Prajituri
Prajitura cu ciocolata

Prajitura cu ciocolata

Ingrediente : 5 oua 300 g zahar 100 g ciocolata neagra (75%) 200 g unt (80%) 150 g faina   Mod de preparare : Intr-un castron mixam spuma ouale cu zaharul, adaugam apoi ciocolata topita si racorita, untul moale de la temperatura camerei, iar la final incorporam...

citește mai mult
Prajitura Mazurek

Prajitura Mazurek

Prajitura Mazurek   Aluat : 525 g faina 300 g unt 1 plic praf de copt 100 g zahar 3 galbenusuri 4 lg apa rece Umplutura : 500 g branza de vaci 6 lg zahar 2 plicuri zahar vanilat 150 g iaurt simplu 1/2 plic budinca de vanilie gem de capsuni Decor : zahar pudra Mod...

citește mai mult
Prajitura cu cocos si cacao

Prajitura cu cocos si cacao

Prajitura cu cocos si cacao   Blat cacao : 3 oua 6 lg zahar 3 lg apa rece 5 lg faina 1 lg cacao 1/2 plic praf de copt (5 g) Blat cocos : 2 albusuri 2 lg zahar 50 g cocos 1 lg faina Crema : 2 oua 2 galbenusuri 100 g zahar 1 lg cacao 150 g unt Decor : betisoare de...

citește mai mult
Prajitura Figaro

Prajitura Figaro

Prajitura Figaro   Blat : 5 galbenusuri 100 g zahar 100 g unt (sau 100 ml ulei) 50 ml lapte 150 g faina 1/2 plic praf de copt (5 g) 1/2 lgt otet 100 g nuci prajite gem de caise (sau prune) Bezea : 5 albusuri 100 g zahar Decor : cacao ciocolata alba rasa Mod de...

citește mai mult
Prajitura trio

Prajitura trio

Prajitura trio   Blat : 6 oua 6 lg zahar 6 lg faina 2 lg cacao 6 lg apa rece 1 lgt praf de copt Bezea : 6 albusuri 8 lg zahar 1 lg otet Crema : 6 galbenusuri 150 g zahar pudra 50 ml lapte 3 plicuri zahar vanilat 250 g unt Mod de preparare Prajitura trio : Blat :...

citește mai mult
Brownies cappuccino

Brownies cappuccino

Brownies cappuccino  Blat : 120 g ciocolata amaruie 85 g unt 1 lgt ness (dizolvat in 1 lg apa fiarta) 3/4 pahar zahar 1 lg esenta vanilie 2 oua 1+1/2 pahar faina un praf sare 1/2 pahar nuci taiate Crema :150 g branza Almette cu smantana 40 g unt moale 3/4 pahar zahar...

citește mai mult
Foi cu cocos si vanilie

Foi cu cocos si vanilie

Foi cu cocos si vanilie Foi : 6 oua 6 lg zahar 6 lg ulei 6 lg faina Crema alba : 5 albusuri 9 lg zahar 200 g cocos Crema vanilie : 5 galbenusuri 1 plic budinca vanilie 150 g zahar 300 ml lapte 125 g unt moale Glazura : 100 g ciocolata 1 lg unt 2 lg lapte Mod de...

citește mai mult
Tarta cu mac si branza de vaci

Tarta cu mac si branza de vaci

Tarta cu mac si branza de vaci Aluat : 75 g unt moale 60 g zahar 1 plic zahar vanilat 2 oua 175 g faina 1/2 plic praf de copt 50 ml lapte Crema de mac : 200 g mac 80 g zahar 3 oua 1 lg rom 100 g faina 1/2 lgt praf de copt 25 g unt moale Crema de branza : 500 g branza...

citește mai mult
Prajitura cu mac si gem de caise

Prajitura cu mac si gem de caise

Prajitura cu mac si gem de caise Aluat : 250 g unt 250 g zahar 8 galbenusuri 250 g faina 1/2 plic praf de copt (5 g) 1 lg apa rece 1 lamaie 5 lg gem de caise Umplutura : 250 g zahar 250 g mac 5 lg faina 1/2 plic praf de copt (5 g) 8 albusuri Mod de preparare Prajitura...

citește mai mult
Rulada cu ciocolata

Rulada cu ciocolata

Blat : 5 oua 5 lg zahar 2 lg apa rece 2 lg rom 4 lg faina 2 lg cacao 1 lgt praf de copt Crema : 200 ml frisca lichida 100 g ciocolata cu lapte (sau neagra) 2 lg ness Glazura : 100 ml frisca lichida 100 g ciocolata neagra bombonele de ciocolata Mod de preparare :      ...

citește mai mult
Prajitura Furnicuta

Prajitura Furnicuta

Prajitura Furnicuta Blat nuca : 5 albusuri 5 lg zahar 3 lg nuci macinate 2 lg faina Blat mac : 6 albusuri 6 lg zahar 3 lg mac macinat 3 lg faina Crema : 11 galbenusuri 11 lg zahar 8 lg apa 250 g unt moale coaja rasa de lamaie esenta de vanilie 2 foi de napolitana...

citește mai mult
Malai cu branza

Malai cu branza

Malai cu branza Blat : 4 oua 6 lg zahar 2 lg cacao 10 lg apa rece 4 lg faina Crema : 500 g branza de vaci 5 lg zahar 200 g unt esenta de vanilie coaja rasa de la 1 lamaie 2 galbenusuri de ou 50 g stafide Glazura : 2 albusuri 2 lg zahar Decor : ciocolata rasa Mod de...

citește mai mult
Prajitura aromata cu cafea

Prajitura aromata cu cafea

Prajitura aromata cu cafea Aluat : 4 oua 200 g zahar 150 g unt 100 ml lapte 2 lg cafea solubila (ness) 350 g faina 50 g cacao 1 plic praf de copt Umplutura : 200 g branza dulce 100 g zahar 1 lg faina 2 oua 1 lg esenta de vanilie Mod de preparare Prajitura aromata cu...

citește mai mult
Eclere cu vanilie si frisca

Eclere cu vanilie si frisca

Eclere cu vanilie si frisca Aluat : 200 ml apa 200 ml ulei 10 lg faina 5 oua Crema : 4 oua 400 ml lapte 150 g zahar+ 2 lg zahar esenta de vanilie 50 g faina 300 ml frisca Decor : 2-3 lg zahar pudra cu aroma de vanilie Mod de preparare Eclere cu vanilie si frisca :...

citește mai mult
Prajitura Tosca

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca     Blat : 8 albusuri 200 g zahar un praf sare 50 g cocos 100 g mac 4 lg faina 1 plic praf de copt Crema : 8 galbenusuri 8 lg zahar 300 ml lapte 1 plic budinca vanilie (40 g) sau 3 lg amidon alimentar 250 g unt 27 biscuiti cacao Petit beurre 100 ml...

citește mai mult
Prajitura cu branza de vaci

Prajitura cu branza de vaci

Prajitura cu branza de vaci    Cea mai simpla prajitura din lume ! 🙂 Deliciu cu branza ! Aluat : 15 lg faina 3 oua 15 lg zahar 15 lg lapte 15 lg ulei 1 plic praf de copt Umplutura : 500 g branza de vaci 2 oua 5 lg zahar 1 plic zahar vanilat coaja rasa de lamaie  Mod...

citește mai mult
Prajitura Kinder

Prajitura Kinder

Prajitura Kinder 300 g nuci prajite si taiate 400 g crema ciocolata Finetti Bezea cu nuci : 6 albusuri un praf sare 6 lg zahar 4 lg pesmet 4 lg nuci macinate 1 lg faina 1 plic praf de copt Crema : 800 ml lapte 6 galbenusuri 3 plicuri budinca de vanilie 2 lg faina 300...

citește mai mult
Prajitura de vis

Prajitura de vis

Prajitura de vis  Foi : 10 albusuri un praf sare 10 lg zahar 100 g cocos 3 lg faina Crema: 10 galbenusuri 10 lg zahar 4 lg lapte 400 g unt (80-82 % grasime) 20 biscuiti simpli 100 ml cafea indulcita 3 lg lichior cafea (sau coniac, rom ) 200 g ciocolata 4 lg ulei Decor...

citește mai mult
Prajitura Regina Maria

Prajitura Regina Maria

Prajitura Regina Maria  Blat : 5 oua un praf de sare 5 lg zahar 5 lg faina 2 lg ulei Bezea cu nuci : 6 albusuri 6 lg zahar 150 g nuci prajite si taiate 2 lg faina Crema : 6 galbenusuri 10 lg zahar 6 lg lapte 2 lg faina 2 lg cacao 200 g unt Decor : 30 g ciocolata alba...

citește mai mult
Cremes (Cremsnit, Crempita)

Cremes (Cremsnit, Crempita)

Cremes Cremsnit Crempita  Foi : 300 g untura mare (osanza) 100 g faina 400 g faina1 ou 1 lg otet 1 lg ulei 1 lg zahar 1/4 lgt sare 150-200 ml apa calduta Crema : 8 oua 2000 ml lapte 20 lg zahar+6 lg zahar 2 plicuri zahar vanilat 16 lg faina1 plic budinca de vanilie...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6