Negresa cu marshmallow (Marshmallow brownie)

Negresa cu marshmallow (Marshmallow brownie)

Negresa cu marshmallow (Marshmallow brownie)

Blat negresa :

170 g ciocolata neagra (75%)

110 g unt (80%)

125 g zahar brun cu melasa

3 oua

70 g faina

20 g cacao

1 vf cutit bicarbonat de sodiu

1 vf cutit sare

1 lgt praf de copt

esenta de vanilie

 

Decor :

marshmallow alb

m&m peanut

sirop de ciocolata

 

Mod de preparare Negresa cu marshmallow (Marshmallow brownie) :

Blat negresa : intr-o cratita de inox cu fund dublu, punem ciocolata bucatele si untul . Punem pe foc mic, amestecand mereu, pana se omogenizeaza. Adaugam apoi zaharul brun cu melasa si mai tinem pe foc mic, circa 1 minut, amestecand mereu. Luam de pe foc cratita si o lasam 5 minute deoparte.

Adaugam ouale unul cate unul, mixand bine dupa fiecare si esenta de vanilie.

La final adaugam faina amestecata cu pudra de cacao, sarea, bicarbonatul si praful de copt (cernute). Mixam pentru omogenizare. Compozitia o turnam in tava (23×23 cm) tapetata cu hartie de copt.

Coacem prajitura in cuptorul preincalzit, la 170 grade Celsius, circa 12-13 minute (pana cand observam ca s-a intarit deasupra), apoi o scoatem din cuptor si asezam marshmallow deasupra. Dam din nou la cuptor pentru inca 10-12 minute(pana cand bezelele devin usor maronii deasupra).

Dupa ce s-a prajitura s-a racit :

Decor : bomboane m&m peanut si sirop de ciocolata.

Negresa cu marshmallow (Marshmallow brownie)

Negresa cu marshmallow (Marshmallow brownie)

Se serveste alaturi de inghetata de vanilie cu peanut butter sau inghetata cu caramel sarat sau cu ce fel de inghetata ii place fiecarei persoane.

Alte retete asemanatoare :

Negresa cu cocos si branza

Negresa cu crema de vanilie

Negresa cu biscuiti Oreo

 

Spor la prajiturit !

Inspiratia mea pentru negresa :

Negresa cu unt de arahide

 

 

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf Bezea cocos : 12 albusuri 450 g zahar 300 g cocos sare   Crema : 500 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 30% 3 lg cu varf lapte praf   Decor : cocos   Mod de preparare Prajitura Raffaello cu lapte praf :...

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale  Ingrediente : 3 oua mari (sau 4 oua mici) 220 g zahar 290 g faina 80 g migdale delii macinate 3 lgt praf de copt 300 g morcovi rasi fin coaja de la 1 portocala esenta de vanilie 200 ml ulei   Crusta : 40 g zahar 40 g unt rece 30 g...

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka Blat : 12 oua 90 g faina 90 g cacao 210 g zahar 1,5 lgt praf de copt   1 borcan dulceata de coacaze sau afine, zmeura, prune...   Crema : 500 g mascarpone 800 ml smantana pentru frisca 30% 4 lg zahar pudra 1 plic gelatina granulata (10 g)...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6