Negresa cu branza de vaci
Blat ciocolata :
150 g unt
300 g ciocolata (55% cacao)
50 ml lapte
2 oua
110 g zahar
230 g faina
1 lgt praf de copt
Crema de branza :
1 ou
70 g zahar
250 g branza de vaci
Mod de preparare Negresa cu branza de vaci :
Blat ciocolata : intr-o craticioara punem untul, ciocolata rupta in bucatele si laptele, pe foc mic, amestecand pentru omogenizare. Lasam sa se raceasca pana mixam ouale.
Separat, intr-un castron mixam spuma 2 oua cu 110 g zahar, pana isi dubleaza volumul. Peste ele, turnam in fir subtire compozitia cu ciocolata topita si racorita.
La final incorporam faina amestecata cu praful de copt, cu o lingura, cu miscari circulare, de jos in sus.
Crema de branza de vaci : punem cele 3 ingrediente intr-un castron. Le mixam cu blenderul vertical, pentru o textura cremoasa.
Asamblare : 1/2 compozitie ciocolata – asezam cu lingura crema de branza din loc in loc – 1/2 compozitie ciocolata .
Cu lama unui cutit facem valuri pe deasupra prajiturii, obtinand un efect marmorat.
Dam prajitura la copt, in cuptorul preincalzit, pana trece testul scobitorii (circa 25-30 minute).
Absolut delicioasa ! 🙂 Spor la incercat reteta !
Sursa mea : http://alexandravasile.ro/negresa-cu-branza-cheesecake-brownie
0 Comentarii