Ingrediente :
500 g mascarpone
500 ml smantana pentru frisca
8 lg zahar pudra
1 lg esenta de vanilie sau 1 baton de vanilie
1 lg rom
2 lg cacao
200 g biscuiti cu cacao
150 g biscuiti petite beurre
fulgi de migdale
Mod de preparare :
Smantana pentru frisca o mixam spuma, adaugam zaharul pudra, apoi mascarponele. Crema o impartim in 2 : intr-o parte punem vanilia, iar in cealalta rom-ul si pudra de cacao.
Asamblare : un strat de biscuiti cu cacao-1/2 crema cacao-strat biscuiti cacao-1/2 crema cacao-strat biscuiti cacao-1/2 crema vanilie-biscuiti simpli-1/2 crema vanilie-biscuiti macinati-fulgi de migdale.
Folosim o forma 17×27 cm.
Punem prajitura la frigider de seara pana dimineata, apoi feliem cu un cutit trecut prin apa fierbinte, sters de apa.
Rapid si delicios !
Spor la prajiturit ! 🙂
0 Comentarii