Dovlecel pane
 

Ingrediente :
4 oua
6 lg faina
un praf sare
1/2 cana lapte
2 dovlecei medii
faina ptr tavalit dovleceii
ulei pentru prajit

Mod de preparare :
Curatam dovleceii si ii taiem rondele; ii saram si ii lasam intr-un castron pana lasa apa, apa pe care apoi o scurgem.

Intr-un castron batem 4 oua cu furculita, punem putina sare si faina; dupa ce am omogenizat adaugam si laptele.

Dovleceii scursi de apa care au lasat-o, ii tavalim prin faina, apoi prin compozitia cu oua si apoi ii asezam in tigaia cu ulei incins pana se prajesc; ii intoarcem ca sa se prajeasca ambele parti .

Dovleceii pane ii servim langa o portie de cartofi prajiti cu salata de cruditati sau chiar muraturi.

Pofta buna !

2 Comentarii

  1. maya

    As putea sa traiesc de dimineata pîna seara cu dovleac pane =))

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor, ungem cu ketchup , presaram oregano, asezam...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Ingrediente : piept de pui cu piele si os (circa 1 kg) 1 ceapa medie 2 morcovi mici 1 telina mica 1 patrunjel 1/2 cana orez 1-2 lg ulei   200 ml smantana 3 galbenusuri zeama de la 1 lamaie   patrunjel verde tocat   Mod de preparare : Intr-o oala punem...