Prajituri
Prajitura de vis cu nuci

Prajitura de vis cu nuci

Prajitura de vis cu nuci Bezea cu nuci : 10 albusuri 400 g zahar 220 g nuci macinate 4 lg faina 2 lg cacao   Crema : 10 galbenusuri 100 g zahar 2 lg lapte 400 g unt (80%)     cca 200 g biscuiti Petite Beurre 100 ml espresso neindulcit     200...

citește mai mult
Prajitura regala

Prajitura regala

Prajitura regala Blat cacao : 5 oua 5 lg zahar 4 lg faina 2 lg cacao 2,5 lg ulei 1 lg esenta de rom (optional)   Crema ciocolata : 5 galbenusuri 150 g zahar 5 lg faina 500 ml lapte 80 g ciocolata neagra 70% 200 g unt 80%     Bezea nuci : 5 albusuri 200...

citește mai mult
Prajitura cu visine si bezea

Prajitura cu visine si bezea

Prajitura cu visine si bezea Aluat : 100 g unt (80%) 2 lg zahar pudra 4 galbenusuri 300 ml lapte 300 g faina 1 plic drojdie uscata (7 g )   Umplutura : 500 g visine proaspete   Bezea : 4 albusuri 200 g zahar   Mod de preparare : Aluat : mixam untul...

citește mai mult
Placinta nemteasca cu cirese

Placinta nemteasca cu cirese

Placinta nemteasca cu cirese Aluat : 300 g faina 10g praf de copt (1 plic) 1 lgt bicarbonat (optional) un praf de sare 120 g zahar 120 g unt rece (80%) 1 fiola esenta de vanilie 2 oua   Strat fructe : 600 g cirese proaspete 250 ml apa rece 4 lg zahar 25 g amidon...

citește mai mult
Prajitura cu fructe, mascarpone si Nutella

Prajitura cu fructe, mascarpone si Nutella

Prajitura cu fructe, mascarpone si Nutella Blat : 4 oua 120 g mac nemacinat 160 g zahar 1 plic zahar vanilat 3 lg faina 2 lg cacao 1 lgt praf de copt   Sirop blat : 100 ml cafea espresso tare indulcita   Crema mascarpone : 500 g mascarpone 160 g zahar pudra...

citește mai mult
Prajitura de cacao cu crema de lamaie

Prajitura de cacao cu crema de lamaie

Prajitura de cacao cu crema de lamaie   Blat : 7 oua 7 lg zahar 3 lg ulei 3 lg apa rece 6 lg faina 3 lg cacao   Crema : 500 ml lapte 3 lg faina 1/2 lg amidon alimentar 5 lg zahar 1 lamaie 200 g unt (80%)   Glazura : 150 ml smantana pentru frisca 100 ml...

citește mai mult
Prajitura cu cocos, iaurt si frisca

Prajitura cu cocos, iaurt si frisca

Prajitura cu cocos, iaurt si frisca   Blat : 7 oua 140 g faina 50 g amidon alimentar 200 g zahar 4 lg ulei   Crema : 200 g cocos 400 ml iaurt natur cremos 2 plicuri gelatina granulata (20 g) 150 ml apa rece 500 ml smantana pentru frisca 160 g zahar pudra...

citește mai mult
Prajitura cu gem de caise si crema de branza

Prajitura cu gem de caise si crema de branza

Prajitura cu gem de caise si crema de branza Blat : 6 oua 6 lg zahar 2,5 lg ulei 7 lg faina esenta de vanilie   Umplutura : gem de caise   Glazura : 300 ml smantana pentru frisca 300 g crema de branza Philadelphia sau Almette 75 g zahar pudra cu aroma de...

citește mai mult
Prajitura felii imperiale

Prajitura felii imperiale

Prajitura felii imperiale Blat : 150 g unt 100 g zahar 150 g nuci macinate 100 g faina 4 albusuri un praf de sare   Umplutura : 4 galbenusuri 80 g zagar pudra cu aroma de vanilie   Crema de nuci : 150 g nuci macinate 100 g unt 82% 200 ml lapte fierbinte 80 g...

citește mai mult
Prajitura Coconitos

Prajitura Coconitos

Prajitura Coconitos Bezea nuci si cocos : 7 albusuri 9 lg zahar 70 g nuci macinate 30 g cocos 4 lg faina 1/2 lgt praf de copt   1 foaie de napolitana 25x35 cm   Crema : 7 galbenusuri 200 g zahar 4 lg lapte esenta de vanilie 250 g unt (80%) 2 lg ness dizolvat...

citește mai mult
Prajitura Cenusareasa

Prajitura Cenusareasa

Prajitura Cenusareasa 4 Foi : 2 oua 180 g zahar 180 ml lapte 140 ml ulei 1 lgt bicarbonat (10 g) 1 lg zeama de lamaie (sau otet) 30 g cacao 600-700 g faina   Crema : 1 l lapte 200 g zahar 3 plicuri budinca de ciocolata (3x40 g) 200 g ciocolata neagra 300 g unt...

citește mai mult
Prajitura Contesa

Prajitura Contesa

Prajitura Contesa Bezea cu migdale : 12 albusuri 12 lg zahar 9 lg faina 3 lg ulei 120 g fulgi de migdale   1 borcan mare de compot de visine fara samburi   Crema : 12 galbenusuri 150 g zahar 400 ml lapte 1 plic budinca de vanilie (40 g) 1 lg esenta de...

citește mai mult
Prajitura cu branza, cocos si gem de caise

Prajitura cu branza, cocos si gem de caise

Prajitura cu branza, cocos si gem de caise Blat : 8 oua 8 lg zahar 4 lg ulei 9 lg faina esenta de vanilie   Crema : 500 ml smantana pentru frisca 250 g crema de branza (Philadelphia, Almette...) 1,5 plicuri gelatina granulata (15 g) 160 g zahar pudra cu aroma de...

citește mai mult
Prajitura Biskrem

Prajitura Biskrem

Prajitura Biskrem Bezea cocos : 7 albusuri 7 lg zahar 150 g cocos 2 lg faina   Crema 1 : 7 galbenusuri 200 g zahar 100 ml lapte 300 g unt esenta de vanilie   Crema 2 : 1 plic budinca caramel (40 g) 4 lgt ness 100 g zahar 350 ml lapte 250 g unt   3-4...

citește mai mult
Prajitura betivul Izidor

Prajitura betivul Izidor

Prajitura betivul Izidor Blat cacao : 150 g zahar pudra 150 g unt 4 oua 100 g faina 2 lg cacao 3 g praf de copt   2-3 lg gem de caise   Umplutura nuci : 250 g nuci macinate 2 lg zahar pudra 100 ml rom 100 ml lapte rece   Crema : 3 oua 200 g zahar 200 g...

citește mai mult
Prajitura Madalina Manole

Prajitura Madalina Manole

Aluat : 210 g unt 100 g zahar 4 galbenusuri 300 g faina 5 g praf de copt Umplutura : 2 kg mere 3 lg zahar 1 lgt scortisoara macinata Bezea : 4 albusuri 200 g zahar zeama de lamaie Mod de preparare : Umplutura : curatam merele de coaja, le radem pe razatoarea cu...

citește mai mult
Prajitura cu mere si crema caramel

Prajitura cu mere si crema caramel

Prajitura cu mere si crema caramel Blat : 6 oua 300 g zahar 150 ml ulei 300 g faina 5 g praf de copt (optional) esenta de vanilie 2 mere verzi taiate cubulete 3 lg zeama de lamaie   Crema : 3 galbenusuri 60 g zahar 20 g faina 20 g amidon 400 ml lapte 200 g unt...

citește mai mult
Prajitura la rece cu ciocolata alba si biscuiti

Prajitura la rece cu ciocolata alba si biscuiti

Prajitura la rece cu ciocolata alba si biscuiti Crusta : 460 g biscuiti Petite beurre 5 lg cocos 50 g migdale 50 g nuci 50 g alune 250 g unt topit (80%) 100 g sos caramel Dr.Oetker 250 ml lapte   Crema : 200 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 250 g...

citește mai mult
Prajitura cu afine si crema de branza

Prajitura cu afine si crema de branza

Prajitura cu afine si crema de branza Blat : 6 oua 6 lg zahar 3 lg ulei 8 lg faina esenta de vanilie 125 g afine proaspete   Crema : 450 g crema de branza 200 g unt (80%) 160 g zahar pudra cu aroma de vanilie        Mod de preparare Prajitura cu afine si...

citește mai mult
Prajitura cu visine si bezea cu cocos

Prajitura cu visine si bezea cu cocos

Prajitura cu visine si bezea cu cocos Aluat : 100 g unt moale 120 g zahar pudra 3 galbenusuri esenta de vanilie 180 g faina 1 lgt praf de copt   Umplutura : 350 g visine   Bezea cocos : 3 albusuri 180 g zahar pudra 70 g cocos   Mod de preparare : Aluat...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate