Paste cu sos de rosii si salam

Ingrediente :
200 g paste
1 rosie mare
1 ceapa
1 lg ulei masline
sare
piper
50 g salam
busuioc uscat
50 ml vin alb

Mod de preparare : 
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi le dam printr-un jet de apa rece si le strecuram bine de apa.
Intr-o tigaie calim putin ceapa taiata marunt, in uleiul de masline, adaugam apoi salamul taiat cubulete si rosia curatata de pielita si taiata cuburi si ea.

Lasam pe foc 10 minute, adaugam vinul, sarea, piperul si busuiocul uscat.

Amestecam pastele fierte cu acest sos de rosii si servin sau peste paste punem sosul de rosii.

Va doresc sa incercati aceste paste cu sos de rosii si salam pentru ca sunt foarte foarte bune si se fac foarte repede.
Salamul se poate inlocui cu pastrama, sunca presata din piept de pui etc..

2 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Paste cu feta si rosii

Paste cu feta si rosii

Ingrediente : 600 g rosii cherry 300 g branza Feta 1/2 lgt piper 1/2 lgt sare 1 lgt oregano uscat 5 lg ulei masline 200 g paste busuioc proaspat tocat Mod de preparare : Intr-un vas yena punem rosiile cherry, peste ele adaugam sarea, piperul si oregano. amestecam...

Taitei de casa

Taitei de casa

Ingrediente : 2 oua faina   Mod de preparare : Spargem 2 oua intr-un castron si adaugam faina, treptat, amestecand cu o furculita. Adaugam faina si framantam cu mana , pana obtinem un aluat vartos ,care nu se mai prinde de masa. Aluatul obtinut il taiem cu...

Calzone (Pizza impaturita)

Calzone (Pizza impaturita)

Aluat : 500 g faina 1 plic drojdie uscata 1 lgt sare 4 lg ulei de masline 280 ml apa calduta 1 lgt zahar Umplutura : cascaval ras telemea rasa 2 galbenusuri ardei rosu ardei verde sunca salam ciuperci masline ketchup piper sare oregano busuioc Uns deasupra : 1 ou...