Negresa cu bezea si gem
Mod de preparare Negresa cu bezea si gem :
Blat : mixam untul de la temperatura camerei impreuna cu zaharul, adaugam apoi cate un galbenus pe rand, laptele alternand cu faina amestecata cu praful de copt si pudra de cacao.








Similare:
Prajitura Raffaello cu lapte praf Bezea cocos : 12 albusuri 450 g zahar 300 g cocos sare Crema : 500 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 30% 3 lg cu varf lapte praf Decor : cocos Mod de preparare Prajitura Raffaello cu lapte praf :...
Prajitura cu morcovi si migdale Ingrediente : 3 oua mari (sau 4 oua mici) 220 g zahar 290 g faina 80 g migdale delii macinate 3 lgt praf de copt 300 g morcovi rasi fin coaja de la 1 portocala esenta de vanilie 200 ml ulei Crusta : 40 g zahar 40 g unt rece 30 g...
Prajitura Wuzetka Blat : 12 oua 90 g faina 90 g cacao 210 g zahar 1,5 lgt praf de copt 1 borcan dulceata de coacaze sau afine, zmeura, prune... Crema : 500 g mascarpone 800 ml smantana pentru frisca 30% 4 lg zahar pudra 1 plic gelatina granulata (10 g)...
Mire, sunt minunate prajiturile tale, ma inspir des, doar te rog sa modifici in reteta 3lg cacao, pup si ma scuzi, te rog…..
Foarte buna prajitura, blatul este o pufosenie, se topeste in gura, am facut-o cu gem de prune cu nuca……..multumesc pentru retete……o seara minunata…..
Ma bucur tare mult ca printre toate minunatiile de prajituri pe care le pregatesti a aparut si o reteta de-ale mele. Am crescut cu prajitura asta, dar tot mi-ai facut pofta 🙂