Negresa cu cocos si branza

Negresa :

200 g ciocolata 52%

200 g unt 80%

250 g zahar

5 oua

200 g faina

50 g cacao

10 g praf de copt

esenta de vanilie

Umplutura :

500 g branza de vaci grasa

200 g zahar

2 oua

3 lg amidon alimentar

50 g cocos

Mod de preparare :

Negresa : topim untul si ciocolata, apoi le lasam sa se racoreasca. Ouale le mixam cu zaharul pana devin spumoase, adaugam ciocolata topita si racorita de mai sus, esenta de vanilie, apoi faina amestecat cu pudra de cacao si praful de copt (cernute).

Umplutura : branza de vaci si zaharul le mixam cu blenderul vertical , adaugam apoi ouale pe rand, mixand dupa fiecare, amidonul, apoi cocosul .

Asamblare : 1/2 negresa-umplutura-1/2 negresa.

Coacem prajitura in tava (20×30 cm) tapetata cu hartie de copt, in cuptorul preincalzit, la 160 grade Celsius, circa 40-45 minute. Facem testul scobitorii.

Spor la prajiturit ! 🙂

Sursa

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura cu biscuiti si gem

Prajitura cu biscuiti si gem

Blat : 5 oua 6 lg zahar 2 lg ulei 6 lg faina Plus : gem de caise Crema : 450 g biscuiti macinati (petite beurre) 250 g nuci macinate 3 lg cacao neagra 50 ml rom 300 ml apa 300 g zahar 300 g unt (82%) esenta de rom (optional) Glazura : 200 g ciocolata 53% 2 lg unt 4 lg...

Prajitura Cleopatra

Prajitura Cleopatra

Blat cafea : 10 g ness 50 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt rasa praf de copt un praf de sare 1 lg esenta caramel Blat cacao : 30 g cacao 75 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt praf de copt un praf de sare...

Prajitura cu prune si bezea

Prajitura cu prune si bezea

Aluat : 5 galbenusuri 200 g zahar 180 ml ulei 125 ml apa clocotita 5 g drojdie uscata (sau 15 g drojdie proaspata) 1 plic praf de copt (10 g) coaja rasa de la 1 lamaie 300 g faina Umplutura : 13 prune mari proaspete 1-2 lgt scortisoara Bezea : 5 albusuri 7 lg zahar...