Ingrediente : 600 g rosii cherry 300 g branza Feta 1/2 lgt piper 1/2 lgt sare 1 lgt oregano uscat 5 lg ulei masline 200 g paste busuioc proaspat tocat Mod de preparare : Intr-un vas yena punem rosiile cherry, peste ele adaugam sarea, piperul si oregano. amestecam...
Taitei de casa
Ingrediente : 2 oua faina Mod de preparare : Spargem 2 oua intr-un castron si adaugam faina, treptat, amestecand cu o furculita. Adaugam faina si framantam cu mana , pana obtinem un aluat vartos ,care nu se mai prinde de masa. Aluatul obtinut il taiem cu...
Calzone (Pizza impaturita)
Aluat : 500 g faina 1 plic drojdie uscata 1 lgt sare 4 lg ulei de masline 280 ml apa calduta 1 lgt zahar Umplutura : cascaval ras telemea rasa 2 galbenusuri ardei rosu ardei verde sunca salam ciuperci masline ketchup piper sare oregano busuioc Uns deasupra : 1 ou...
Paste carbonara
Ingrediente : 250 g paste linguine 200 g bacon 3 lg ulei masline 2 catei usturoi 2 oua 50 g parmezan ras sare piper Citeste mai mult ... >>> Mod de preparare : fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Pastele mele au fiert 8 minute, timp...
Macaroane cu telemea
Ingrediente : 350 g macaroane 40 g unt 250 g telemea sarata 4 oua 4 lg smantana 50 ml lapte 3 lg parmezan ras Citeste mai mult ... >>> Mod de preparare : Fierbem macaroanele conform instructiunilor de pe ambalaj, le trecem prin jet de apa rece si le...
Pizza de casa
Aluat : 500 g faina 12 g drojdie proaspata, 300 ml apa calduta 1 lgt rasa sare 1/2 lg zahar Citeste mai mult ... >>> Ingrediente : 3 oua 4 lg smantana ketchup salam sunca mozzarella cascaval ras masline rosii cherry busuioc oregano Mod de preparare : Aluat :...
Lasagna
Ingrediente : 9 foi lasagna (eu am folosit Panzani) sos ragu http://miremirc.ro/2012/01/31/sos-ragu/ 1 portie sos bechamel http://miremirc.ro/2012/01/31/sos-bechamel/ 100 g parmezan ras 2 lg ulei Mod de preparare : Fierbem foile de lasagna in apa clocotita cu sare...
Paste cu sos de rosii si salam
Ingrediente : 200 g paste 1 rosie mare 1 ceapa 1 lg ulei masline sare piper 50 g salam busuioc uscat 50 ml vin alb Mod de preparare : Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi le dam printr-un jet de apa rece si le strecuram bine de apa. Intr-o...
Paste cu ciuperci si sos alb
Ingrediente : 300 g paste 500 g ciuperci champignons 1 lg ulei masline 1 ceapa mare 1 lgt busuioc uscat 2 lg unt 2 lg faina 200 ml lapte sare piper boia frunze de patrunjel verde masline (optional) Citeste mai mult ... >>> Mod de preparare : Fierbem pastele...
Comentarii recente