Desert cu mascarpone, cacao si biscuiti

 

Ingrediente :

 

500 g mascarpone

500 ml smantana pentru frisca

8 lg zahar pudra

1 lg esenta de vanilie sau 1 baton de vanilie

1 lg rom

2 lg cacao

200 g biscuiti cu cacao

150 g biscuiti petite beurre

fulgi de migdale

 

Mod de preparare :

Smantana pentru frisca o mixam spuma, adaugam zaharul pudra, apoi mascarponele. Crema o impartim in 2 : intr-o parte punem vanilia, iar in cealalta rom-ul si pudra de cacao.

Asamblare : un strat de biscuiti cu cacao-1/2 crema cacao-strat biscuiti cacao-1/2 crema cacao-strat biscuiti cacao-1/2 crema vanilie-biscuiti simpli-1/2 crema vanilie-biscuiti macinati-fulgi de migdale.

Folosim o forma 17×27 cm.

Punem prajitura la frigider de seara pana dimineata, apoi feliem cu un cutit trecut prin apa fierbinte, sters de apa.

Rapid si delicios !

Spor la prajiturit ! 🙂

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf Bezea cocos : 12 albusuri 450 g zahar 300 g cocos sare   Crema : 500 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 30% 3 lg cu varf lapte praf   Decor : cocos   Mod de preparare Prajitura Raffaello cu lapte praf :...

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale  Ingrediente : 3 oua mari (sau 4 oua mici) 220 g zahar 290 g faina 80 g migdale delii macinate 3 lgt praf de copt 300 g morcovi rasi fin coaja de la 1 portocala esenta de vanilie 200 ml ulei   Crusta : 40 g zahar 40 g unt rece 30 g...

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka Blat : 12 oua 90 g faina 90 g cacao 210 g zahar 1,5 lgt praf de copt   1 borcan dulceata de coacaze sau afine, zmeura, prune...   Crema : 500 g mascarpone 800 ml smantana pentru frisca 30% 4 lg zahar pudra 1 plic gelatina granulata (10 g)...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6