Supa de pui cu galuste de gris

Ingrediente supa :
carne pui cu tot cu os 1 kg
morcovi 2 buc
telina 1 buc
pastarnac 1 buc
ceapa 1 buc
ardei mic 1 buc
cartofi 2 buc
apa 2 l
sare
boabe piper

Galuste de gris :
1 ou
4 lg gris
1/2 lgt ulei
putina sare

Citeste mai departe … >>>

Mod de preparare :
Punem carnea de pui in apa rece, sarea si punem pe foc mic (pentru ca supa sa nu fie tulbure) . Spumam supa cand vedem ca are spuma deasupra. Dupa ce s-a fiert carnea , adaugam legumele curatate si lasam in continuare pe foc pana se fierb si legumele.

Strecuram printr-o sita marunta toata supa, apoi fierbem galustele in ea.
Pentru galuste : batem oul cu furculita, adaugam putina sare si uleiul, apoi grisul si amestecam . Trebuie sa avem grija sa nu iasa galustele prea tari sau prea moi. verificam daca e buna compozitia cand furculita lasa dare pe fundul farfuriei cand amestecam.

Cu ajutorul furculitei sau a unei linguri punem galuste in oala cu supa; de fiecare trebuie sa avem grija sa introducem in supa galusca cu lingura ca sa se desprinda de ea; nu ii dam drumul in supa din aer. Lasam sa fiarba pana ce galustele se ridica deasupra .

Servim alaturi de patrunjel verde (sau fara, fiecare dupa cum ii place) si piper macinat.
Pofta buna sa aveti !
Cu carnea din supa ce a ramas, am facut un fel doi, care urmeaza sa il scriu maine  😀 .

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

3 Comentarii

  1. Emily

    mi-ai facut pofta de supa cu galuste 🙂
    te pup

    Răspuns
  2. Licuta Marin

    Yummy, imi place tare mult supita cu galuste!!Buna tare de tot!Pup!

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Ingrediente : piept de pui cu piele si os (circa 1 kg) 1 ceapa medie 2 morcovi mici 1 telina mica 1 patrunjel 1/2 cana orez 1-2 lg ulei   200 ml smantana 3 galbenusuri zeama de la 1 lamaie   patrunjel verde tocat   Mod de preparare : Intr-o oala punem...

Gnocchi cu sos de branza

Gnocchi cu sos de branza

Ingrediente : 500 g gnocchi din cartofi 50 g unt 1 lg faina 300 ml lapte 50 g cascaval 50 g branza de vaca cu trufe sare, piper 50 g parmezan nucsoara macinata   Mod de preparare : Fierbem gnocchi , conform timpului trecut pe ambalaj. Strecuram apoi de apa....

Ciulama de pui

Ciulama de pui

Ciulama de pui   Ingrediente : 6 ciocanele de pui 4 lg faina sare piper 5 catei de usturoi 4 lg ulei apa nucsoara (optional) Mod de preparare Ciulama de pui : Intr-o oala punem ciocanelele sa fiarba in apa cu sare, timp de 15 minute. Scoatem ciocanelele si le...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6