Cornulete cu osanza (Haiose)

IMG_4033

 

Aluat : este aluatul de la reteta de Crempita  https://miremirc.ro/2013/01/cremsnit-sau-crempita/

marmelada de prune (1 borcanel) sau bucatele de rahat colorat

zahar pudra (80 g)

 

Mod de preparare :

Dupa ce am framantat aluatul si l-am uns si impachetat de 3 ori ca in reteta, l-am intins cu sucitorul si l-am taiat in patratele . In mijlocul fiecarei patratele, am pus marmelada de prune, am petrecut aluatul si am asezat cornuletele in tava .

IMG_4013

IMG_4014

 

Le-am copt in cuptorul preincalzit, pana s-au rumenit putin deasupra (circa 20-25 minute).

IMG_4016     Mi-au iesit 32 de cornulete. Dupa ce cornuletele s-au racit, le tavalim prin zahar pudra.

IMG_4033

 

IMG_4071

 

IMG_4087

 

Spor la pregatit reteta ! 🙂

Pofta buna !

 

 

1 Comentariu

  1. Cercel Mihaela

    Mi-ai facut o pofta de nu mai pot !

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura cu biscuiti si gem

Prajitura cu biscuiti si gem

Blat : 5 oua 6 lg zahar 2 lg ulei 6 lg faina Plus : gem de caise Crema : 450 g biscuiti macinati (petite beurre) 250 g nuci macinate 3 lg cacao neagra 50 ml rom 300 ml apa 300 g zahar 300 g unt (82%) esenta de rom (optional) Glazura : 200 g ciocolata 53% 2 lg unt 4 lg...

Prajitura Cleopatra

Prajitura Cleopatra

Blat cafea : 10 g ness 50 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt rasa praf de copt un praf de sare 1 lg esenta caramel Blat cacao : 30 g cacao 75 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt praf de copt un praf de sare...

Prajitura cu prune si bezea

Prajitura cu prune si bezea

Aluat : 5 galbenusuri 200 g zahar 180 ml ulei 125 ml apa clocotita 5 g drojdie uscata (sau 15 g drojdie proaspata) 1 plic praf de copt (10 g) coaja rasa de la 1 lamaie 300 g faina Umplutura : 13 prune mari proaspete 1-2 lgt scortisoara Bezea : 5 albusuri 7 lg zahar...