Desert cu mascarpone, cacao si biscuiti

 

Ingrediente :

 

500 g mascarpone

500 ml smantana pentru frisca

8 lg zahar pudra

1 lg esenta de vanilie sau 1 baton de vanilie

1 lg rom

2 lg cacao

200 g biscuiti cu cacao

150 g biscuiti petite beurre

fulgi de migdale

 

Mod de preparare :

Smantana pentru frisca o mixam spuma, adaugam zaharul pudra, apoi mascarponele. Crema o impartim in 2 : intr-o parte punem vanilia, iar in cealalta rom-ul si pudra de cacao.

Asamblare : un strat de biscuiti cu cacao-1/2 crema cacao-strat biscuiti cacao-1/2 crema cacao-strat biscuiti cacao-1/2 crema vanilie-biscuiti simpli-1/2 crema vanilie-biscuiti macinati-fulgi de migdale.

Folosim o forma 17×27 cm.

Punem prajitura la frigider de seara pana dimineata, apoi feliem cu un cutit trecut prin apa fierbinte, sters de apa.

Rapid si delicios !

Spor la prajiturit ! 🙂

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura cu biscuiti si gem

Prajitura cu biscuiti si gem

Blat : 5 oua 6 lg zahar 2 lg ulei 6 lg faina Plus : gem de caise Crema : 450 g biscuiti macinati (petite beurre) 250 g nuci macinate 3 lg cacao neagra 50 ml rom 300 ml apa 300 g zahar 300 g unt (82%) esenta de rom (optional) Glazura : 200 g ciocolata 53% 2 lg unt 4 lg...

Prajitura Cleopatra

Prajitura Cleopatra

Blat cafea : 10 g ness 50 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt rasa praf de copt un praf de sare 1 lg esenta caramel Blat cacao : 30 g cacao 75 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt praf de copt un praf de sare...

Prajitura cu prune si bezea

Prajitura cu prune si bezea

Aluat : 5 galbenusuri 200 g zahar 180 ml ulei 125 ml apa clocotita 5 g drojdie uscata (sau 15 g drojdie proaspata) 1 plic praf de copt (10 g) coaja rasa de la 1 lamaie 300 g faina Umplutura : 13 prune mari proaspete 1-2 lgt scortisoara Bezea : 5 albusuri 7 lg zahar...