Prajituri
Pandispan cu caise si biscuiti

Pandispan cu caise si biscuiti

Ingrediente : 4 oua 1 cana de zahar 1/2 cana ulei 5 lg faina 1/2 plic praf de copt 10 caise (sau mere rase) 20 g unt 70 g biscuiti simpli Mod de preparare : Tava (20*30 cm) o ungem cu unt si o tapetam cu biscuitii sfaramati (eu i-am sfaramat cu robotul de bucatarie),...

citește mai mult
Prajitura cu caise si bezea

Prajitura cu caise si bezea

Aluat : 100 g unt 2 lg zahar pudra 4 galbenusuri 1 cana lapte 1 plic drojdie granulata 300 g faina 500 g caise Bezea : 4 albusuri 200 g zahar Mod de preparare : Pentru aluat : mixam untul cu zaharul pudra, adaugam pe rand cate un galbenus de ou, laptele si faina...

citește mai mult
Prajitura Londoni

Prajitura Londoni

Aluat: 4 galbenusuri 80 g zahar 150 g unt 250 g faina coaja rasa de la 1 lamaie 1 lgt praf de copt  gem de caise sau piersici Glazura: 130 g zahar 150 g nuci macinat 1 lapte zahar vanilat 4 albusuri Mod de preparare:          Aluat : amestecați toate ingredientele...

citește mai mult
Pandispan cu visine

Pandispan cu visine

Ingrediente : 5 oua 300 g zahar un praf sare 3 lg zahar 8 lg ulei 10 lg apa fiarta 300 g faina 1 plic praf de copt 500 g visine proaspete zahar pudra Mod de preparare : Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc, apoi incorporam uleiul pe rand, lingura cu lingura,...

citește mai mult
Negresa cu nuci si sirop

Negresa cu nuci si sirop

 Ingrediente : 250 g unt 2 cani zahar 4 lg cacao 1/2 cana lapte 4 oua 1 cana faina 1 plic praf de copt 1 cana nuci taiate cocos pentru decor(optional) Mod de preparare : Intr-o craticioara punem untul, zaharul, cacaoua si laptele sa fiarba (cam 5 minute) pana se...

citește mai mult
Prajitura Petre Roman

Prajitura Petre Roman

Reteta de la soacra mea Ani. Blat: 7 oua 7 lg zahar7 lg faina7 lg nuci macinate 1 plic praf de copt (10 g) Crema : 3 galbenusuri 100 g zahar 1 plic zahar vanilat 300 ml lapte 3 lg faina 250 g unt (80%) Caramel : 200 g zahar 50 g unt Glazura : 3 albusuri 200 g...

citește mai mult
Pandispan cu capsuni si bezea

Pandispan cu capsuni si bezea

Ingrediente : 4 oua 2 galbenusuri 400g faina 250 g zahar 150 ml lapte 8 lg ulei 1 fiola esenta de vanilie 1 plic praf de copt capsuni (dupa gust)   Glazura : 2 albusuri 100 g zahar   Mod de preparare : Intr-un castron mixam ouale cu zaharul si zaharul...

citește mai mult
Prajitura de cocos cu vanilie

Prajitura de cocos cu vanilie

Bezea cocos : 8 albusuri 250 g zahar 200 g cocos Crema ciocolata : 200 g ciocolata milka dessert 2 lg cacao 2lg ness 4 lg zahar 80 g unt 8 lg lapte Crema vanilie : 2 plicuri budinca de vanilie (40 g x 2 buc) 700 ml lapte 2 plicuri zahar vanilat 6 lg zahar 300 ml...

citește mai mult
Prajitura cu branza de vaci si bezea

Prajitura cu branza de vaci si bezea

Prajitura cu branza de vaci si bezea Aluat fraged : 80 g unt 80 g zahar 200 g faina 1 ou 1 lgt praf de copt Umplutura : 3 galbenusuri 1 ou 200 g zahar 100 g ulei 2 plicuri zahar vanilat 500 g branza de vaci 1 plic budinca de vanilie (40 g) 500 ml lapte Glazura : 3...

citește mai mult
Prajitura cu branza de vaci si capsuni

Prajitura cu branza de vaci si capsuni

Blat : 4 oua 5 lg zahar 4 lg faina 2 lg cacao 4 lg apa fiarta 4 lg ulei 1 plic praf de copt 1 plic zahar vanilat bourbon 50 g ciocolata milka neagra Crema : 250 g branza de vaci 250 g mascarpone 200 ml smantana pentru frisca 80 g zahar pudra cu aroma de vanilie 200 g...

citește mai mult
Prajitura „Furtuna in desert”

Prajitura „Furtuna in desert”

Blat 1 : 6 oua 200 g zahar 4 lg apa clocotita 150 g faina 1 plic praf de copt 2 lg cacao Citeste mai mult ... >>> Blat 2 : 5 albusuri 200 g zahar 3 lg faina 250 g nuca prajita si taiata Crema 1 : 5 galbenusuri 200 g zahar 300 g unt Crema 2 : 350 ml lapte 1...

citește mai mult
Prajitura deliciu

Prajitura deliciu

Blat : 7 albusuri 200 g zahar 2 lg pesmet 4 lg nuci macinate 2 lg faina Crema : 7 galbenusuri 7 lg zahar 7 lg lapte 500 ml smantana pentru frisca   300 g nuci prajite 300 g Nutella 250 g biscuiti inmuiati in cafea espresso tare, indulcita   Decor : 2 lg...

citește mai mult
Prajitura „tavalita”

Prajitura „tavalita”

 Blat: 2 oua 200 g zahar 50 g unt topit 2 lg miere topita 200 ml lapte 300 g faina 1 lgt praf de copt (5 g) Glazura : 250 g zahar 250 g unt 6 lg lapte 50 g cacao 3 lg rom200 g cocos Mod de preparare :        Blat : mixam intr-un castron oul cu zaharul, punem untul...

citește mai mult
Prajitura Alba ca Zapada

Prajitura Alba ca Zapada

3 Foi :  500 g faina 3 oua 100 g zahar pudra 6 lg ulei 3 lg lapte 1 lgt praf de copt un varf de cutit sare Crema : 500 ml lapte 4 lg faina 150 g zahar pudra 1 lamaie 250 g unt Glazura : 3 lg zahar pudra 2 plicuri zahar vanilat Mod de pregatire : Ptr. foi :   Intr-un...

citește mai mult
Prajitura Milch Schnitte (Felie de Lapte)

Prajitura Milch Schnitte (Felie de Lapte)

Foi : 4 oua 80 g zahar 20 ml lapte 100 ml ulei 2 lg miere 2 lg gris 2 lg faina 2 lg cacao 1 lgt praf de copt 1 plic zahar vanilat Crema : 200 ml lapte condensat 200 ml frisca lichida 100 ml lapte 6 g gelatina 1 plic zahar vanilat 1 lg miere Pentru foi : Galbenusurile...

citește mai mult
Placinta cu dovleac

Placinta cu dovleac

Aluat: 10 lg apa 10 lg ulei 1 lg otet 1 ou 1 plic praf de copt 500 g faina 250 g margarina (sau unt ) Umplutura : 1 -2 lgt scortisoara 5 lg zahar 1 lg unt 1 kg dovleac ras 2 lg gris Decor : 2 lg zahar pudra     Mod de preparare : Amestecam apa, uleiul, oul,...

citește mai mult
Prajitura Rudy

Prajitura Rudy

Prajitura Rudy Foi:  400 g faina, 250 g unt, 130 g zahar, 1 galbenus, 1 plic zahar vanilat, 2 lg cacao 1 plic praf de copt (10 g) Crema : 750 g branza de vaci grasa 3 oua, 1 albus 2 plicuri zahar vanilat 150 g zahar Mod de preparare Prajitura Rudy :        Foi :...

citește mai mult
Prajitura Rigo Jancsi

Prajitura Rigo Jancsi

Prajitura Rigo Jancsi Blat :  6 oua 6 lg zahar, 3 lg ulei, 3 lg cacao, 5 lg faina, Sirop :  2 lg zahar, 100 ml apa Crema : 600 ml smantana pentru frisca, 400 g ciocolata neagra (45%-55%) sau ciocolata cu lapte 2 lg ness+1 lg apa fiarta Glazura :  150 g ciocolata cu...

citește mai mult
Cuburi cu lapte

Cuburi cu lapte

Cuburi cu lapte   Blat : 6 oua 5 lg faina 6 lg zahar 2 linguri cacao 3 lg ulei Crema : 500 ml lapte 50 g amidon 2 linguri zahar 50 g ciocolata alba 125 g unt 75 g zahar pudra Sirop : 200 ml apa 50 g zahar 1 lg rom Glazura : ciocolata neagra rasa Mod de preparare...

citește mai mult
Prajitura Coca Cola

Prajitura Coca Cola

Prajitura Coca Cola Blat :4 oua,260g zahar,12 lg coca-cola,200g faina,1 plic praf de copt (10 g),2 lg cacao Crema : 400 ml lapte,4 lg faina,5 lg zahar pudra,200 g unt,80 g nuca de cocos Glazura:500 ml coca-cola,1 plic budinca de ciocolata,3 lg zahar Sirop...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6