Lemon curd tiramisu Lemon curd : 100 ml zeama de lamaie 100 g zahar 2 oua 75 g unt 80% Crema : 3 galbenusuri 6 lg zahar ( sau zahar pudra ) 500 g mascarpone 250 ml smantana pentru frisca 30% 300 ml espresso tare 300 g piscoturi Mod de...

Lemon curd tiramisu Lemon curd : 100 ml zeama de lamaie 100 g zahar 2 oua 75 g unt 80% Crema : 3 galbenusuri 6 lg zahar ( sau zahar pudra ) 500 g mascarpone 250 ml smantana pentru frisca 30% 300 ml espresso tare 300 g piscoturi Mod de...
Tiramisu Brownies Brownies : 150 g ciocolata neagra 50% 30 g cacao 220 g unt 80% 4 oua mari (sau 5 oua mici) 130 g zahar 120 g zahar brun 100 g faina 18 piscoturi 250 ml espresso neandulcit Crema : 250 g mascarpone 200 ml smantana pentru frisca 80 g...
Prajitura cu capsuni si nutella Blat : 6 oua 6 lg zahar 3 lg ulei 7 lg faina Crema nutella : 300 g nutella 120 g migdale prajite macinate Crema frisca : 660 ml smantana pentru frisca 30% 4 lgt gelatina granulata 80-100 ml apa rece 80 g zahar pudra ...
Tiramisu cu fistic si frisca Ingrediente : 4 galbenusuri 100 g zahar pudra 150 g crema de fistic 500 g mascarpone 200 ml smantana pentru frisca 30% 500 g piscoturi 300 ml espresso tare neandulcita 150 g crema fistic cacao fistic crud macinat Mod de...
Prajitura cub de fistic Blat cacao : 4 oua 4 lg zahar 2 lg ulei 3 lg faina 2 lg cacao Crema de ciocolata alba : 200 g ciocolata alba 300 ml smantana pentru frisca 30% 250 g mascarpone 40 g fistic prajit nesarat macinat grosier 125 g zmeura proaspata...
Prajitura Raffaello cu lapte praf Bezea cocos : 12 albusuri 450 g zahar 300 g cocos sare Crema : 500 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 30% 3 lg cu varf lapte praf Decor : cocos Mod de preparare Prajitura Raffaello cu lapte praf :...
Prajitura cu morcovi si migdale Ingrediente : 3 oua mari (sau 4 oua mici) 220 g zahar 290 g faina 80 g migdale delii macinate 3 lgt praf de copt 300 g morcovi rasi fin coaja de la 1 portocala esenta de vanilie 200 ml ulei Crusta : 40 g zahar 40 g unt rece 30 g...
Prajitura Wuzetka Blat : 12 oua 90 g faina 90 g cacao 210 g zahar 1,5 lgt praf de copt 1 borcan dulceata de coacaze sau afine, zmeura, prune... Crema : 500 g mascarpone 800 ml smantana pentru frisca 30% 4 lg zahar pudra 1 plic gelatina granulata (10 g)...
Prajitura cu ness si mascarpone Blat cacao : 5 oua 150 g zahar 120 g faina 1 lg amidon alimentar 30 g cacao 1 lg ulei Crema : 500 ml smantana pentru frisca 30% 250 g mascarpone 2 lg zahar pudra 3 lg ness + 3 lg apa fiarta 2 lgt gelatina 60 ml apa Bezea...
Prajitura Gabriela Bezea : 5 albusuri 200 g zahar 150 g nuci macinate Crema : 5 galbenusuri 100 g zahar 2 lg faina 200 ml lapte esenta de vanilie 200 g unt 80% coaja rasa si zeama de la 1 lamaie Mod de preparare Prajitura Gabriela : Bezea : intr-un...
Tavalita cu ciocolata alba Blat : 3 oua 100 g zahar esenta de vanilie 100 ml lapte 150 ml ulei 250 g faina 1 plic praf de copt Glazura : 200 g ciocolata alba 150 ml lapte 150 g unt 80% esenta de vanilie Decor : 200 g cocos Mod de preparare...
Prajitura mov Baza : 250 ml lapte 3 lg zahar 150 g ciocolata neagra 50% 100 g unt 80% 400 g biscuiti Petite beurre 1 lg esenta de vanilie Crema mov : 450 g afine 150 g zahar zeama de la 1 lamaie 100 ml apa 1 plic gelatina granulata 250 g mascarpone 200 ml...
Prajitura cu mere si nuci Ingrediente : 4 oua 150 g zahar 125 ml ulei 150 g iaurt natural esenta de vanilie 230 g faina 2 lg cacao 1 lgt bicarbonat de sodiu 1 lgt scortisoara 80 g nuci tocate grosier 3 mere taiate cubulete Glazura ; 100 ml smantana pentru...
Blondies cu ciocolata alba si migdale Ingrediente : 160 g unt 80% 300 g ciocolata alba 150 g zahar 5 oua mici (sau 4 oua mari) 250 g faina 2 lgt praf de copt esenta de vanilie un praf de sare 150 g migdale fulgi tocate grosier Mod de preparare Blondies cu...
Prajitura cu morcovi Blat : 5 oua mari 200 g zahar 1 plic zahar vanilat 250 ml ulei un praf de sare 280 g faina 1 lgt scortisoara macinata 3/4 lgt bicarbonat de sodiu 3/4 lgt praf de copt 300 g morcov ras fin Crema : 500 g crema de branza Philadelphia 300 ml...
Prajitura cu zmeura si spuma de iaurt Aluat : 400 g faina 4 lg zahar pudra 1 lgt praf de copt 200 g unt 80% rece 6 galbenusuri un praf de sare 2-3 lg apa rece Umplutura : 6 albusuri 200 g zahar 600 g iaurt natural 80 ml ulei 60 g praf de budinca de...
Prajitura cu ciocolata alba si piscoturi Crema : 100 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 500 g mascarpone 2 lg zahar pudra 400 g piscoturi 300 ml lapte dulceata de visine, zmeura, capsuni, afine... circa 150-200 g Glazura : 100 g...
Prajitura cu visine si iaurt Ingrediente : 5 oua 200 g zahar esenta de vanilie 150 ml ulei 250 ml iaurt natural 330 g faina 1 plic praf de copt (10 g) 600 g visine , cirese, caise, zmeura, capsuni Decor : 1 lingura zahar pudra Mod de preparare...
Prajitura cu cirese si ciocolata alba Ingrediente : 200 g ciocolata alba 150 g unt (80%) 4 oua 180 g zahar 250 g faina 500 g cirese proaspete Mod de preparare : Ciocolata alba rupta bucatele si untul le topim pe baie de aburi. Compozitia o lasam sa se...
Napolitane cu blat si crema de lapte Blat : 7 oua 7 lg zahar 3,5 lg ulei 8 lg faina esenta de vanilie Crema de lapte : 600 ml lapte 6 lg zahar 6 lg faina 100 g unt (80%) esenta de vanilie 2 foi de napolitane 25x3 cm Mod de preparare Napolitane cu...
Comentarii recente