Negresa cu cocos si branza

Negresa cu cocos si branza

Negresa cu cocos si branza

Blat negresa :

200 g ciocolata 52%

200 g unt 80%

250 g zahar

5 oua

200 g faina

50 g cacao

10 g praf de copt

esenta de vanilie

 

Umplutura  de branza si cocos :

500 g branza de vaci grasa

200 g zahar

2 oua

3 lg amidon alimentar

50 g cocos

 

Mod de preparare pentru Negresa cu cocos si branza :

Blat negresa : topim untul si ciocolata, apoi le lasam sa se racoreasca. Ouale le mixam cu zaharul pana devin spumoase, adaugam ciocolata topita si racorita de mai sus, esenta de vanilie, apoi faina amestecat cu pudra de cacao si praful de copt (cernute).

Umplutura de branza de vaci si cocos: branza de vaci si zaharul le mixam cu blenderul vertical , adaugam apoi ouale pe rand, mixand dupa fiecare, amidonul iar la sfarsit cocosul .

Asamblare prajitura : 1/2 blat negresa – crema de branza si cocos – 1/2 blat negresa.

Coacem prajitura in tava (20×30 cm) tapetata cu hartie de copt, in cuptorul preincalzit, la 160 grade Celsius, circa 40-45 minute. Facem testul scobitorii.

Negresa cu cocos si branza

Negresa cu cocos si branza

Negresa cu cocos si branza

 

Alte retete asemanatoare gasiti mai jos :

Prajitura turnata cu branza de vaci si cacao

Prajitura cu gem de caise si crema de branza

Prajitura cu afine si crema de branza

 

Sursa mea , Miha, careia ii multumesc pentru aceasta reteta de negresa cu ciocolata si cocos.

Reteta Negresa cu ciocolata si cocos

Spor la prajiturit ! 🙂

 

Please follow and like us:
error4
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Blondies cu ciocolata alba si migdale

Blondies cu ciocolata alba si migdale

Blondies cu ciocolata alba si migdale Ingrediente : 160 g unt 80% 300 g ciocolata alba 150 g zahar 5 oua mici (sau 4 oua mari) 250 g faina 2 lgt praf de copt esenta de vanilie un praf de sare 150 g migdale fulgi tocate grosier   Mod de preparare Blondies cu...

Prajitura cu morcovi

Prajitura cu morcovi

Prajitura cu morcovi Blat : 5 oua mari 200 g zahar 1 plic zahar vanilat 250 ml ulei un praf de sare 280 g faina 1 lgt scortisoara macinata 3/4 lgt bicarbonat de sodiu 3/4 lgt praf de copt 300 g morcov ras fin   Crema : 500 g crema de branza Philadelphia 300 ml...

Prajitura cu zmeura si spuma de iaurt

Prajitura cu zmeura si spuma de iaurt

Prajitura cu zmeura si spuma de iaurt   Aluat : 400 g faina 4 lg zahar pudra 1 lgt praf de copt 200 g unt 80% rece 6 galbenusuri un praf de sare 2-3 lg apa rece   Umplutura : 6 albusuri 200 g zahar 600 g iaurt natural 80 ml ulei 60 g praf de budinca de...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4