Negresa cu cocos si branza

Negresa cu cocos si branza

Negresa cu cocos si branza

Blat negresa :

200 g ciocolata 52%

200 g unt 80%

250 g zahar

5 oua

200 g faina

50 g cacao

10 g praf de copt

esenta de vanilie

 

Umplutura  de branza si cocos :

500 g branza de vaci grasa

200 g zahar

2 oua

3 lg amidon alimentar

50 g cocos

 

Mod de preparare pentru Negresa cu cocos si branza :

Blat negresa : topim untul si ciocolata, apoi le lasam sa se racoreasca. Ouale le mixam cu zaharul pana devin spumoase, adaugam ciocolata topita si racorita de mai sus, esenta de vanilie, apoi faina amestecat cu pudra de cacao si praful de copt (cernute).

Umplutura de branza de vaci si cocos: branza de vaci si zaharul le mixam cu blenderul vertical , adaugam apoi ouale pe rand, mixand dupa fiecare, amidonul iar la sfarsit cocosul .

Asamblare prajitura : 1/2 blat negresa – crema de branza si cocos – 1/2 blat negresa.

Coacem prajitura in tava (20×30 cm) tapetata cu hartie de copt, in cuptorul preincalzit, la 160 grade Celsius, circa 40-45 minute. Facem testul scobitorii.

Negresa cu cocos si branza

Negresa cu cocos si branza

Negresa cu cocos si branza

 

Alte retete asemanatoare gasiti mai jos :

Prajitura turnata cu branza de vaci si cacao

Prajitura cu gem de caise si crema de branza

Prajitura cu afine si crema de branza

 

Sursa mea , Miha, careia ii multumesc pentru aceasta reteta de negresa cu ciocolata si cocos.

Reteta Negresa cu ciocolata si cocos

Spor la prajiturit ! 🙂

 

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf Bezea cocos : 12 albusuri 450 g zahar 300 g cocos sare   Crema : 500 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 30% 3 lg cu varf lapte praf   Decor : cocos   Mod de preparare Prajitura Raffaello cu lapte praf :...

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale  Ingrediente : 3 oua mari (sau 4 oua mici) 220 g zahar 290 g faina 80 g migdale delii macinate 3 lgt praf de copt 300 g morcovi rasi fin coaja de la 1 portocala esenta de vanilie 200 ml ulei   Crusta : 40 g zahar 40 g unt rece 30 g...

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka Blat : 12 oua 90 g faina 90 g cacao 210 g zahar 1,5 lgt praf de copt   1 borcan dulceata de coacaze sau afine, zmeura, prune...   Crema : 500 g mascarpone 800 ml smantana pentru frisca 30% 4 lg zahar pudra 1 plic gelatina granulata (10 g)...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6