Negresa cu branza de vaci

Negresa cu branza de vaci

Negresa cu branza de vaci

 

Blat ciocolata :

150 g unt

300 g ciocolata (55% cacao)

50 ml lapte

2 oua

110 g zahar

230 g faina

1 lgt praf de copt

 

Crema de branza  :

1 ou

70 g zahar

250 g branza de vaci

 

Mod de preparare Negresa cu branza de vaci :

       Blat ciocolata : intr-o craticioara punem untul, ciocolata rupta in bucatele si laptele, pe foc mic, amestecand pentru omogenizare. Lasam sa se raceasca pana mixam ouale.

Separat, intr-un castron mixam spuma 2 oua cu 110 g zahar, pana isi dubleaza volumul. Peste ele, turnam in fir subtire compozitia cu ciocolata topita si racorita.

IMG_3931

La final incorporam faina amestecata cu praful de copt, cu o lingura, cu miscari circulare, de jos in sus.

IMG_3934

IMG_3935

Crema de branza de vaci : punem cele 3 ingrediente intr-un castron. Le mixam cu blenderul vertical, pentru o textura cremoasa.

IMG_3933

IMG_3936

 Asamblare : 1/2 compozitie ciocolata – asezam cu lingura crema de branza din loc in loc – 1/2 compozitie ciocolata .

IMG_3937

IMG_3938

Cu lama unui cutit facem valuri pe deasupra prajiturii, obtinand un efect marmorat.

IMG_3939

Dam prajitura la copt, in cuptorul preincalzit, pana trece testul scobitorii (circa 25-30 minute).

Negresa cu branza de vaci

Negresa cu branza de vaci

Negresa cu branza de vaci

Negresa cu branza de vaci

 

Absolut delicioasa ! 🙂 Spor la incercat reteta !

Sursa mea : http://alexandravasile.ro/negresa-cu-branza-cheesecake-brownie

 

 

Please follow and like us:
error4
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Blondies cu ciocolata alba si migdale

Blondies cu ciocolata alba si migdale

Blondies cu ciocolata alba si migdale Ingrediente : 160 g unt 80% 300 g ciocolata alba 150 g zahar 5 oua mici (sau 4 oua mari) 250 g faina 2 lgt praf de copt esenta de vanilie un praf de sare 150 g migdale fulgi tocate grosier   Mod de preparare Blondies cu...

Prajitura cu morcovi

Prajitura cu morcovi

Prajitura cu morcovi Blat : 5 oua mari 200 g zahar 1 plic zahar vanilat 250 ml ulei un praf de sare 280 g faina 1 lgt scortisoara macinata 3/4 lgt bicarbonat de sodiu 3/4 lgt praf de copt 300 g morcov ras fin   Crema : 500 g crema de branza Philadelphia 300 ml...

Prajitura cu zmeura si spuma de iaurt

Prajitura cu zmeura si spuma de iaurt

Prajitura cu zmeura si spuma de iaurt   Aluat : 400 g faina 4 lg zahar pudra 1 lgt praf de copt 200 g unt 80% rece 6 galbenusuri un praf de sare 2-3 lg apa rece   Umplutura : 6 albusuri 200 g zahar 600 g iaurt natural 80 ml ulei 60 g praf de budinca de...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4