Negresa cu zmeura

 

DSC_0295

Ingrediente :

175 g ciocolata neagra (55-75%)

175 g unt

225 g zahar

3 oua medii

1 lgt extract de vanilie

125 g faina

1/4 lgt sare

 

zmeura

50 g ciocolata neagra

 

Mod de preparare :

Topim ciocolata si untul, intr-o craticioara de inox cu fund dublu sau pe baie de aburi. Lasam 10 minute sa se racoreasca, adaugam zaharul, extractul de vanilie, ouale pe rand, faina cernuta si praful de sare. Compozitia o intindem in tava (20*30 cm) tapetata cu hartie de copt. Deasupra asezam zmeura spalata si stearsa cu prosoape de hartie si bucatele de ciocolata. Coacem prajitura in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius 20 minute.

DSC_0271 DSC_0272 DSC_0273 DSC_0274 DSC_0276

Lasam negresa sa se raceasca, apoi o feliem.

DSC_0311

DSC_0300

DSC_0295

 

Spor la prajiturit ! 🙂

 

Sursa : http://www.adihadean.ro/2015/07/brownies-cu-zmeura/

 

 

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TRAFIC

Live visitors
538
2185
Visitors Today

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura cu zmeura, ciocolata si frisca

Prajitura cu zmeura, ciocolata si frisca

Blat : 5 albusuri 6 lg zahar 3 lg ulei 4 lg faina 2 lg cacao 1 lgt praf de copt   Crema ciocolata : 5 galbenusuri 150 g zahar 5 lg faina 500 ml lapte 200 g unt (80%) 100 g ciocolata (45%) 50 g ciocolata rasa fin (70%)   200 g biscuiti Petite beurre 100 ml...

Prajitura cu biscuiti si gem

Prajitura cu biscuiti si gem

Blat : 5 oua 6 lg zahar 2 lg ulei 6 lg faina   Plus : gem de caise   Crema : 450 g biscuiti macinati (petite beurre) 250 g nuci macinate 3 lg cacao neagra 50 ml rom 300 ml apa 300 g zahar 300 g unt (82%) esenta de rom (optional)   Glazura : 200 g...

Prajitura Cleopatra

Prajitura Cleopatra

Blat cafea : 10 g ness 50 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt rasa praf de copt un praf de sare 1 lg esenta caramel Blat cacao : 30 g cacao 75 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt praf de copt un praf de sare...

Pin It on Pinterest