Cuburi cu ciocolata

IMG_2167

 

Ingrediente :

180 g faina

100 g cacao

1 lgt praf de copt

50 g ciocolata amaruie

4 oua

1 praf de sare

150 g unt

200 g zahar

1 plic zahar vanilat

100 ml lapte batut

 

Decor:

zahar pudra

pudra de cacao

Mod de preparare :

Intr-un castron mixam untul moale (de la temperatura camerei) impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, adaugam cate un galbenus mereu, mixand mereu pana obtinem o compozitie omogena.

IMG_2160

IMG_2161

 

Separat, in alt castron amestecam faina cu praful de copt, pudra de cacao si ciocolata tocata marunt .

Peste crema de unt si galbenusuri adaugam amestecul de faina, alternanad cu laptele batut.

IMG_2162

IMG_2163

 

La sfarsit incorporam albusurile batute spuma tare cu praful de sare.

IMG_2164

Compozitia obtinuta o intindem intr-o forma patrata (d=24*24 cm) tapetata cu hartie de copt.

IMG_2165

 

Dam la cuptor forma pentru circa 20 minute (la foc mic ) . Facem testul cu scobitoarea.

IMG_2166

 

Lasam prajitura sa se raceasca, apoi presaram zahar pudra si cacao.

IMG_2167

 

Spor la incercat aceasta reteta rapida si delicioasa ! 🙂

Merge de minune langa o ceasca de espresso cu lapte.

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura rapida cu piscoturi

Prajitura rapida cu piscoturi

Prajitura rapida cu piscoturi Crema frisca cu mascarpone : 600 ml smantana pentru frisca 250 g mascarpone 3 lg zahar pudra   Plus : 36 buc piscoturi 36-40 buc biscuiti cu cacao Leibniz sau Petite beurre 250 g caramel ( conserva lapte condensat indulcit fiert 3...

Prajitura cu blat de vanilie si crema de ciocolata

Prajitura cu blat de vanilie si crema de ciocolata

Prajitura cu blat de vanilie si crema de ciocolata Blat vanilie : 7 oua 7 lg zahar 3 lg ulei 8 lg faina esenta de vanilie   Crema ciocolata : 5 galbenusuri 5 lg zahar 5 lg faina 500 ml lapte 80 g ciocolata neagra (85%) 200 g unt (80%)   Mod de preparare...

Prajitura Cassis

Prajitura Cassis

Prajitura Cassis Blat de cacao : 6 oua 6 lg zahar 3 lg ulei 5 lg faina 2 lg cacao   Crema de mascarpone : 600 ml smantana pentru frisca 500 g mascarpone 3 lg zahar pudra   Bezea de cacao : 5 albusuri 200 g zahar 1,5 lg amidon alimentar 1 lg cacao 1 lg otet...