
Negresa :
200 g ciocolata 52%
200 g unt 80%
250 g zahar
5 oua
200 g faina
50 g cacao
10 g praf de copt
esenta de vanilie
Umplutura :
500 g branza de vaci grasa
200 g zahar
2 oua
3 lg amidon alimentar
50 g cocos
Mod de preparare :
Negresa : topim untul si ciocolata, apoi le lasam sa se racoreasca. Ouale le mixam cu zaharul pana devin spumoase, adaugam ciocolata topita si racorita de mai sus, esenta de vanilie, apoi faina amestecat cu pudra de cacao si praful de copt (cernute).



Umplutura : branza de vaci si zaharul le mixam cu blenderul vertical , adaugam apoi ouale pe rand, mixand dupa fiecare, amidonul, apoi cocosul .


Asamblare : 1/2 negresa-umplutura-1/2 negresa.

Coacem prajitura in tava (20×30 cm) tapetata cu hartie de copt, in cuptorul preincalzit, la 160 grade Celsius, circa 40-45 minute. Facem testul scobitorii.



Spor la prajiturit ! 🙂
0 Comentarii