Negresa cu branza de vaci

Negresa cu branza de vaci

Negresa cu branza de vaci

 

Blat ciocolata :

150 g unt

300 g ciocolata (55% cacao)

50 ml lapte

2 oua

110 g zahar

230 g faina

1 lgt praf de copt

 

Crema de branza  :

1 ou

70 g zahar

250 g branza de vaci

 

Mod de preparare Negresa cu branza de vaci :

       Blat ciocolata : intr-o craticioara punem untul, ciocolata rupta in bucatele si laptele, pe foc mic, amestecand pentru omogenizare. Lasam sa se raceasca pana mixam ouale.

Separat, intr-un castron mixam spuma 2 oua cu 110 g zahar, pana isi dubleaza volumul. Peste ele, turnam in fir subtire compozitia cu ciocolata topita si racorita.

IMG_3931

La final incorporam faina amestecata cu praful de copt, cu o lingura, cu miscari circulare, de jos in sus.

IMG_3934

IMG_3935

Crema de branza de vaci : punem cele 3 ingrediente intr-un castron. Le mixam cu blenderul vertical, pentru o textura cremoasa.

IMG_3933

IMG_3936

 Asamblare : 1/2 compozitie ciocolata – asezam cu lingura crema de branza din loc in loc – 1/2 compozitie ciocolata .

IMG_3937

IMG_3938

Cu lama unui cutit facem valuri pe deasupra prajiturii, obtinand un efect marmorat.

IMG_3939

Dam prajitura la copt, in cuptorul preincalzit, pana trece testul scobitorii (circa 25-30 minute).

Negresa cu branza de vaci

Negresa cu branza de vaci

Negresa cu branza de vaci

Negresa cu branza de vaci

 

Absolut delicioasa ! 🙂 Spor la incercat reteta !

Sursa mea : http://alexandravasile.ro/negresa-cu-branza-cheesecake-brownie

 

 

Please follow and like us:
error5
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Napolitane cu blat si crema de lapte

Napolitane cu blat si crema de lapte

Napolitane cu blat si crema de lapte Blat : 7 oua 7 lg zahar 3,5 lg ulei 8 lg faina esenta de vanilie   Crema de lapte : 600 ml lapte 6 lg zahar 6 lg faina 100 g unt (80%) esenta de vanilie   2 foi de napolitane 25x3 cm   Mod de preparare Napolitane cu...

Tarta cu lapte condensat si lime

Tarta cu lapte condensat si lime

Tarta cu lapte condensat si lime Crusta : 250 g biscuiti petite beurre sau digestivi 150 g unt 80% 1 lg cacao   Umplutura : 1 conserva lapte condensat indulcit (397 g) 250 ml smantana pentru frisca sucul de la 3 lime   Decor : coaja rasa de lime   Mod...

Prajitura cu crema de biscuiti

Prajitura cu crema de biscuiti

Prajitura cu crema de biscuiti Blat : 4 oua 9 lg zahar 9 lg faina 9 lg apa calduta 1 plic praf de copt (10 g) un praf de sare   Crema de biscuiti : 600 g biscuiti Petite beurre 100 g nuci macinate 150 ml apa 100 g zahar 3 lg cacao 7 lg gem de prune esenta de rom...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email5