Ingrediente :
180 g faina
100 g cacao
1 lgt praf de copt
50 g ciocolata amaruie
4 oua
1 praf de sare
150 g unt
200 g zahar
1 plic zahar vanilat
100 ml lapte batut
Decor:
zahar pudra
pudra de cacao
Mod de preparare :
Intr-un castron mixam untul moale (de la temperatura camerei) impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, adaugam cate un galbenus mereu, mixand mereu pana obtinem o compozitie omogena.
Separat, in alt castron amestecam faina cu praful de copt, pudra de cacao si ciocolata tocata marunt .
Peste crema de unt si galbenusuri adaugam amestecul de faina, alternanad cu laptele batut.
La sfarsit incorporam albusurile batute spuma tare cu praful de sare.
Compozitia obtinuta o intindem intr-o forma patrata (d=24*24 cm) tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptor forma pentru circa 20 minute (la foc mic ) . Facem testul cu scobitoarea.
Lasam prajitura sa se raceasca, apoi presaram zahar pudra si cacao.
Spor la incercat aceasta reteta rapida si delicioasa ! đ
Merge de minune langa o ceasca de espresso cu lapte.
0 Comentarii