Prajituri
Prajitura cu Oreo si mac

Prajitura cu Oreo si mac

Prajitura cu Oreo si mac Bezea mac : 6 albusuri 6 lg zahar 10 lg mac 4 lg faina   Crema : 750 ml lapte 75 g amidon alimentar 3 lg zahar 75 g ciocolata alba 200 g unt (80%) 40 g zahar pudra   350 g biscuiti Oreo lapte pentru inmuiat biscuitii   Mod de...

citește mai mult
Prajitura cu nuci si crema de portocale

Prajitura cu nuci si crema de portocale

Prajitura cu nuci si crema de portocale Blat nuci : 6 oua 120 g zahar 1 lg zeama de lamaie 100 g nuci macinate 60 g faina 1 plic praf de copt (10 g) 1 lgt coaja rasa de portocale   Crema portocale : 4 galbenusuri 200 g zahar 4 lg faina 500 ml lapte sucul de la o...

citește mai mult
Prajitura Pani Walewska

Prajitura Pani Walewska

Prajitura Pani Walewska Aluat fraged : 300 g faina 200 g unt 80% 50 g zahar 1 plic zahar vanilat 7 g praf de copt 4 galbenusuri   Bezea : 4 albusuri 180 g zahar pudra 10 g amidon alimentar   circa 400 g gem de afine 100 g fulgi de migdale   Crema : 2...

citește mai mult
Prajitura regina Sofia

Prajitura regina Sofia

Prajitura regina Sofia   Bezea cacao: 4 albusuri 4 lg zahar 1 varf cutit de praf de copt 1 lg faina 3 lg cacao   Bezea nuci : 4 albusuri 4 lg zahar 1 varf cutit praf de copt 1 lg faina 4 lg nuci macinate   Bezea cocos: 4 albusuri 4 lg zahar 1 varf cutit praf...

citește mai mult
Prajitura cu nuci, gem si cacao

Prajitura cu nuci, gem si cacao

Prajitura cu nuci, gem si cacao   Aluat : 200 g unt (80%) 240 g zahar pudr 8 galbenusuri 260 g faina 1 varf cutit de amoniac+otet   400 g gem de caise   Bezea cacao: 8 albusuri 300 g zahar 3 lg cacao 260 g nuci macinate   Mod de preparare : Aluat :...

citește mai mult
Prajitura  Excelent

Prajitura Excelent

Prajitura Excelent Crema ciocolata : 8 galbenusuri 200 g zahar 200 g ciocolata neagra 50% 250 g unt (80%)   Bezea cocos : 4 albusuri 6 lg zahar 75 g cocos 1 lg faina 5 g praf de copt   Bezea ciocolata : 4 albusuri 6 lg zahar 4 lg faina 75 g ciocolata neagra...

citește mai mult
Prajitura cu branza dulce si paine

Prajitura cu branza dulce si paine

Prajitura cu branza dulce si paine Ingrediente : 400 g paine 1 l lapte 2 lg zahar 10 oua 12 lg zahar 1 kg branza dulce de vaci 2 lg gris esenta de vanilie coaja rasa de lamaie   Mod de preparare Prajitura cu branza dulce si paine : Taiem paine cubulete. Peste ele...

citește mai mult
Prajitura Spartak

Prajitura Spartak

Prajitura Spartak 4 Foi : 1 ou 3 lg miere 150 g zahar 2 lg lapte 1 lgt bicarbonat de sodiu 50 g unt 2 lg cacao 350 g faina   Crema : 3 oua 100 g zahar 3 lg faina 2 lg amidon alimentar 1 plic zahar vanilat 500 ml lapte 200 g unt (80%)   Glazura : 100 g...

citește mai mult
Prajitura Extasy

Prajitura Extasy

Prajitura Extasy Crema : 7 galbenusuri 7 lg zahar 2 plicuri budinca de vanilie (2x40g) 700 ml lapte 175 g unt (80%)   Bezea : 7 albusuri 150 g zahar 1 lg zeama de lamaie 150 g alune prajite tocate grosier 2 lg faina 1/2 plic praf de copt (5 g)   200 g...

citește mai mult
Prajitura turnata cu branza de vaci si cacao

Prajitura turnata cu branza de vaci si cacao

Prajitura turnata cu branza de vaci si cacao Blat : 3 oua 9 lg zahar 9 lg ulei 12 lg lapte 12 lg faina 1 plic praf de copt (10 g) 2 lg cacao 4 lg lapte   Umplutura : 600 g branza de vaci 4 oua 4 lg gris 2 plicuri zahar vanilat 7 lg zahar   Mod de preparare...

citește mai mult
Prajitura intepatura albinei Bienenstich

Prajitura intepatura albinei Bienenstich

Prajitura intepatura albinei Bienenstich Aluat : 270 g faina 1 plic drojdie uscata (7 g ) sau 25 g drojdie proaspata 50 g zahar 1 plic zahar vanilat 120 ml lapte caldut un praf de sare 50 g unt moale 1 ou coaja rasa de lamaie   Crocant migdale : 60 g unt moale 65...

citește mai mult
Prajitura ecler la tava

Prajitura ecler la tava

Prajitura ecler la tava Foaie de ecler : 125 ml lapte 125 ml apa 115 g unt 1 lg zahar 1/4 lgt sare 140 g faina 4 oua   Crema : 2 oua 130 g zahar 60 g faina 500 ml lapte esenta de vanilie 50 g unt 200 ml smantana pentru frisca 30 % 2 lg zahar pudra   Decor :...

citește mai mult
Prajitura cu nuci si ricotta

Prajitura cu nuci si ricotta

Prajitura cu nuci si ricotta Blat : 3 oua 100 ml ulei 150 ml iaurt 1 fiola esenta vanilie 200 g faina 100 g nuci macinate 20 g cacao 200 g zahar 1 lgt praf de copt 1 lgt bicarbonat 1/4 lgt sare   Crema : 500 g ricotta 400 ml smantana pentru frisca 100 g miere 100...

citește mai mult
Negresa cu marshmallow (Marshmallow brownie)

Negresa cu marshmallow (Marshmallow brownie)

Negresa cu marshmallow (Marshmallow brownie) Blat negresa : 170 g ciocolata neagra (75%) 110 g unt (80%) 125 g zahar brun cu melasa 3 oua 70 g faina 20 g cacao 1 vf cutit bicarbonat de sodiu 1 vf cutit sare 1 lgt praf de copt esenta de vanilie   Decor :...

citește mai mult
Cuburi cu nuci

Cuburi cu nuci

Cuburi cu nuci Crema : 6 galbenusuri 150 g zahar 4 lg amidon alimentar 450 ml lapte 1 fiola esenta de vanilie 200 g unt (80%)   Bezea cu nuci : 6 albusuri 150 g zahar 2 lg faina 150 g nuci prajite si macinate 1 lgt praf de copt   Glazura : 300 ml smantana...

citește mai mult
Rulada Tiramisu

Rulada Tiramisu

Rulada Tiramisu   Ingrediente : 20 piscoturi 250 ml espresso tare indulcit +Kahlua   250 g mascarpone 200 ml smantana pentru frisca 60 g zahar   Decor : cacao   Mod de preparare Rulada Tiramisu : Pregatim espresso, adaugam zahar dupa gust si Kahlua....

citește mai mult
Tiramisu trifles

Tiramisu trifles

Ingrediente : 500 g mascarpone 150 g zahar pudra cu aroma de vanilie 250 ml smantana pentru frisca Pentru insiropat : 250 ml espresso tare indulcit lichior de cafea Kahlua 250 g piscoturi Decor : 150 ml smantana pentru frisca 1 lg zahar pudra cu aroma de vanilie cacao...

citește mai mult
Prajitura vant spaniol

Prajitura vant spaniol

Prajitura vant spaniol Blat cacao : 5 oua 5 lg zahar 4 lg faina 2 lg cacao 3 lg ulei   Bezea : 8 albusuri 300 g zahar pudra 1 lgt otet   Crema : 8 galbenusuri 8 lg zahar 1 plic budinca de vanilie (40 g) 2 lg amidon alimentar 600 ml lapte 250 g unt (80%) 2 lg...

citește mai mult
Prajitura cu tonka

Prajitura cu tonka

Blat cu tonka : 6 oua 6 lg zahar 7 lg faina 3 lg ulei 1/2 boaba tonka rasa Crema : 500 ml lapte 50 g amidon alimentar 2 lg zahar 60 g ciocolata cu lapte 125 g unt (80%) 75 g zahar pudra Decor : 50 g ciocolata alba rasa Mod de preparare : Blat cu tonka : mixam spuma...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate