Negresa cu cocos si branza

Negresa cu cocos si branza

Negresa :

200 g ciocolata 52%

200 g unt 80%

250 g zahar

5 oua

200 g faina

50 g cacao

10 g praf de copt

esenta de vanilie

 

Umplutura :

500 g branza de vaci grasa

200 g zahar

2 oua

3 lg amidon alimentar

50 g cocos

 

Mod de preparare pentru Negresa cu cocos si branza :

Negresa : topim untul si ciocolata, apoi le lasam sa se racoreasca. Ouale le mixam cu zaharul pana devin spumoase, adaugam ciocolata topita si racorita de mai sus, esenta de vanilie, apoi faina amestecat cu pudra de cacao si praful de copt (cernute).

Umplutura : branza de vaci si zaharul le mixam cu blenderul vertical , adaugam apoi ouale pe rand, mixand dupa fiecare, amidonul, apoi cocosul .

Asamblare : 1/2 negresa-umplutura-1/2 negresa.

Coacem prajitura in tava (20×30 cm) tapetata cu hartie de copt, in cuptorul preincalzit, la 160 grade Celsius, circa 40-45 minute. Facem testul scobitorii.

Retete asemanatoare gasiti mai jos :

Prajitura turnata cu branza de vaci si cacao

Prajitura cu gem de caise si crema de branza

Prajitura cu afine si crema de branza

 

Sursa mea , Miha, careia ii multumesc pentru aceasta reteta de negresa cu ciocolata si cocos.

Reteta Negresa cu ciocolata si cocos

Spor la prajiturit ! 🙂

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura cu blat de vanilie si crema de ciocolata

Prajitura cu blat de vanilie si crema de ciocolata

Prajitura cu blat de vanilie si crema de ciocolata Blat vanilie : 7 oua 7 lg zahar 3 lg ulei 8 lg faina esenta de vanilie   Crema ciocolata : 5 galbenusuri 5 lg zahar 5 lg faina 500 ml lapte 80 g ciocolata neagra (85%) 200 g unt (80%)   Mod de preparare...

Prajitura Cassis

Prajitura Cassis

Prajitura Cassis Blat de cacao : 6 oua 6 lg zahar 3 lg ulei 5 lg faina 2 lg cacao   Crema de mascarpone : 600 ml smantana pentru frisca 500 g mascarpone 3 lg zahar pudra   Bezea de cacao : 5 albusuri 200 g zahar 1,5 lg amidon alimentar 1 lg cacao 1 lg otet...

Prajitura Karpatka cu ciocolata

Prajitura Karpatka cu ciocolata

Prajitura Karpatka cu ciocolata Choux cu cacao : 250 ml apa un praf de sare 125 g unt 140 g faina 30 g cacao 5 oua   Crema de ciocolata : 3 galbenusuri 160 g zahar 4 lg faina 3 lg amidon alimentar 2 lg cacao 750 ml lapte 100 g ciocolata cu lapte 200 g unt (80%)...