Prajituri
Prajitura duo cu mascarpone

Prajitura duo cu mascarpone

Prajitura duo cu mascarpone   Blat nuca : 4 albusuri un praf de sare 4 lg zahar 4 lg pesmet 4 lg nuci macinate 2 picaturi esenta de migdale   Blat cacao : 4 oua 4 lg zahar un praf de sare 2 lg ulei 4 lg faina 2 lg cacao esenta de rom 1/2 lgt praf de copt...

citește mai mult
Rulada cu gem

Rulada cu gem

Ingrediente : 5 oua 5 lg zahar 5 lg faina un praf de sare   gem de prune, caise, capsuni...   Mod de preparare : Intr-un castron mixam spuma albusurile cu praful de sare, adaugam apoi zaharul, mixand pana se topeste, galbenusurile pe rand, iar la sfarsit...

citește mai mult
Prajitura cu iaurt si prune uscate

Prajitura cu iaurt si prune uscate

1 pahar iaurt de 175 ml Ingrediente : 3 oua mari 1  pahar zahar 2/3 pahar ulei 1 pahar iaurt (175 g) 1/2 pahar cocos 2+1/2 pahar faina 1 plic praf de copt (10g) 1 pahar prune uscate   1-2 lg zahar pudra   Mod de preparare : Mixam spuma ouale cu zaharul (15...

citește mai mult
Prajitura cu rahat nuci si gem

Prajitura cu rahat nuci si gem

Prajitura cu rahat nuci si gem   Foi : 500 g faina 200 g unt 100 ml lapte caldut 1 plic drojdie uscata (7g) 3 lgt zahar 1 ou 1 galbenus   Umplutura : 500 g rahat 4 albusuri 200 g nuci macinate 200 g zahar 150 g gem de prune   Glazura : 3 galbenusuri 75...

citește mai mult
Negresa cu biscuiti Oreo

Negresa cu biscuiti Oreo

Negresa cu biscuiti Oreo   Ingrediente : 165 g unt 200 g ciocolata neagra (55-75%) 3 oua 2 galbenusuri 150 g zahar brun semintele de la 1 pastaie de vanilie 2 lg faina 1 lg cacao un praf de sare 150 g biscuiti Oreo   Mod de preparare Negresa cu biscuiti Oreo...

citește mai mult
Prajitura cu aluat ras si gem

Prajitura cu aluat ras si gem

  Aluat : 350 g faina 150 g zahar pudra 1/2 plic praf de copt (5g) 1 plic zahar vanilat un praf de sare 150 g unt (80%) 1 ou 1 galbenus   gem de capsuni   Mod de preparare : Intr-un castron cernem faina, apoi adaugam zaharul pudra, praful de sare,...

citește mai mult
Prajitura cu ciocolata alba si migdale

Prajitura cu ciocolata alba si migdale

Ingrediente : 200 g samburi migdale fara coaja 120 g zahar 180 g ciocolata alba 5 oua 60 g zahar pudra coaja rasa de la 2 lamai 50 g amidon 8 g praf de copt esenta de vanilie 100 ml ulei un praf de sare   Mod de preparare : Zaharul impreuna cu samburii de migdale...

citește mai mult
Prajitura cu ciocolata, pere si amaretti

Prajitura cu ciocolata, pere si amaretti

Prajitura cu ciocolata, pere si amaretti   Ingrediente : 200 g unt (80%) 200 g ciocolata neagra 4 oua mari 150 g zahar brun 75 g faina 25 g migdale macinate 4 pere (circa 500 g) esenta de vanilie 50 g amaretti   Mod de preparare  : Untul impreuna cu...

citește mai mult
Prajitura felie cu nuca

Prajitura felie cu nuca

Prajitura felie cu nuca   Blat : 4 oua 200 g zahar pudra 10 lg apa 160 g faina 160 g nuci macinate 1 plic praf de copt   Crema : 200 g unt (80%) 140 g zahar pudra 200 g nuci macinate 100 ml lapte fierbinte 2-3 picaturi esenta de migdale   Decor : 50 g...

citește mai mult
Rulada de salam de biscuiti cu cocos

Rulada de salam de biscuiti cu cocos

Rulada de salam de biscuiti cu cocos   Rulada : 500 g biscuiti 4 lg cacao 200 ml lapte 5 lg zahar coaja rasa de la 1 lamaie rom 2 banane   Crema cocos : 250 g unt 4 lg zahar pudra 100 g cocos   Mod de preparare Rulada de salam de biscuiti cu cocos :  ...

citește mai mult
Prajitura Craiasa zapezii

Prajitura Craiasa zapezii

Prajitura Craiasa zapezii Blat : 5 albusuri 5 lg zahar 3 lg ulei 4 lg faina 1/2 plic praf de copt (5g)   Crema : 5 galbenusuri 150 g zahar 3 plicuri zahar vanilat 4 lg amidon (faina) 500 ml lapte 100 g ciocolata neagra 250 g unt   200 g biscuiti Petite...

citește mai mult
Prajitura Cremissimo

Prajitura Cremissimo

Prajitura Cremissimo   Bezea cocos : 6 albusuri 6 lg zahar 5 lg cocos 4 lg faina 5 g praf de copt   Bezea nuci : 6 albusuri 6 lg zahar 5 lg nuci macinate 3 lg faina 1 lg cacao 5 g praf de copt   Crema : 12 galbenusuri 8 lg zahar 3 lg apa 250 g unt (80%)...

citește mai mult
Lava cake (Vulcan de ciocolata)

Lava cake (Vulcan de ciocolata)

Ingrediente : 125 g unt (80%) 125 g ciocolata (70% ) 125 g zahar pudra 3 oua 20 g faina   Mod de preparare : Topim ciocolata rupta bucatele impreuna cu untul pe aburi sau intr-o craticioara de inox cu fund dublu. Luam de pe foc si adaugam zaharul pudra,...

citește mai mult
Foi cu crema de cacao

Foi cu crema de cacao

Foi : 2 oua 8 lg zahar 8 lg ulei 8 lg lapte 1 lgt amoniac+zeama lamaie un praf sare circa 28-30 lg faina   Crema cacao : 8 lg zahar 2 lg cacao 6 lg faina 500 ml lapte 250 g unt (80%)   Decor : ciocolata rasa   Mod de preparare :      Foi : intr-un...

citește mai mult
Rulada de napolitana

Rulada de napolitana

Rulada de napolitana   1 foaie de napolitana mare Crema 1 : 125 g zahar 185 g apa 200 g biscuiti simpli   Crema 2 : 125 g zahar 2,5 lg apa 100 g unt 100 g lapte praf 50 g cocos   Mod de preparare Rulada de napolitana :  Crema 1 : Intr-o craticioara...

citește mai mult
Prajitura cu nuci si vanilie

Prajitura cu nuci si vanilie

Prajitura cu nuci si vanilie   Blat : 6 albusuri 200 g zahar 150 g nuci prajite si macinate 4 lg faina 1/2 plic praf de copt (5g)   3 lg Nutella   Crema : 6 galbenusuri 200 g zahar 3 lg faina 300 ml lapte esenta de vanilie 175 g unt   Decor :...

citește mai mult
Prajitura Opera

Prajitura Opera

Blat : 10 albusuri 2 oua 4 galbenusuri 220 g zahar 140 g faina 1 lgt praf de copt 110 g migdale macinate sau faina de migdale   Crema bavareza : 240 ml lapte 90 g zahar 3 galbenusuri esenta de vanilie 1 plic gelatina granulata (10 g) 170 g ciocolata neagra (55%)...

citește mai mult
Inghetata falsa de ciocolata

Inghetata falsa de ciocolata

Inghetata falsa de ciocolata Blat cacao : 6 oua 10 lg zahar 1 lgt rasa de bicarbonat 10 lg faina 2 lg cacao 2 plicuri zahar vanilat   Crema : 200 ml lapte 200 g zahar 2 lg faina 1 ou 100 g nuci macinate 2 lg cacao 50 g ciocolata neagra (75% cacao) 200 g unt 1...

citește mai mult
Prajitura Arlechin

Prajitura Arlechin

Prajitura Arlechin   Foi : 420 g faina 280 g unt (65%) 140 g zahar 1 lg rom 1 plic praf de copt 4 galbenusuri 3 lg smantana   1 borcam mare de gem de caise   Glazura : 2 galbenusuri 75 g zahar pudra   Decor : decoratiuni colorate    Mod de...

citește mai mult
Prajitura bezea cu gem

Prajitura bezea cu gem

Prajitura bezea cu gem   Aluat : 450 g faina 300 g unt 100 g zahar 3 galbenusuri 1 lg rom 1 lgt bicarbonat (sau praf de copt) 2 lg cacao   1 borcan gem de caise   Bezea cu gem : 3 albusuri 250 g zahar 3 lg gem de caise   Glazura : 100 g ciocolata...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6