Prajituri
Prajitura Karpatka cu ciocolata

Prajitura Karpatka cu ciocolata

Prajitura Karpatka cu ciocolata Choux cu cacao : 250 ml apa un praf de sare 125 g unt 140 g faina 30 g cacao 5 oua   Crema de ciocolata : 3 galbenusuri 160 g zahar 4 lg faina 3 lg amidon alimentar 2 lg cacao 750 ml lapte 100 g ciocolata cu lapte 200 g unt (80%)...

citește mai mult
Prajitura domnisoara mac

Prajitura domnisoara mac

Prajitura domnisoara mac Bezea cu mac, cocos si migdale : 5 albusuri (de la oua mici) 75 g zahar 70 g mac 50 g cocos 50 g migdale macinate   Blat cu mac, cocos si migdale : 5 oua (oua mici) 100 g zahar 70 g mac 50 g cocos 50 g migdale macinate   Crema...

citește mai mult
Prajitura cu foi cu nuci si ciocolata

Prajitura cu foi cu nuci si ciocolata

Prajitura cu foi cu nuci si ciocolata Blat : 8 oua 200 g zahar 200 g nuci macinate 100 g faina un praf de sare   Crema ciocolata : 250 ml smantana pentru frisca (30%) 250 g ciocolata neagra (70%) 100 g unt (80%) visine din compot   Crema caramel : 250 g...

citește mai mult
Prajitura Verdens Beste cu ciocolata

Prajitura Verdens Beste cu ciocolata

Prajitura Verdens Beste cu ciocolata Aluat fraged cu cacao : 100 g unt (80%) 100 g zahar 4 galbenusuri un praf de sare 1 lgt esenta de vanilie 1 lgt praf de copt 1 lg otet 4 lg lapte 70 g faina 30 g cacao   Bezea : 4 albusuri un praf de sare 175 g zahar 1 lg...

citește mai mult
Prajitura cu blat de cacao si crema de vanilie

Prajitura cu blat de cacao si crema de vanilie

Prajitura cu blat de cacao si crema de vanilie Blat cacao : 7 oua 7 lg zahar 4 lg ulei 5 lg faina 3 lg cacao   Crema vanilie : 5 galbenusuri 5 lg zahar 5 lg faina (sau 4 lg amidon alimentar) 500 ml lapte esenta de vanilie 200 g unt 80%   Mod de preparare...

citește mai mult
Prajitura Santoska

Prajitura Santoska

Prajitura Santoska Aluat fraged : 180 g faina 100 g unt 80% rece 1 ou 80 g zahar pudra 1 lgt praf de copt un praf de sare   Bezea cu nuci,cocos si napolitane : 5 albusuri 5 lg zahar 50 g nuci prajite si tocate grosier (migdale sau alune) 50 g cocos 50 g...

citește mai mult
Prajitura cu zmeura, ciocolata si frisca

Prajitura cu zmeura, ciocolata si frisca

Prajitura cu zmeura, ciocolata si frisca Blat : 5 albusuri 6 lg zahar 3 lg ulei 4 lg faina 2 lg cacao 1 lgt praf de copt   Crema ciocolata : 5 galbenusuri 150 g zahar 5 lg faina 500 ml lapte 200 g unt (80%) 100 g ciocolata (45%) 50 g ciocolata rasa fin (70%)...

citește mai mult
Prajitura cu biscuiti si gem

Prajitura cu biscuiti si gem

Prajitura cu biscuiti si gem Blat : 5 oua 6 lg zahar 2 lg ulei 6 lg faina   Plus : gem de caise   Crema : 450 g biscuiti macinati (petite beurre) 250 g nuci macinate 3 lg cacao neagra 50 ml rom 300 ml apa 300 g zahar 300 g unt (82%) esenta de rom (optional)...

citește mai mult
Prajitura Cleopatra

Prajitura Cleopatra

Prajitura Cleopatra Blat cafea : 10 g ness 50 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt rasa praf de copt un praf de sare 1 lg esenta caramel   Blat cacao : 30 g cacao 75 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt praf...

citește mai mult
Prajitura cu prune si bezea

Prajitura cu prune si bezea

Prajitura cu prune si bezea Aluat : 5 galbenusuri 200 g zahar 180 ml ulei 125 ml apa clocotita 5 g drojdie uscata (sau 15 g drojdie proaspata) 1 plic praf de copt (10 g) coaja rasa de la 1 lamaie 300 g faina   Umplutura : 13 prune mari proaspete 1-2 lgt...

citește mai mult
Prajitura cu lapte condensat caramelizat

Prajitura cu lapte condensat caramelizat

Prajitura cu lapte condensat caramelizat Blat cacao : 7 oua 7 lg zahar 3 lg ulei 7 lg faina 3 lg cacao 1/2 lgt praf de copt esenta de vanilie   Crema : 2 cutii lapte condensat indulcit (2x397 g) 400 g unt   Glazura : 100 g ciocolata (45-50%) 1 lg unt 3 lg...

citește mai mult
Prajitura cu mere, gris si smantana

Prajitura cu mere, gris si smantana

Prajitura cu mere gris si smantana Aluat : 5 galbenusuri 250 g zahar 200 g unt 80% 2 lg amidon alimentar 300 g faina 2 lgt praf de copt (10 g)   Umplutura : 5 albusuri 200 g zahar 500 ml smantana 25% 1 plic budinca de vanilie (40 g) 130 g gris 5 mere   Mod...

citește mai mult
Negresa cu cocos si branza

Negresa cu cocos si branza

Negresa cu cocos si branza Blat negresa : 200 g ciocolata 52% 200 g unt 80% 250 g zahar 5 oua 200 g faina 50 g cacao 10 g praf de copt esenta de vanilie   Umplutura  de branza si cocos : 500 g branza de vaci grasa 200 g zahar 2 oua 3 lg amidon alimentar 50 g...

citește mai mult
Prajitura cu foi de cacao si crema de vanilie

Prajitura cu foi de cacao si crema de vanilie

Prajitura cu foi de cacao si crema de vanilie 6 foi : 2 oua 150 g zahar 150 ml lapte 150 ml ulei 2 lgt rase amoniac 2 lg otet un praf de sare esenta de vanilie 30 g cacao 600-620 g faina   Crema : 5 galbenusuri 200 g zahar 5 lg faina 750 ml lapte esenta de...

citește mai mult
Prajitura nor de ciocolata

Prajitura nor de ciocolata

Prajitura nor de ciocolata Blat cacao : 6 oua 6 lg zahar 3 lg ulei 5 lg faina 2 lg cacao   Crema ciocolata : 500 ml smantana pentru frisca 30% 250 g ciocolata neagra (70%) 3 lg zahar pudra   Crema mascarpone : 250 g mascarpone 80 g zahar 350 ml smantana...

citește mai mult
Prajitura Felie lapte de pasare

Prajitura Felie lapte de pasare

Prajitura Felie lapte de pasare Crema vanilie : 8 galbenusuri 800 ml lapte 2 plicuri budinca de vanilie (2x40 g) 2 lg rase faina 200 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 250 g unt (80%)   Bezea : 8 albusuri 8 lg zahar 8 lg faina 5 g praf de copt un praf de sare  ...

citește mai mult
Prajitura cu Oreo si mac

Prajitura cu Oreo si mac

Prajitura cu Oreo si mac Bezea mac : 6 albusuri 6 lg zahar 10 lg mac 4 lg faina   Crema : 750 ml lapte 75 g amidon alimentar 3 lg zahar 75 g ciocolata alba 200 g unt (80%) 40 g zahar pudra   350 g biscuiti Oreo lapte pentru inmuiat biscuitii   Mod de...

citește mai mult
Prajitura cu nuci si crema de portocale

Prajitura cu nuci si crema de portocale

Prajitura cu nuci si crema de portocale Blat nuci : 6 oua 120 g zahar 1 lg zeama de lamaie 100 g nuci macinate 60 g faina 1 plic praf de copt (10 g) 1 lgt coaja rasa de portocale   Crema portocale : 4 galbenusuri 200 g zahar 4 lg faina 500 ml lapte sucul de la o...

citește mai mult
Prajitura Pani Walewska

Prajitura Pani Walewska

Prajitura Pani Walewska Aluat fraged : 300 g faina 200 g unt 80% 50 g zahar 1 plic zahar vanilat 7 g praf de copt 4 galbenusuri   Bezea : 4 albusuri 180 g zahar pudra 10 g amidon alimentar   circa 400 g gem de afine 100 g fulgi de migdale   Crema : 2...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email7