Choux cu biscuiti oreo

Choux cu biscuiti oreo

Choux cu biscuiti oreo

 

24 biscuiti oreo

Aluat :

100 ml apa

100 ml ulei

4 lg faina

4 lg biscuiti oreo macinati

3 oua

 

Crema :

4 galbenusuri

130 g zahar

2 plicuri zahar vanilat

400 ml lapte

1 lg unt

1/2 crema biscuiti oreo

 

Mod de preparare Choux cu biscuiti oreo :

Separam crema de biscuiti.

 Aluat : apa si uleiul le punem intr-o cratita pe foc mediu pana incep sa fiarba, adaugam faina amestecata cu biscuitii macinati fin . Luam de pe foc si lasam sa se racoreasca putin, apoi adaugam cate 1 ou pe rand, mixand bine dupa fiecare.

Cu un pos formam choux-uri pe hartia de copt, din tava mare de la aragaz.

Coacem choux-urile in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 40 minute. Mi-au iesit 25 de bucati.

Crema : galbenusurile le amestecam cu zaharul, cu faina, apoi cu laptele rece. Punem pe foc mediu, amestecand mereu, pana se ingroasa. Luam deoparte si adaugam untul, amestecam, iar la urma 1/2 din crema de la biscuitii Oreo. Acoperim cu folie alimentara si lasam crema sa se raceasca.

Taiem fiecare choux in 2 si il umplem cu crema.

Choux cu biscuiti oreo

Jumatatea de crema de la biscuiti ramasa, o topim la microunde, apoi cu o lingurit trasam linii fine peste fiecare choux. Peste pudram cu biscuiti macinati.

Choux cu biscuiti oreo

Choux cu biscuiti oreo

Se servesc imediat  🙂

Choux cu biscuiti oreo

Choux cu biscuiti oreo

Choux cu biscuiti oreo

Choux cu biscuiti oreo

 

Super delicii ! 🙂 Spor la prajiturit !

 

Alte retete cu aluat de choux :

Prajitura Karpatka

Profiterol

Prajitura ecler la tava

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura Cassis

Prajitura Cassis

Prajitura Cassis Blat de cacao : 6 oua 6 lg zahar 3 lg ulei 5 lg faina 2 lg cacao   Crema de mascarpone : 600 ml smantana pentru frisca 500 g mascarpone 3 lg zahar pudra   Bezea de cacao : 5 albusuri 200 g zahar 1,5 lg amidon alimentar 1 lg cacao 1 lg otet...

Prajitura Karpatka cu ciocolata

Prajitura Karpatka cu ciocolata

Prajitura Karpatka cu ciocolata Choux cu cacao : 250 ml apa un praf de sare 125 g unt 140 g faina 30 g cacao 5 oua   Crema de ciocolata : 3 galbenusuri 160 g zahar 4 lg faina 3 lg amidon alimentar 2 lg cacao 750 ml lapte 100 g ciocolata cu lapte 200 g unt (80%)...

Prajitura domnisoara mac

Prajitura domnisoara mac

Prajitura domnisoara mac Bezea cu mac, cocos si migdale : 5 albusuri (de la oua mici) 75 g zahar 70 g mac 50 g cocos 50 g migdale macinate   Blat cu mac, cocos si migdale : 5 oua (oua mici) 100 g zahar 70 g mac 50 g cocos 50 g migdale macinate   Crema...