Prajituri
Prajitura Cella

Prajitura Cella

Prajitura Cella Blat mac : 5 oua 150 g zahar 100 g faina 100 g mac 1 plic praf de copt (10 g) 2 lg ulei 2 lg apa fiarta   Crema branza : 1 kg branza de vaci grasa 200 g unt 200 g zahar pudra cu aroma de vanilie esenta de vanilie 80 ml lapte 1 plic gelatina...

citește mai mult
Prajitura poloneza cu prune

Prajitura poloneza cu prune

Prajitura poloneza cu prune Blat cacao : 5 oua 5 lg zahar 3 lg ulei 4 lg faina 2 lg cacao 1 fiola esenta de rom   Crema vanilie : 3 galbenusuri 200 g zahar 3 lg faina 2 lg amidon alimentar 500 ml lapte esenta de vanilie 200 g unt (80%)   300 g prune...

citește mai mult
Rulada bicolora cu crema de ciocolata alba

Rulada bicolora cu crema de ciocolata alba

Blat : 5 oua 5 lg zahar 3 lg ulei 6 lg faina 1 lg cacao+3 lg apa esenta de vanilie   Crema : 200 g ciocolata alba 200 ml smantana pentru frisca   Decor : pudra de cacao   Mod de preparare : Crema : smantana pentru frisca o punem intr-o cratita pe foc...

citește mai mult
Pandispan cu capsuni

Pandispan cu capsuni

Ingrediente : 5 oua 300 g zahar 3 lg zahar 8 lg ulei 10 lg apa fiarta 300 g faina 1/2 plic praf de copt (5 g)   500 g capsuni proaspete   Decor : zahar pudra cu aroma de vanilie   Mod de preparare : Intr-un bol mixam galbenusurile cu un praf de sare si...

citește mai mult
Prajitura Hassan

Prajitura Hassan

Prajitura Hassan Blat cacao : 6 oua 6 lg zahar 4 lg ulei 4 lg faina 2 lg cacao   Bezea cu gem : 4 albusuri 6 lg zahar 4 lg gem de caise 1lgt otet   Crema vanilie : 4 galbenusuri 4 lg zahar 5 lg faina 500 ml lapte 180 g unt (80%) esenta de vanilie  ...

citește mai mult
Prajitura cu cirese si branza de vaci

Prajitura cu cirese si branza de vaci

Blat : 6 oua 6 lg zahar 3 lg ulei 6 lg faina 3 lg cocos esenta de vanilie   Crema : 1 plic budinca vanilie (40 g) 3 lg zahar 500 ml lapte 350 g branza de vaci grasa + 2 lg lapte esenta de vanilie 4 lg zahar pudra 8 g gelatina granulata 70 g ciocolata alba 200 ml...

citește mai mult
Prajitura Mariam

Prajitura Mariam

Prajitura Mariam Bezea cocos: 8 albusuri 8 lg zahar 1 lg rasa faina 150 g cocos Crema 1: 5 galbenusuri 180 g zahar 100 ml de lapte esenta de vanilie 250 g unt (80%) 50 g biscuiti Petite beurre macinati 200 ml smantana pentru frisca Crema 2: 3 galbenusuri 80 g zahar 50...

citește mai mult
Prajitura cu cappuccino, frisca si napolitane

Prajitura cu cappuccino, frisca si napolitane

Prajitura cu cappuccino, frisca si napolitane Blat : 8 oua 8 lg zahar 4 lg ulei 9 lg faina   Sirop : 250 ml apa 7 lgt zahar 5 lgt ness 7 lgt cappuccino cu aroma de rom   Crema : 400 ml crema de branza Philadelphia 400 ml smantana pentru frisca 7 lg zahar...

citește mai mult
Prajitura cu banane, nutella si frisca

Prajitura cu banane, nutella si frisca

Prajitura cu banane, nutella si frisca Blat : 6 oua 6 lg zahar 3 lg ulei 7 lg faina   Crema 1 : 4 banane 500 g Nutella 200 g unt (80%)   Crema 2 : 600 ml smantana pentru frisca 5 lg zahar pudra 15 g gelatina granulata 100 ml lapte   10 lg gem de caise...

citește mai mult
Choux cu biscuiti oreo

Choux cu biscuiti oreo

Choux cu biscuiti oreo   24 biscuiti oreo Aluat : 100 ml apa 100 ml ulei 4 lg faina 4 lg biscuiti oreo macinati 3 oua   Crema : 4 galbenusuri 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 400 ml lapte 1 lg unt 1/2 crema biscuiti oreo   Mod de preparare Choux cu...

citește mai mult
Prajitura duo cu branza si foi de napolitane

Prajitura duo cu branza si foi de napolitane

Prajitura duo cu branza si foi de napolitane   2 foi de napolitane (27x37 cm) 300 g ciocolata neagra (52%) 5 lg ulei   Blat alb : 4 oua 4 lg zahar 2 lg ulei 5 lg faina 1 fiola esenta de vanilie   Blat maro : 4 oua 4 lg zahar 2 lg ulei 3 lg faina 2 lg...

citește mai mult
Prajitura Rosa

Prajitura Rosa

Prajitura Rosa   Blat nuci : 6 oua 6 lg zahar 6 lg nuci macinate 6 lg faina 3 lg ulei 1 fiola de vanilie   Crema vanilie : 1 plic budinca de vanilie (40 g) 4 lg zahar 380 ml lapte 100 g unt (80%)   Crema capsuni : 1 plic budinca de capsuni (40 g) 4 lg...

citește mai mult
Prajitura cu cocos si crema de ananas

Prajitura cu cocos si crema de ananas

Prajitura cu cocos si crema de ananas   Blat galben : 5 oua 5 lg zahar 3 lg ulei 6 lg faina   Bezea cocos : 6 albusuri 6 lg zahar 100 g cocos 1 lg faina   Crema ananas : 6 galbenusuri 100 g zahar 2 plicuri budinca vanilie (2x40 g) 400 ml lapte 1 compot...

citește mai mult
Prajitura Savana

Prajitura Savana

Prajitura Savana   Bezea mac : 6 albusuri 60 ml apa rece 8 lg zahar 8 lg faina 2 lg mac nemacinat 5 g praf de copt (1/2 plic)   Foaie cacao : 1 ou 5 lg ulei 5 lg zahar 5 lg lapte 2 lg cacao 100 g ciocolata cu lapte rasa 5 g praf de copt (1/2 plic) 210 g...

citește mai mult
Prajitura cu foi de mac, vanilie si ciocolata

Prajitura cu foi de mac, vanilie si ciocolata

Prajitura cu foi de mac, vanilie si ciocolata   3 Foi : 9 albusuri 9 lg zahar 3 lg faina 15 lg mac 1 plic praf de copt (10 g)   Crema : 9 galbenusuri 150 g zahar 5 lg faina 500 ml lapte 200 g unt (80%) 1 fiola esenta de vanilie   Glazura : 150 g...

citește mai mult
Prajitura cu visine din visinata

Prajitura cu visine din visinata

Prajitura cu visine din visinata   Blat galben : 2 oua 2 lg zahar 1 lg ulei 2 lg faina 1 lg cocos   Blar maro : 5 oua 5 lg zahar 3 lg ulei 4 lg faina 2 lg cacao   Crema cu visine : 200 ml frisca lichida 200 g ciocolata alba 250 g Mascarpone 200 g visine...

citește mai mult
Prajitura durere

Prajitura durere

Prajitura durere   Foi : 10 albusuri 10 lg zahar 200 g nuci prajite si tocate 4 lg faina 2 lgt praf de copt   Crema : 10 galbenusuri 10 lg zahar 3 lg cacao 5 lg lapte 250 g unt (80%) 1 fiola esenta de rom (optional)   Decor : ciocolata rasa   Mod...

citește mai mult
Prajitura cu ciocolata alba si bezea de cacao

Prajitura cu ciocolata alba si bezea de cacao

Prajitura cu ciocolata alba si bezea de cacao   Blat : 5 oua 5 lg zahar 2,5 lg ulei 1 fiola esenta de vanilie 6 lg faina   Bezea cacao : 5 albusuri 5 lg zahar 100 g nuci macinate 2 picaturi esenta de migdale 2 lg cacao 2 lg rase faina   Crema : 300 g...

citește mai mult
Prajitura vis de decembrie

Prajitura vis de decembrie

Prajitura vis de decembrie   Foi : 4 oua 150 g zahar 1 fiola esenta de vanilie 4 lg miere topita 2 lgt bicarbonat 1 lg otet 120 g nuci macinate (prajite) 550-600 g faina   Crema : 6 galbenusuri 200 g zahar 7 lg faina 800 ml lapte 1 fiola esenta de vanilie...

citește mai mult
Prajitura poseta Elenei Udrea

Prajitura poseta Elenei Udrea

Prajitura poseta Elenei Udrea   Blat cacao : 5 oua 5 lg zahar 4 lg faina 2 lg cacao 3 lg ulei   Crema : 4 oua 200 g zahar 4 lg lapte 200 g unt 1 fiola esenta de vanilie   500 g biscuiti Biskrem cu crema de cacao 200 ml cafea espresso tare neindulcita...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate