Blondies cu ciocolata alba si migdale Ingrediente : 160 g unt 80% 300 g ciocolata alba 150 g zahar 5 oua mici (sau 4 oua mari) 250 g faina 2 lgt praf de copt esenta de vanilie un praf de sare 150 g migdale fulgi tocate grosier Mod de preparare Blondies cu...
Prajitura cu morcovi
Prajitura cu morcovi Blat : 5 oua mari 200 g zahar 1 plic zahar vanilat 250 ml ulei un praf de sare 280 g faina 1 lgt scortisoara macinata 3/4 lgt bicarbonat de sodiu 3/4 lgt praf de copt 300 g morcov ras fin Crema : 500 g crema de branza Philadelphia 300 ml...
Prajitura cu zmeura si spuma de iaurt
Prajitura cu zmeura si spuma de iaurt Aluat : 400 g faina 4 lg zahar pudra 1 lgt praf de copt 200 g unt 80% rece 6 galbenusuri un praf de sare 2-3 lg apa rece Umplutura : 6 albusuri 200 g zahar 600 g iaurt natural 80 ml ulei 60 g praf de budinca de...
Prajitura cu ciocolata alba si piscoturi
Prajitura cu ciocolata alba si piscoturi Crema : 100 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 500 g mascarpone 2 lg zahar pudra 400 g piscoturi 300 ml lapte dulceata de visine, zmeura, capsuni, afine... circa 150-200 g Glazura : 100 g...
Prajitura cu visine si iaurt
Prajitura cu visine si iaurt Ingrediente : 5 oua 200 g zahar esenta de vanilie 150 ml ulei 250 ml iaurt natural 330 g faina 1 plic praf de copt (10 g) 600 g visine , cirese, caise, zmeura, capsuni Decor : 1 lingura zahar pudra Mod de preparare...
Prajitura cu cirese si ciocolata alba
Prajitura cu cirese si ciocolata alba Ingrediente : 200 g ciocolata alba 150 g unt (80%) 4 oua 180 g zahar 250 g faina 500 g cirese proaspete Mod de preparare : Ciocolata alba rupta bucatele si untul le topim pe baie de aburi. Compozitia o lasam sa se...
Napolitane cu blat si crema de lapte
Napolitane cu blat si crema de lapte Blat : 7 oua 7 lg zahar 3,5 lg ulei 8 lg faina esenta de vanilie Crema de lapte : 600 ml lapte 6 lg zahar 6 lg faina 100 g unt (80%) esenta de vanilie 2 foi de napolitane 25x3 cm Mod de preparare Napolitane cu...
Tarta cu lapte condensat si lime
Tarta cu lapte condensat si lime Crusta : 250 g biscuiti petite beurre sau digestivi 150 g unt 80% 1 lg cacao Umplutura : 1 conserva lapte condensat indulcit (397 g) 250 ml smantana pentru frisca sucul de la 3 lime Decor : coaja rasa de lime Mod...
Prajitura cu crema de biscuiti
Prajitura cu crema de biscuiti Blat : 4 oua 9 lg zahar 9 lg faina 9 lg apa calduta 1 plic praf de copt (10 g) un praf de sare Crema de biscuiti : 600 g biscuiti Petite beurre 100 g nuci macinate 150 ml apa 100 g zahar 3 lg cacao 7 lg gem de prune esenta de rom...
Prajitura cu cocos si ness
Prajitura cu cocos si ness Blat cocos : 5 oua 5 lg zahar 4 lg faina 4 lg cocos 2,5 lg ulei esenta de vanilie Bezea : 6 albusuri 7 lg zahar 1 lg otet Crema ness : 6 galbenusuri 100 g zahar 3 lg ness 4 lg apa 250 g unt (80%) Glazura ciocolata : 100...
Prajitura cu mere si foi fragede
Prajitura cu mere si foi fragede Foi fragede : 200 g unt 80% 4 oua un praf de sare 2 lg smantana grasa 6 g praf de copt 100 g zahar pudra 600 g faina Umplutura : 2 kg mere 2 lg zahar 50 g unt scortisoara zeama de lamaie esenta de vanilie Decor : zahar...
Prajitura rapida cu piscoturi
Prajitura rapida cu piscoturi Crema frisca cu mascarpone : 600 ml smantana pentru frisca 250 g mascarpone 3 lg zahar pudra Plus : 36 buc piscoturi 36-40 buc biscuiti cu cacao Leibniz sau Petite beurre 250 g caramel ( conserva lapte condensat indulcit fiert 3...
Prajitura cu blat de vanilie si crema de ciocolata
Prajitura cu blat de vanilie si crema de ciocolata Blat vanilie : 7 oua 7 lg zahar 3 lg ulei 8 lg faina esenta de vanilie Crema ciocolata : 5 galbenusuri 5 lg zahar 5 lg faina 500 ml lapte 80 g ciocolata neagra (85%) 200 g unt (80%) Mod de preparare...
Prajitura Cassis
Prajitura Cassis Blat de cacao : 6 oua 6 lg zahar 3 lg ulei 5 lg faina 2 lg cacao Crema de mascarpone : 600 ml smantana pentru frisca 500 g mascarpone 3 lg zahar pudra Bezea de cacao : 5 albusuri 200 g zahar 1,5 lg amidon alimentar 1 lg cacao 1 lg otet...
Prajitura Karpatka cu ciocolata
Prajitura Karpatka cu ciocolata Choux cu cacao : 250 ml apa un praf de sare 125 g unt 140 g faina 30 g cacao 5 oua Crema de ciocolata : 3 galbenusuri 160 g zahar 4 lg faina 3 lg amidon alimentar 2 lg cacao 750 ml lapte 100 g ciocolata cu lapte 200 g unt (80%)...
Prajitura domnisoara mac
Prajitura domnisoara mac Bezea cu mac, cocos si migdale : 5 albusuri (de la oua mici) 75 g zahar 70 g mac 50 g cocos 50 g migdale macinate Blat cu mac, cocos si migdale : 5 oua (oua mici) 100 g zahar 70 g mac 50 g cocos 50 g migdale macinate Crema...
Prajitura cu foi cu nuci si ciocolata
Prajitura cu foi cu nuci si ciocolata Blat : 8 oua 200 g zahar 200 g nuci macinate 100 g faina un praf de sare Crema ciocolata : 250 ml smantana pentru frisca (30%) 250 g ciocolata neagra (70%) 100 g unt (80%) visine din compot Crema caramel : 250 g...
Prajitura Verdens Beste cu ciocolata
Prajitura Verdens Beste cu ciocolata Aluat fraged cu cacao : 100 g unt (80%) 100 g zahar 4 galbenusuri un praf de sare 1 lgt esenta de vanilie 1 lgt praf de copt 1 lg otet 4 lg lapte 70 g faina 30 g cacao Bezea : 4 albusuri un praf de sare 175 g zahar 1 lg...
Prajitura cu blat de cacao si crema de vanilie
Prajitura cu blat de cacao si crema de vanilie Blat cacao : 7 oua 7 lg zahar 4 lg ulei 5 lg faina 3 lg cacao Crema vanilie : 5 galbenusuri 5 lg zahar 5 lg faina (sau 4 lg amidon alimentar) 500 ml lapte esenta de vanilie 200 g unt 80% Mod de preparare...
Prajitura Santoska
Prajitura Santoska Aluat fraged : 180 g faina 100 g unt 80% rece 1 ou 80 g zahar pudra 1 lgt praf de copt un praf de sare Bezea cu nuci,cocos si napolitane : 5 albusuri 5 lg zahar 50 g nuci prajite si tocate grosier (migdale sau alune) 50 g cocos 50 g...
Comentarii recente