Despre mine
Salut!
Sunt Mirela, sufletul de pe miremirc.ro. Bucătăria mea este un laborator de experiențe culinare, iar blogul este caietul meu de rețete și amintiri gustoase.
Hai să pătrundem împreună în lumea deliciilor pe miremirc.ro! 🍽️✨

Ultimele retete

Turta dulce
Turta dulce Ingrediente : 1 kg faina 500 g zahar 5 oua 1 lgt bicarbonat stins cu putin otet1 lg scortisoara1/2 lg mixt de condimente pt. prajituri3 lg miere 200 g unt ( margarina ) putina apa Decor : 100 g ciocolata albabilute argintiibilute de ciocolatacreioane de...

Crescente ( patratele crocante )
Ingrediente : 500 g faina, 200 g brie sau gorgonzola (branza cu mucegai alb sau verde) 9g drojdie uscata sau 30 g drojdie proaspata 150 g apa calduta 50 g unt 50 g untura 1 ceapa mica 150 g costita afumata, sare (1 lgt), boia iute (1 lgt) Uns deasupra : cimbru sau...

Tort Mascarpone si portocale
Blat: 2 lg ness, 6 oua, 200 g zahar, 1 plic zahar vanilat, 125 g faina, 1 lgt praf de copt Crema: 500 g branza de vaci, 500 g mascarpone( ricotta ), 2 portocale, 200 g zahar, 1 lgt coaja rasa de portocala, Sirop: 1 lg ness, 75 ml apa, 3 lg zahar pudra, 4 lg rom Decor...

Ghoriba ( Fursecuri Maroc )
Ghoriba ( Fursecuri Maroc ) Ingrediente: 2 oua, 150 g zahar, 40 ml ulei, 50 g unt, esenta vanilie, 350 g faina, 1 lgt praf de copt, Tavalit : 80 g zahar pudra cu aroma de vanilie Mod preparare Ghoriba ( Fursecuri Maroc ) : Ouale le mixam cu zaharul circa 10...

Amandine
Amandine Blat : 6 oua 200 g zahar 30 ml apa 30 ml ulei 20 g cacao 8 lg faina 1 lgt praf de copt Crema : 3 galbenusuri 150 g zahar pudra 300 g unt 3 lg cacao Sirop : 400 ml apa 100 g zahar 2 plicuri cappuccino ciocolata 2 lgt esenta rom Glazura : 150 g ciocolata (eu am...

Prajitura Cocomac
Prajitura Cocomac Blat : 8 albusuri, 200 g zahar, 2 lg faina, 1 plic praf de copt, 50 g mac, 150 g nuca cocos Foaie dobos : 2 oua, 4 lg zahar, 2 lg apa, 4 lg faina Crema : 8 galbenusuri, 300 g zahar, 2 lg ness, 150 ml lapte, 300 g unt Decor : ciocolata rasa Mod...
Retete populare
Torturi
Niciun Rezultat
Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.
Prajituri

Prajitura cu crema ganache
Prajitura cu crema ganache Blat : 8 oua 9 lg zahar 5 lg ulei 3 lg apa fiarta 9 lg faina 4 lg cacao 1 plic praf de copt Crema : 500 ml frisca lichida 180 g ciocolata neagra (45% cacao-Milka neagra) 200 g ciocolata (Milka dessert) 1 lg plina cu ness 3 lg...

Prajitura cu glazura de ciocolata
Blat : 6 oua un praf sare 200 g zahar 10 lg apa rece 280 g faina 3 lg cacao Crema : 500 ml lapte 4 lg pline faina 200 g zahar 1 ou 150 g unt (80%) coaja rasa de la 1 lamaie (sau 150 g nuci prajite si tocate) Glazura : 200 g ciocolata cu lapte 200 ml...

Foi Lica umplute
Ingrediente : 2 foi de napolitane 250 g zahar 250 g unt 250 g nuci tocate 2 oua 150 g zahar pudra Mod de preparare : Intr-o cratita caramelizam 250 g zahar, adaugam apoi untul si tinem pe foc pana dispare apa (circa 5 minute). Adaugam nucile ( eu le-am prajit...
Checuri si briose
Niciun Rezultat
Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.