Paste carbonara
Ingrediente :
250 g paste linguine
200 g bacon
3 lg ulei masline
2 catei usturoi
2 oua
50 g parmezan ras
sare
piper

Citeste mai mult … >>>

       Mod de preparare : fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Pastele mele au fiert 8 minute, timp in care am taiat baconul fasii si l-am prajit putin in uleiul de masline. Am adaugam usturoiul trecut prin presa de usturoi.
 Peste baconul rumenit am adaugam pastele si 1 polonic cu apa in care au fiert pastele.
       Asezonam cu sare si piper, amestecam putin, apoi adaugam ouale batute cu parmezanul ras. Eu am luat cratita de pe foc pana am amestecat pastele cu ouale, pentru a nu se transforma in omleta, apoi le-am pus din nou pe foc si am mai adaugam 1-2 polonice cu apa in care au fiert pastele. Le-am lasat inca 2 minute .
       O mancare super rapida si absolut delicioasa.
Va doresc pofta buna ! 🙂
Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

5 Comentarii

  1. Adina

    Eu care sunt o mancatoare de paste,carbonara nu au fost inca degustate de mine si nu inteleg cum le-am putut ocoli atata vreme!
    Ce ademenitor arata!:)

    Răspuns
  2. Simona

    Cat de delicios arataaaa!! Mor de pofta!!!

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Paste cu feta si rosii

Paste cu feta si rosii

Ingrediente : 600 g rosii cherry 300 g branza Feta 1/2 lgt piper 1/2 lgt sare 1 lgt oregano uscat 5 lg ulei masline 200 g paste busuioc proaspat tocat Mod de preparare : Intr-un vas yena punem rosiile cherry, peste ele adaugam sarea, piperul si oregano. amestecam...

Taitei de casa

Taitei de casa

Ingrediente : 2 oua faina   Mod de preparare : Spargem 2 oua intr-un castron si adaugam faina, treptat, amestecand cu o furculita. Adaugam faina si framantam cu mana , pana obtinem un aluat vartos ,care nu se mai prinde de masa. Aluatul obtinut il taiem cu...

Calzone (Pizza impaturita)

Calzone (Pizza impaturita)

Aluat : 500 g faina 1 plic drojdie uscata 1 lgt sare 4 lg ulei de masline 280 ml apa calduta 1 lgt zahar Umplutura : cascaval ras telemea rasa 2 galbenusuri ardei rosu ardei verde sunca salam ciuperci masline ketchup piper sare oregano busuioc Uns deasupra : 1 ou...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6