Prajitura Raffaello cu lapte praf Bezea cocos : 12 albusuri 450 g zahar 300 g cocos sare Crema : 500 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 30% 3 lg cu varf lapte praf Decor : cocos Mod de preparare Prajitura Raffaello cu lapte praf :...

Prajitura Raffaello cu lapte praf Bezea cocos : 12 albusuri 450 g zahar 300 g cocos sare Crema : 500 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 30% 3 lg cu varf lapte praf Decor : cocos Mod de preparare Prajitura Raffaello cu lapte praf :...
Prajitura cu morcovi si migdale Ingrediente : 3 oua mari (sau 4 oua mici) 220 g zahar 290 g faina 80 g migdale delii macinate 3 lgt praf de copt 300 g morcovi rasi fin coaja de la 1 portocala esenta de vanilie 200 ml ulei Crusta : 40 g zahar 40 g unt rece 30 g...
Prajitura Wuzetka Blat : 12 oua 90 g faina 90 g cacao 210 g zahar 1,5 lgt praf de copt 1 borcan dulceata de coacaze sau afine, zmeura, prune... Crema : 500 g mascarpone 800 ml smantana pentru frisca 30% 4 lg zahar pudra 1 plic gelatina granulata (10 g)...
Prajitura cu ness si mascarpone Blat cacao : 5 oua 150 g zahar 120 g faina 1 lg amidon alimentar 30 g cacao 1 lg ulei Crema : 500 ml smantana pentru frisca 30% 250 g mascarpone 2 lg zahar pudra 3 lg ness + 3 lg apa fiarta 2 lgt gelatina 60 ml apa Bezea...
Prajitura Gabriela Bezea : 5 albusuri 200 g zahar 150 g nuci macinate Crema : 5 galbenusuri 100 g zahar 2 lg faina 200 ml lapte esenta de vanilie 200 g unt 80% coaja rasa si zeama de la 1 lamaie Mod de preparare Prajitura Gabriela : Bezea : intr-un...
Tavalita cu ciocolata alba Blat : 3 oua 100 g zahar esenta de vanilie 100 ml lapte 150 ml ulei 250 g faina 1 plic praf de copt Glazura : 200 g ciocolata alba 150 ml lapte 150 g unt 80% esenta de vanilie Decor : 200 g cocos Mod de preparare...
Prajitura mov Baza : 250 ml lapte 3 lg zahar 150 g ciocolata neagra 50% 100 g unt 80% 400 g biscuiti Petite beurre 1 lg esenta de vanilie Crema mov : 450 g afine 150 g zahar zeama de la 1 lamaie 100 ml apa 1 plic gelatina granulata 250 g mascarpone 200 ml...
Prajitura cu mere si nuci Ingrediente : 4 oua 150 g zahar 125 ml ulei 150 g iaurt natural esenta de vanilie 230 g faina 2 lg cacao 1 lgt bicarbonat de sodiu 1 lgt scortisoara 80 g nuci tocate grosier 3 mere taiate cubulete Glazura ; 100 ml smantana pentru...
Blondies cu ciocolata alba si migdale Ingrediente : 160 g unt 80% 300 g ciocolata alba 150 g zahar 5 oua mici (sau 4 oua mari) 250 g faina 2 lgt praf de copt esenta de vanilie un praf de sare 150 g migdale fulgi tocate grosier Mod de preparare Blondies cu...
Prajitura cu morcovi Blat : 5 oua mari 200 g zahar 1 plic zahar vanilat 250 ml ulei un praf de sare 280 g faina 1 lgt scortisoara macinata 3/4 lgt bicarbonat de sodiu 3/4 lgt praf de copt 300 g morcov ras fin Crema : 500 g crema de branza Philadelphia 300 ml...
Prajitura cu zmeura si spuma de iaurt Aluat : 400 g faina 4 lg zahar pudra 1 lgt praf de copt 200 g unt 80% rece 6 galbenusuri un praf de sare 2-3 lg apa rece Umplutura : 6 albusuri 200 g zahar 600 g iaurt natural 80 ml ulei 60 g praf de budinca de...
Prajitura cu ciocolata alba si piscoturi Crema : 100 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 500 g mascarpone 2 lg zahar pudra 400 g piscoturi 300 ml lapte dulceata de visine, zmeura, capsuni, afine... circa 150-200 g Glazura : 100 g...
Prajitura cu visine si iaurt Ingrediente : 5 oua 200 g zahar esenta de vanilie 150 ml ulei 250 ml iaurt natural 330 g faina 1 plic praf de copt (10 g) 600 g visine , cirese, caise, zmeura, capsuni Decor : 1 lingura zahar pudra Mod de preparare...
Prajitura cu cirese si ciocolata alba Ingrediente : 200 g ciocolata alba 150 g unt (80%) 4 oua 180 g zahar 250 g faina 500 g cirese proaspete Mod de preparare : Ciocolata alba rupta bucatele si untul le topim pe baie de aburi. Compozitia o lasam sa se...
Napolitane cu blat si crema de lapte Blat : 7 oua 7 lg zahar 3,5 lg ulei 8 lg faina esenta de vanilie Crema de lapte : 600 ml lapte 6 lg zahar 6 lg faina 100 g unt (80%) esenta de vanilie 2 foi de napolitane 25x3 cm Mod de preparare Napolitane cu...
Tarta cu lapte condensat si lime Crusta : 250 g biscuiti petite beurre sau digestivi 150 g unt 80% 1 lg cacao Umplutura : 1 conserva lapte condensat indulcit (397 g) 250 ml smantana pentru frisca sucul de la 3 lime Decor : coaja rasa de lime Mod...
Prajitura cu crema de biscuiti Blat : 4 oua 9 lg zahar 9 lg faina 9 lg apa calduta 1 plic praf de copt (10 g) un praf de sare Crema de biscuiti : 600 g biscuiti Petite beurre 100 g nuci macinate 150 ml apa 100 g zahar 3 lg cacao 7 lg gem de prune esenta de rom...
Prajitura cu cocos si ness Blat cocos : 5 oua 5 lg zahar 4 lg faina 4 lg cocos 2,5 lg ulei esenta de vanilie Bezea : 6 albusuri 7 lg zahar 1 lg otet Crema ness : 6 galbenusuri 100 g zahar 3 lg ness 4 lg apa 250 g unt (80%) Glazura ciocolata : 100...
Prajitura cu mere si foi fragede Foi fragede : 200 g unt 80% 4 oua un praf de sare 2 lg smantana grasa 6 g praf de copt 100 g zahar pudra 600 g faina Umplutura : 2 kg mere 2 lg zahar 50 g unt scortisoara zeama de lamaie esenta de vanilie Decor : zahar...
Prajitura rapida cu piscoturi Crema frisca cu mascarpone : 600 ml smantana pentru frisca 250 g mascarpone 3 lg zahar pudra Plus : 36 buc piscoturi 36-40 buc biscuiti cu cacao Leibniz sau Petite beurre 250 g caramel ( conserva lapte condensat indulcit fiert 3...
Comentarii recente