Cornulete cu osanza (Haiose)
Aluat : este aluatul de la reteta de Crempita https://miremirc.ro/2013/01/cremsnit-sau-crempita/
marmelada de prune (1 borcanel) sau bucatele de rahat colorat
zahar pudra (80 g)
Mod de preparare Cornulete cu osanza (Haiose) :
Dupa ce am framantat aluatul si l-am uns si impachetat de 3 ori ca in reteta, l-am intins cu sucitorul si l-am taiat in patratele . In mijlocul fiecarei patratele, am pus marmelada de prune, am petrecut aluatul si am asezat cornuletele in tava .
Le-am copt in cuptorul preincalzit, pana s-au rumenit putin deasupra (circa 20-25 minute).
Mi-au iesit 32 de cornulete. Dupa ce cornuletele s-au racit, le tavalim prin zahar pudra.
Spor la pregatit reteta ! 🙂
Pofta buna !
Alte retete de cornulete :
Mi-ai facut o pofta de nu mai pot !