Cabana cu piscoturi, banane si vanilie

Ingrediente :

2 plicuri budinca de vanilie (80 g)

600 ml lapte

6 lg rase zahar

250 g unt

100 g zahar pudra cu aroma de vanilie

2 banane

200 g piscoturi

250 ml lapte

biscuiti oreo macinati

 

Mod de preparare :

Pregatim budinca de vanilie astfel : 450 ml lapte ii punem intr-o craticioara pe foc; separat amestecam restul de lapte rece cu praful de budinca si zaharul,. Amestecam pana se dizolva praful de budinca, apoi turnam in fir subtire peste laptele care incepe sa fiarba. Amestecam pana obtinem o budinca groasa. Acoperim cu folie alimentara si lasam sa se raceasca.

Untul moale de la temperatura camerei il mixam putin, adaugam apoi zaharul pudra cu aroma de vanilie, mixand pana se topeste zaharul pudra. In acest unt dulce punem cate 1 lg din budinca racita.

Asamblare : piscoturile le inmuiem in lapte, apoi asezam cate 3 pe rand si 3 pe coloana. Peste piscoturi asezam crema, apoi banane taiate rondele,cate 2 piscoturi inmuiate in lapte pe rand si 3 piscoturi pe coloana, crema, banane rondele, 1 piscot pe rand si 3 pe coloana, apoi cu restul de crema imbracam cabana noastra.

Deasupra presaram cu grija biscuiti oreo macinati (eu am folosit 6 biscuiti).

Punem cabana la frigider pentru minim 3 ore, apoi taiem cu un cutit trecut prin apa fierbinte, sters de apa.

Un desert rapid, usor si foarte bun ! Spor la prajiturit !! 🙂

 

Sursa : https://www.coolinarika.com/recept/992031/

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TRAFIC

Live visitors
1297
605
Visitors Today

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura cu zmeura, ciocolata si frisca

Prajitura cu zmeura, ciocolata si frisca

Blat : 5 albusuri 6 lg zahar 3 lg ulei 4 lg faina 2 lg cacao 1 lgt praf de copt   Crema ciocolata : 5 galbenusuri 150 g zahar 5 lg faina 500 ml lapte 200 g unt (80%) 100 g ciocolata (45%) 50 g ciocolata rasa fin (70%)   200 g biscuiti Petite beurre 100 ml...

Prajitura cu biscuiti si gem

Prajitura cu biscuiti si gem

Blat : 5 oua 6 lg zahar 2 lg ulei 6 lg faina Plus : gem de caise Crema : 450 g biscuiti macinati (petite beurre) 250 g nuci macinate 3 lg cacao neagra 50 ml rom 300 ml apa 300 g zahar 300 g unt (82%) esenta de rom (optional) Glazura : 200 g ciocolata 53% 2 lg unt 4 lg...

Prajitura Cleopatra

Prajitura Cleopatra

Blat cafea : 10 g ness 50 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt rasa praf de copt un praf de sare 1 lg esenta caramel Blat cacao : 30 g cacao 75 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt praf de copt un praf de sare...

Pin It on Pinterest