Prajituri
Prajitura felie cu nuca

Prajitura felie cu nuca

Prajitura felie cu nuca   Blat : 4 oua 200 g zahar pudra 10 lg apa 160 g faina 160 g nuci macinate 1 plic praf de copt   Crema : 200 g unt (80%) 140 g zahar pudra 200 g nuci macinate 100 ml lapte fierbinte 2-3 picaturi esenta de migdale   Decor : 50 g...

citește mai mult
Rulada de salam de biscuiti cu cocos

Rulada de salam de biscuiti cu cocos

Rulada de salam de biscuiti cu cocos   Rulada : 500 g biscuiti 4 lg cacao 200 ml lapte 5 lg zahar coaja rasa de la 1 lamaie rom 2 banane   Crema cocos : 250 g unt 4 lg zahar pudra 100 g cocos   Mod de preparare Rulada de salam de biscuiti cu cocos :  ...

citește mai mult
Prajitura Craiasa zapezii

Prajitura Craiasa zapezii

Prajitura Craiasa zapezii Blat : 5 albusuri 5 lg zahar 3 lg ulei 4 lg faina 1/2 plic praf de copt (5g)   Crema : 5 galbenusuri 150 g zahar 3 plicuri zahar vanilat 4 lg amidon (faina) 500 ml lapte 100 g ciocolata neagra 250 g unt   200 g biscuiti Petite...

citește mai mult
Prajitura Cremissimo

Prajitura Cremissimo

Prajitura Cremissimo   Bezea cocos : 6 albusuri 6 lg zahar 5 lg cocos 4 lg faina 5 g praf de copt   Bezea nuci : 6 albusuri 6 lg zahar 5 lg nuci macinate 3 lg faina 1 lg cacao 5 g praf de copt   Crema : 12 galbenusuri 8 lg zahar 3 lg apa 250 g unt (80%)...

citește mai mult
Lava cake (Vulcan de ciocolata)

Lava cake (Vulcan de ciocolata)

Ingrediente : 125 g unt (80%) 125 g ciocolata (70% ) 125 g zahar pudra 3 oua 20 g faina   Mod de preparare : Topim ciocolata rupta bucatele impreuna cu untul pe aburi sau intr-o craticioara de inox cu fund dublu. Luam de pe foc si adaugam zaharul pudra,...

citește mai mult
Foi cu crema de cacao

Foi cu crema de cacao

Foi : 2 oua 8 lg zahar 8 lg ulei 8 lg lapte 1 lgt amoniac+zeama lamaie un praf sare circa 28-30 lg faina   Crema cacao : 8 lg zahar 2 lg cacao 6 lg faina 500 ml lapte 250 g unt (80%)   Decor : ciocolata rasa   Mod de preparare :      Foi : intr-un...

citește mai mult
Rulada de napolitana

Rulada de napolitana

Rulada de napolitana   1 foaie de napolitana mare Crema 1 : 125 g zahar 185 g apa 200 g biscuiti simpli   Crema 2 : 125 g zahar 2,5 lg apa 100 g unt 100 g lapte praf 50 g cocos   Mod de preparare Rulada de napolitana :  Crema 1 : Intr-o craticioara...

citește mai mult
Prajitura cu nuci si vanilie

Prajitura cu nuci si vanilie

Prajitura cu nuci si vanilie   Blat : 6 albusuri 200 g zahar 150 g nuci prajite si macinate 4 lg faina 1/2 plic praf de copt (5g)   3 lg Nutella   Crema : 6 galbenusuri 200 g zahar 3 lg faina 300 ml lapte esenta de vanilie 175 g unt   Decor :...

citește mai mult
Prajitura Opera

Prajitura Opera

Blat : 10 albusuri 2 oua 4 galbenusuri 220 g zahar 140 g faina 1 lgt praf de copt 110 g migdale macinate sau faina de migdale   Crema bavareza : 240 ml lapte 90 g zahar 3 galbenusuri esenta de vanilie 1 plic gelatina granulata (10 g) 170 g ciocolata neagra (55%)...

citește mai mult
Inghetata falsa de ciocolata

Inghetata falsa de ciocolata

Inghetata falsa de ciocolata Blat cacao : 6 oua 10 lg zahar 1 lgt rasa de bicarbonat 10 lg faina 2 lg cacao 2 plicuri zahar vanilat   Crema : 200 ml lapte 200 g zahar 2 lg faina 1 ou 100 g nuci macinate 2 lg cacao 50 g ciocolata neagra (75% cacao) 200 g unt 1...

citește mai mult
Prajitura Arlechin

Prajitura Arlechin

Prajitura Arlechin   Foi : 420 g faina 280 g unt (65%) 140 g zahar 1 lg rom 1 plic praf de copt 4 galbenusuri 3 lg smantana   1 borcam mare de gem de caise   Glazura : 2 galbenusuri 75 g zahar pudra   Decor : decoratiuni colorate    Mod de...

citește mai mult
Prajitura bezea cu gem

Prajitura bezea cu gem

Prajitura bezea cu gem   Aluat : 450 g faina 300 g unt 100 g zahar 3 galbenusuri 1 lg rom 1 lgt bicarbonat (sau praf de copt) 2 lg cacao   1 borcan gem de caise   Bezea cu gem : 3 albusuri 250 g zahar 3 lg gem de caise   Glazura : 100 g ciocolata...

citește mai mult
Foi cu miere si crema cu gris

Foi cu miere si crema cu gris

  Foi : 1/2 cana zahar 1/2 cana miere 1/2 lg bicarbonat 2 oua 400 g faina   Crema : 300 ml lapte 3 lg gris 200 g unt 150 g zahar pudra coaja rasa de lamaie zeama de la 1/2 lamaie   1 borcanel gem de caise   Mod de preparare : Foi : intr-un castron...

citește mai mult
Secuiasca cu cocos

Secuiasca cu cocos

Secuiasca cu cocos   Aluat : 200 g faina 110 g unt 150 g zahar 1 ou 1 lgt rasa bicarbonat   1 borcanel gem de caise   Umplutura : 5 oua 150 g nuci macinate 150 g cocos 200 g zahar   Mod de preparare Secuiasca cu cocos :   Aluat : intr-un castron...

citește mai mult
Prajitura cu ness si vanilie

Prajitura cu ness si vanilie

Prajitura cu ness si vanilie   Blat cacao : 4 oua mari un praf de sare 8 lg zahar 2 lg ness 2 lg apa fiarta 8 lg faina 2 lg cu varf cacao   Crema vanilie : 3 galbenusuri 4 lg zahar 3 lg faina 2 plicuri zahar vanilat 1 fiola esenta vanilie (1 lgt) 400 ml...

citește mai mult
Prajitura rasturnata cu banane

Prajitura rasturnata cu banane

Prajitura rasturnata cu banane   Caramel : 150 g zahar 100 g unt   Aluat : 90 g unt 175 g zahar 2 oua mari (140 g) 100 g faina 3 g praf de copt 30 g cacao un praf de sare 80 ml lapte 80 g iaurt   4 banane coapte   Mod de preparare Prajitura...

citește mai mult
Prajitura floare de colt

Prajitura floare de colt

Prajitura floare de colt   Blat cacao : 6 oua 4 lg faina 3 lg cacao 6 lg zahar 1 lgt praf de copt un praf de sare   Bezea cocos : 4 albusuri 6 lg zahar 120 g cocos   Crema : 4 galbenusuri 5 lg zahar 40 g amidon alimentar 300 ml lapte esenta de vanilie...

citește mai mult
Prajitura cu budinca si branza

Prajitura cu budinca si branza

Prajitura cu budinca si branza Blat : 5 oua 150 g zahar 4 lg apa fiarta 50 g amidon alimentar 50 g faina 50 g cocos 20 g cacao   Budinca de vanilie : 1 plic budinca de vanilie (40 g) 400 ml lapte 3 lg zahar   Crema de branza : 500 g branza de vaci grasa 4 lg...

citește mai mult
Prajitura cu ciocolata, caramel si nuci

Prajitura cu ciocolata, caramel si nuci

Prajitura cu ciocolata, caramel si nuci   Blat : 200 g faina 3 lg cacao 150 g zahar 1 lgt praf de copt 1/2 lgt bicarbonat de sodiu 3 oua 180 ml lapte batut 80 ml ulei 1 lgt esenta vanilie 100 g nuci prajite tocate   Crema : 150 g ciocolata neagra (75%) 50 ml...

citește mai mult
Prajitura fina cu krantz

Prajitura fina cu krantz

Prajitura fina cu krantz   Blat : 5 oua 125 g zahar 75 g faina 50 g amidon alimentar 1 vf cutit praf de copt un praf de sare 4 lg apa fiarta   Crema : 40 g amidon alimentar 400 ml lapte 80 g zahar esenta de vanilie 200 g unt 200 ml frisca lichida  ...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate