Lasagna

Ingrediente :
9 foi lasagna (eu am folosit Panzani)
sos ragu https://miremirc.ro/2012/01/31/sos-ragu/
1 portie sos bechamel   https://miremirc.ro/2012/01/31/sos-bechamel/
100 g parmezan ras
2 lg ulei
Mod de preparare : Fierbem foile de lasagna in apa clocotita cu sare timp de 3 minute, dupa care le scoatem pe un prosop .

Pregatim o forma (24×24 cm) astfel : cu cele 2 linguri de ulei ungem forma , inclusiv marginile, apoi ungem cu sos bechamel fundul formei.

Deasupra asezam 3 foi , usor suprapuse, jumatate din sosul ragu, apoi sos bechamel si presaram parmezan pe toata suprafata.
Inca un rand de 3 foi, sos ragu ce a mai ramas, sos bechamel, parmezan .
Ultimul rand, cel de-al 3-lea : asezam ultimele 3 foi, sos bechamel si parmezan mult.

Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 35 de minute.

Dupa ce au trecut cele 35 de minute, scoatem folia de aluminiu si mai lasam in cuptor pana se rumeneste lasagna deasupra (cam 10 minute).

Reteta aceasta de lasagna este absolut delicioasa !

Sursa mea de inspiratei :e-retete .

Please follow and like us:
error4
fb-share-icon0
fb-share-icon20

6 Comentarii

  1. Adela Zilahi

    Imi place lasagna! un premiu va asteapta sa fie revendicat! Pupicei!!

    Răspuns
  2. DiaMar-bucataria galbena

    Nu am facut niciodata.Mie nu-mi plac pastele absolut deloc,in schimb copila mea le adora.Am sa-i fac ei,ca numai din astea nu a mancat.Pup!

    Răspuns
  3. nely

    Nu am facut si nici nu am mancat vreodata, dar pana una alta servesc de la tine ca tare bine mai arata!!!! Pupici!

    Răspuns
  4. miremirc

    Dia, sa o faci ca este foartee buuna 🙂

    Răspuns
  5. miremirc

    Adela, nely multumesc , va servesc doar cu poze 😀 imi pare rau … dar incercati reteta, pentru ca este super buna !

    Răspuns
  6. Anonymous

    fac asta foarte des…. puteti sa puneti foile de paste direct asa cum sunt… ies si mai frumoase cand se raceste si taiati…

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Paste cu feta si rosii

Paste cu feta si rosii

Ingrediente : 600 g rosii cherry 300 g branza Feta 1/2 lgt piper 1/2 lgt sare 1 lgt oregano uscat 5 lg ulei masline 200 g paste busuioc proaspat tocat Mod de preparare : Intr-un vas yena punem rosiile cherry, peste ele adaugam sarea, piperul si oregano. amestecam...

Taitei de casa

Taitei de casa

Ingrediente : 2 oua faina   Mod de preparare : Spargem 2 oua intr-un castron si adaugam faina, treptat, amestecand cu o furculita. Adaugam faina si framantam cu mana , pana obtinem un aluat vartos ,care nu se mai prinde de masa. Aluatul obtinut il taiem cu...

Calzone (Pizza impaturita)

Calzone (Pizza impaturita)

Aluat : 500 g faina 1 plic drojdie uscata 1 lgt sare 4 lg ulei de masline 280 ml apa calduta 1 lgt zahar Umplutura : cascaval ras telemea rasa 2 galbenusuri ardei rosu ardei verde sunca salam ciuperci masline ketchup piper sare oregano busuioc Uns deasupra : 1 ou...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4