Le moelleux au chocolat
 IMG_1005
 
Ingrediente :
250 g ciocolata neagra (75% cacao)
250 g unt
6 oua
250 g zahar
40 g faina
 
Mod de preparare :
       Topim ciocolata pe aburi, adaugam apoi untul bucatele de la temperatura camerei si omogenizam bine. Lasam sa se racoreasca.
 
IMG_0935
 
IMG_0936
       Galbenusurile le mixam spuma cu zaharul (circa 10 minute). Peste ele turnam ciocolata racorita, apoi faina cernuta (de aici amestecam cu o lingura, cu miscari circulare) si la sfarsit albusurile batute spuma.
 
IMG_0937
IMG_0938
IMG_0939
       Compozitia o turnam intr-o forma rotunda (d=23 cm) tapetata cu hartie de copt si o coacem in cuptorul preincalzit , la 200 grade Celsius, timp de 20 minute.
 
IMG_0940
IMG_0941
       Lasam sa se raceasca complet, apoi putem taia si servi.
 
IMG_1005
IMG_0945
 
IMG_0977
 
 
Super buna !
Spor la pregatiti reteta !  🙂
 
 
Reteta filmata o gasiti aici :
 
https://www.youtube.com/watch?v=CnNxOiN5ObY
 
 
 
Sursa : http://gabrielacara.blogspot.ro/2014/03/le-moelleux-au-chocolat.html

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura cu biscuiti si gem

Prajitura cu biscuiti si gem

Blat : 5 oua 6 lg zahar 2 lg ulei 6 lg faina Plus : gem de caise Crema : 450 g biscuiti macinati (petite beurre) 250 g nuci macinate 3 lg cacao neagra 50 ml rom 300 ml apa 300 g zahar 300 g unt (82%) esenta de rom (optional) Glazura : 200 g ciocolata 53% 2 lg unt 4 lg...

Prajitura Cleopatra

Prajitura Cleopatra

Blat cafea : 10 g ness 50 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt rasa praf de copt un praf de sare 1 lg esenta caramel Blat cacao : 30 g cacao 75 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt praf de copt un praf de sare...

Prajitura cu prune si bezea

Prajitura cu prune si bezea

Aluat : 5 galbenusuri 200 g zahar 180 ml ulei 125 ml apa clocotita 5 g drojdie uscata (sau 15 g drojdie proaspata) 1 plic praf de copt (10 g) coaja rasa de la 1 lamaie 300 g faina Umplutura : 13 prune mari proaspete 1-2 lgt scortisoara Bezea : 5 albusuri 7 lg zahar...