Prajituri
Prajitura secuiasca 2

Prajitura secuiasca 2

Prajitura secuiasca 2   Aluat : 250 g faina 150 g unt 1 ou 80 g zahar 1 plic praf de copt 1 borcanel marmelada de caise Umplutura : 4 oua 200 g zahar 200 g nuci macinate 1/2 lamaie Mod de preparare Prajitura secuiasca 2 : Aluat : intr-un castronel framantam cu...

citește mai mult
Prajitura cu bombite de branza

Prajitura cu bombite de branza

Prajitura cu bombite de branza  Bilute de branza :250 g branza de vaci 50 g cocos 50 g zahar 2 galbenusuri 2 lg rase amidon alimentar Blat : 5 oua un praf de sare 60 g zahar 50 g ciocolata topita (55%) 2 lg rase faina 2 lg rase amidon alimentar 3 lg rase cacao 5 g...

citește mai mult
Prajitura cu crema de cacao si nuci

Prajitura cu crema de cacao si nuci

Prajitura cu crema de cacao si nuci Blat : 5 oua 6 lg zahar 6 lg faina 1/2 plic praf de copt 3 lg ulei Crema : 200 g unt 160 g zahar pudra 2 lg cacao 120 g visine din compot Glazura : 120 g ciocolata 50 ml frisca lichida nuci prajite si maruntite Mod de preparare...

citește mai mult
Prajitura cu bezea de cocos si cafea

Prajitura cu bezea de cocos si cafea

Prajitura cu bezea de cocos si cafea Bezea de cocos : 8 albusuri 300 g zahar 200 g cocos 2 lg faina Crema :  100 ml cafea esspresso 1 plic budinca de vanilie (40g) 150 g zahar 8 galbenusuri 200 g unt Glazura : 150 g ciocolata 2 lg unt 4 lg lapte   Mod de...

citește mai mult
Prajitura Somloi Galuska

Prajitura Somloi Galuska

Prajitura Somloi Galuska Blat vanilie : 3 oua, 4 lg zahar, un varf cutit de sare, 1 lg apa fiarta, 4 lg faina, 1/2 lgt praf de copt, 1 lgt esenta de vanilie Blat cacao : 3 oua, 4 lg zahar, un varf cutit de sare, 1 lg apa fiarta, 3 lg faina, 1 lg cacao, 1/2 lgt praf de...

citește mai mult
Prajitura cu cocos si bezea

Prajitura cu cocos si bezea

Blat : 9 oua 9 lg zahar 6 lg faina 3 lg nuca de cocos 1/2 plic praf de copt Bezea : 5 albusuri 10 lg zahar Crema : 5 galbenusuri 4 lg zahar 2 lg ness 4 lg apa fiarta 200 g unt 100 g rama Glazura : 100 g ciocolata 100 ml smantana pentru frisca Mod de preparare : Pentru...

citește mai mult
Prajitura Berlini

Prajitura Berlini

Prajitura Berlini Aluat fraged : 250 g faina 150 g unt moale 80 g zahar 1 galbenus 1/2 plic praf de copt Umplutura : 300 g nuci macinate 100 g zahar 3 lg lapte 3 lg gem caise sau alt gem 4 lg rom Blat : 3 oua 4 lg zahar 3 lg faina Glazura : 5 lg zahar 3 lg apa 3 lg...

citește mai mult
Rol banana cappuccino

Rol banana cappuccino

Rol banana cappuccino Blat : 4 oua 200 g zahar 75 g faina 75 g amidon 4 lg apa rece 2 lg cacao 1 lgt praf de copt Crema : 500 g mascarpone 250 g smantana pentru frisca 1/2 plic gelatina granule (5g) 8 lg zahar 1 fiola esenta de vanilie 4 lg cappuccino instant 2 banane...

citește mai mult
Prajitura Yugoslavia

Prajitura Yugoslavia

Prajitura Yugoslavia   Blat :5 oua5 lg zahar5 lg faina5 lg nuci macinate1 plic zahar vanilat2 lg apa fiarta1/2 plic praf de copt (5 g) 1 foaie de napolitana 25x35 cm Crema :1 plic budinca (de capsuni sau zmeura, vanilie, ciocolata...) 40 g400 ml lapte6 lg zahar...

citește mai mult
Prajitura Katy

Prajitura Katy

Prajitura Katy   Foi : 500 g faina 150 g unt moale 120 g zahar 4 galbenusuri 4 lg lapte 2 lg smantana 1 lgt praf de copt Crema : 100 g unt 120 g zahar pudra 2 lg cacao 150 ml lapte 3 lg rom 3 lg gem de caise. Glazura : 4 albusuri 180 g zahar 25 g ciocolata neagra...

citește mai mult
Prajitura martipan

Prajitura martipan

Blat : 9 albusuri 300 g zahar 300 g nuci macinate Crema : 9 galbenusuri 200 g zahar pudra 130 g ciocolata cacao 150 g unt Glazura : 150 g ciocolata cacao 50 g unt 3 lg smantana pentru frisca   Mod de preparare : Pentru blat :  Mixam intr-un bol albusurile spuma...

citește mai mult
Prajitura cu foaie de dobos

Prajitura cu foaie de dobos

Prajitura cu foaie de dobos Blat : 6 oua 120 g zahar 65 g faina 70 g nuci macinate 1/2 lg cacao 1/2 plic praf de copt Crema : 300 g unt 4 oua 100 ml lapte 10 lg zahar 1 lgt faina 1 lg cacao 1 cana nuci macinate 1/2 cana nuci prajite si taiate Foaie dobos : 2 oua 2 lg...

citește mai mult
Prajitura cu nuci si finetti

Prajitura cu nuci si finetti

Prajitura cu nuci si finetti Reteta aceasta am primit-o de la tusa Cheta , pe care o pup cu mult drag ! 2 Foi : 4 albusuri 175 g zahar 2 lg faina 1,5 lg cacao 1 lgt praf de copt 100 g nuci prajite si taiate 100 g alune nesarate, prajite si taiate Crema : 4 galbenusuri...

citește mai mult
Prajitura cu suc Fanta

Prajitura cu suc Fanta

Prajitura cu suc Fanta Blat : 6 oua 6 lg zahar 100 ml ulei 4 lg faina 2 lg cacao 1 plic praf de copt Crema : 200 g unt 150 g zahar 500 g branza de vaci esenta de vanilie Glazura : 850 ml Fanta 5 lg zahar 2 plicuri budinca de vanilie   Mod de preparare Prajitura...

citește mai mult
Prajitura cu branza de vaci si cacao

Prajitura cu branza de vaci si cacao

Prajitura cu branza de vaci si cacao   Blat : 5 oua 1 cana zahar 200 g unt topit 1 cana apa minerala (1 cana suc Fanta) 2 cani faina 2 lg cacao 1 plic praf de copt 2 lg lichior de cafea Umplutura : 500 g branza de vaci 1 cana zahar 2 oua coaja rasa de la 1 lamaie...

citește mai mult
Prajitura Chinezoaica

Prajitura Chinezoaica

Prajitura Chinezoaica Blat : 6 albusuri 200 g zahar 200 g unt (80%) 100 g faina 2 lg cu varf cacao 200 g nuci macinate 1 plic praf de copt ( 10 g ) 1 fiola esenta de rom (optional) Crema : 6 galbenusuri 150 g zahar 1 fiola esenta de vanilie (optional) Glazura : 80 g...

citește mai mult
Prajitura Revani

Prajitura Revani

Prajitura Revani 1 pahar de 250 ml Ingrediente : 4 oua 1 pahar zahar 1 plic zahar vanilat 1 pahar ulei 1 pahar iaurt 1 pahar gris 2 pahare faina 1 plic praf de copt coaja rasa de la 1 lamaie Sirop : 3 pahare apa 2 pahare zahar zeama de la 2 lamai Decor : nuca de cocos...

citește mai mult
Prajitura Alba ca Zapada cu amoniac

Prajitura Alba ca Zapada cu amoniac

Prajitura Alba ca Zapada cu amoniac Foi : 400 g faina 120 g unt (65%) 6 lg zahar 2 oua 6 lg lapte sare,esenta de vanilie 1 plic amoniac (1+1/2 lgt) Crema : 800 ml lapte 130 g faina 250 g zahar pudra 200 g unt 1-2 lamai Glazura : 5 lg zahar pudra Mod de preparare...

citește mai mult
Prajitura cu aluat fraged si visine

Prajitura cu aluat fraged si visine

Prajitura cu aluat fraged si visine Foi : 6 galbenusuri 160 g zahar 5 lg ulei 3 lg cacao 200 g faina 1 plic praf de copt Crema : 1 plic budinca de vanilie (40g) 350 ml lapte 5 lg zahar 200 g unt Bezea : 6 albusuri 8 lg zahar 3 lg miere Glazura 1 : 400 g visine...

citește mai mult
Prajitura turnata cu branza de vaci

Prajitura turnata cu branza de vaci

Blat : 3 oua mici 9 lg zahar 9 lg ulei 12 lg lapte 12 lg faina 1 plic praf de copt Citeste mai mult ... >>> Umplutura : 600 g branza de vaci 4 oua 4 lg gris un praf de sare 2 plicuri zahar vanilat 7 lg zahar stafide Mod de preparare:  Pentru blat : mixam...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6