Desert cu mascarpone, cacao si biscuiti

 

Ingrediente :

 

500 g mascarpone

500 ml smantana pentru frisca

8 lg zahar pudra

1 lg esenta de vanilie sau 1 baton de vanilie

1 lg rom

2 lg cacao

200 g biscuiti cu cacao

150 g biscuiti petite beurre

fulgi de migdale

 

Mod de preparare :

Smantana pentru frisca o mixam spuma, adaugam zaharul pudra, apoi mascarponele. Crema o impartim in 2 : intr-o parte punem vanilia, iar in cealalta rom-ul si pudra de cacao.

Asamblare : un strat de biscuiti cu cacao-1/2 crema cacao-strat biscuiti cacao-1/2 crema cacao-strat biscuiti cacao-1/2 crema vanilie-biscuiti simpli-1/2 crema vanilie-biscuiti macinati-fulgi de migdale.

Folosim o forma 17×27 cm.

Punem prajitura la frigider de seara pana dimineata, apoi feliem cu un cutit trecut prin apa fierbinte, sters de apa.

Rapid si delicios !

Spor la prajiturit ! 🙂

Please follow and like us:
error4
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Blondies cu ciocolata alba si migdale

Blondies cu ciocolata alba si migdale

Blondies cu ciocolata alba si migdale Ingrediente : 160 g unt 80% 300 g ciocolata alba 150 g zahar 5 oua mici (sau 4 oua mari) 250 g faina 2 lgt praf de copt esenta de vanilie un praf de sare 150 g migdale fulgi tocate grosier   Mod de preparare Blondies cu...

Prajitura cu morcovi

Prajitura cu morcovi

Prajitura cu morcovi Blat : 5 oua mari 200 g zahar 1 plic zahar vanilat 250 ml ulei un praf de sare 280 g faina 1 lgt scortisoara macinata 3/4 lgt bicarbonat de sodiu 3/4 lgt praf de copt 300 g morcov ras fin   Crema : 500 g crema de branza Philadelphia 300 ml...

Prajitura cu zmeura si spuma de iaurt

Prajitura cu zmeura si spuma de iaurt

Prajitura cu zmeura si spuma de iaurt   Aluat : 400 g faina 4 lg zahar pudra 1 lgt praf de copt 200 g unt 80% rece 6 galbenusuri un praf de sare 2-3 lg apa rece   Umplutura : 6 albusuri 200 g zahar 600 g iaurt natural 80 ml ulei 60 g praf de budinca de...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4