Macaroane cu telemea

Ingrediente :
350 g macaroane
40 g unt
250 g telemea sarata
4 oua
4 lg smantana
50 ml lapte
3 lg parmezan ras

Citeste mai mult … >>>

Mod de preparare : Fierbem macaroanele conform instructiunilor de pe ambalaj, le trecem prin jet de apa rece si le strecuram.
Intr-un castron batem ouale cu o furculita, adaugam telemea sarata data pe razatoarea cu dinti mari, smantana, laptele si omogenizam. Daca mai este necesar se adauga lapte si sare.

       Forma in care vom aseza macaroanele o ungem cu 20 g unt. Turnam macaroanele, iar deasupra amestecul de oua cu branza. Peste punem bucatele de unt ramas si presaram parmezan ras.
       Dam la cuptor pentru 20-30 de minute. Servim macaroanele calde. Sunt foarte bune si reci.

Pofta buna !

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

8 Comentarii

  1. adnia

    ce prezentare superba!

    Răspuns
  2. alinutzika

    nu-i piticul meu prin zona ca ma si punea sa-i fac!:)) le adora!

    Răspuns
  3. Cristina

    gand la gand… facem schimb? Pup

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Paste cu feta si rosii

Paste cu feta si rosii

Ingrediente : 600 g rosii cherry 300 g branza Feta 1/2 lgt piper 1/2 lgt sare 1 lgt oregano uscat 5 lg ulei masline 200 g paste busuioc proaspat tocat Mod de preparare : Intr-un vas yena punem rosiile cherry, peste ele adaugam sarea, piperul si oregano. amestecam...

Taitei de casa

Taitei de casa

Ingrediente : 2 oua faina   Mod de preparare : Spargem 2 oua intr-un castron si adaugam faina, treptat, amestecand cu o furculita. Adaugam faina si framantam cu mana , pana obtinem un aluat vartos ,care nu se mai prinde de masa. Aluatul obtinut il taiem cu...

Calzone (Pizza impaturita)

Calzone (Pizza impaturita)

Aluat : 500 g faina 1 plic drojdie uscata 1 lgt sare 4 lg ulei de masline 280 ml apa calduta 1 lgt zahar Umplutura : cascaval ras telemea rasa 2 galbenusuri ardei rosu ardei verde sunca salam ciuperci masline ketchup piper sare oregano busuioc Uns deasupra : 1 ou...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6