Ingrediente :
350 g macaroane
40 g unt
250 g telemea sarata
4 oua
4 lg smantana
50 ml lapte
3 lg parmezan ras
Mod de preparare : Fierbem macaroanele conform instructiunilor de pe ambalaj, le trecem prin jet de apa rece si le strecuram.
Intr-un castron batem ouale cu o furculita, adaugam telemea sarata data pe razatoarea cu dinti mari, smantana, laptele si omogenizam. Daca mai este necesar se adauga lapte si sare.
Pofta buna !
ador sufleurile cu paste si rapide
ce prezentare superba!
Este pe placul Dianei,adora pastele.
Pupici!
nu-i piticul meu prin zona ca ma si punea sa-i fac!:)) le adora!
Bune tare!!!Yummy!Pup!
gand la gand… facem schimb? Pup
Mersi Licuta . Te pup !
Cristina, facem schimb 😀 Te imbratisez cu drag 🙂