Ingrediente :
9 foi lasagna (eu am folosit Panzani)
sos ragu https://miremirc.ro/2012/01/31/sos-ragu/
1 portie sos bechamel https://miremirc.ro/2012/01/31/sos-bechamel/
100 g parmezan ras
2 lg ulei
Mod de preparare : Fierbem foile de lasagna in apa clocotita cu sare timp de 3 minute, dupa care le scoatem pe un prosop .
Pregatim o forma (24×24 cm) astfel : cu cele 2 linguri de ulei ungem forma , inclusiv marginile, apoi ungem cu sos bechamel fundul formei.
Deasupra asezam 3 foi , usor suprapuse, jumatate din sosul ragu, apoi sos bechamel si presaram parmezan pe toata suprafata.
Inca un rand de 3 foi, sos ragu ce a mai ramas, sos bechamel, parmezan .
Ultimul rand, cel de-al 3-lea : asezam ultimele 3 foi, sos bechamel si parmezan mult.
Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 35 de minute.
Dupa ce au trecut cele 35 de minute, scoatem folia de aluminiu si mai lasam in cuptor pana se rumeneste lasagna deasupra (cam 10 minute).
Reteta aceasta de lasagna este absolut delicioasa !
Sursa mea de inspiratei :e-retete .
Imi place lasagna! un premiu va asteapta sa fie revendicat! Pupicei!!
Nu am facut niciodata.Mie nu-mi plac pastele absolut deloc,in schimb copila mea le adora.Am sa-i fac ei,ca numai din astea nu a mancat.Pup!
Nu am facut si nici nu am mancat vreodata, dar pana una alta servesc de la tine ca tare bine mai arata!!!! Pupici!
Dia, sa o faci ca este foartee buuna 🙂
Adela, nely multumesc , va servesc doar cu poze 😀 imi pare rau … dar incercati reteta, pentru ca este super buna !
fac asta foarte des…. puteti sa puneti foile de paste direct asa cum sunt… ies si mai frumoase cand se raceste si taiati…