Foi Lica umplute

DSC_0205

Ingrediente :

2 foi de napolitane

250 g zahar

250 g unt

250 g nuci tocate

2 oua

150 g zahar pudra

 

Mod de preparare :

Intr-o cratita caramelizam 250 g zahar, adaugam apoi untul si tinem pe foc pana dispare apa (circa 5 minute). Adaugam nucile ( eu le-am prajit putin) si tocate grosier. Luam de pe foc si adaugam cate un ou , pe rand, amestecand energic. Punem cratita pe foc, cat sa dea 2-3 clocote. Luam de pe foc si adaugam zaharul pudra. Amestecam bine pana se leaga compozitia. Crema calduta o intindem intre foi.

DSC_0143

DSC_0144

DSC_0145

DSC_0146

DSC_0147

DSC_0148

DSC_0205

 

 

 

 

Please follow and like us:
error11
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Lemon curd tiramisu

Lemon curd tiramisu

Lemon curd tiramisu   Lemon curd : 100 ml zeama de lamaie 100 g zahar 2 oua 75 g unt 80%   Crema : 3 galbenusuri 6 lg zahar ( sau zahar pudra ) 500 g mascarpone 250 ml smantana pentru frisca 30%   300 ml espresso tare 300 g piscoturi   Mod de...

Tiramisu Brownies

Tiramisu Brownies

Tiramisu Brownies Brownies : 150 g ciocolata neagra 50% 30 g cacao 220 g unt 80% 4 oua mari (sau 5 oua mici) 130 g zahar 120 g zahar brun 100 g faina   18 piscoturi 250 ml espresso neandulcit   Crema : 250 g mascarpone 200 ml smantana pentru frisca 80 g...

Prajitura cu capsuni si nutella

Prajitura cu capsuni si nutella

Prajitura cu capsuni si nutella Blat : 6 oua 6 lg zahar 3 lg ulei 7 lg faina   Crema nutella : 300 g nutella 120 g migdale prajite macinate   Crema frisca : 660 ml smantana pentru frisca 30% 4 lgt gelatina granulata 80-100 ml apa rece 80 g zahar pudra  ...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email11