitura Nico

Prajitura Nico Bezea : 6 albusuri 180 g zahar 1 lg otet 30 g faina 30 g amidon alimentar 1 lgt praf de copt   Blat : 6 galbenusuri 1 ou 150 g zahar 2 lg apa rece 2 lg ulei 130 g faina 1 lgt praf de copt   1 lg cafea macinata fin   Crema : 200 ml...

citește mai mult
Prajitura Cella

Prajitura Cella

Prajitura Cella Blat mac : 5 oua 150 g zahar 100 g faina 100 g mac 1 plic praf de copt (10 g) 2 lg ulei 2 lg apa fiarta   Crema branza : 1 kg branza de vaci grasa 200 g unt 200 g zahar pudra cu aroma de vanilie esenta de vanilie 80 ml lapte 1 plic gelatina...

citește mai mult
Prajitura poloneza cu prune

Prajitura poloneza cu prune

Prajitura poloneza cu prune Blat cacao : 5 oua 5 lg zahar 3 lg ulei 4 lg faina 2 lg cacao 1 fiola esenta de rom   Crema vanilie : 3 galbenusuri 200 g zahar 3 lg faina 2 lg amidon alimentar 500 ml lapte esenta de vanilie 200 g unt (80%)   300 g prune...

citește mai mult
Rulada bicolora cu crema de ciocolata alba

Rulada bicolora cu crema de ciocolata alba

Blat : 5 oua 5 lg zahar 3 lg ulei 6 lg faina 1 lg cacao+3 lg apa esenta de vanilie   Crema : 200 g ciocolata alba 200 ml smantana pentru frisca   Decor : pudra de cacao   Mod de preparare : Crema : smantana pentru frisca o punem intr-o cratita pe foc...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email7