Dorada regala in crusta de sare
 IMG_3196
Ingrediente :
4 buc. dorada regala
1 kg sare
piper
Mod de preparare :
       Curatam pestele de instestine, il spalam si il stergem. Piperam dorada regala pe exterior si interior. Pe interios am sarat putin de tot. Intr-o forma tapetata cu hartie de copt (eu am omis !) punem un strat de sare, asezam pestii , apoi ii acoperim cu restul de sare.
       Dam la cuptor pentru circa 45 minute (sau mai exact pana cand sarea devine maronie ).
       Crusta de sare se va intari si o spargem lovind usor cu un cutit in toate directiile pe suprafata ei.
       Servim langa o portie de pilaf de orez si mujdei de usturoi . Excelenta !
 
 

Dorada are oase doar pe sira spinarii si coastele .

Reteta de post !!!

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

6 Comentarii

  1. Adina

    Este atat de gustos pestele asta !:)
    Am vazut pe Paprika un bucatar(Don Mariano) care a gatit peste in crusta de sare,cred ca este grozav!:)
    Bravo.

    Răspuns
  2. Mirela Goleanu

    Adina , ca sa ma crezi trebuie sa incerci reteta ! Este foarte simplu de realizat si foarte buun ! 🙂

    Răspuns
  3. Flori

    Nu am mancat niciodata peste preparat asa. Gust putin de la tine ca mor de pofta! 🙂

    Răspuns
  4. Licuta Marin

    Am servit acum ceva timp!!!Grozav de buna!Pup!

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Ingrediente : piept de pui cu piele si os (circa 1 kg) 1 ceapa medie 2 morcovi mici 1 telina mica 1 patrunjel 1/2 cana orez 1-2 lg ulei   200 ml smantana 3 galbenusuri zeama de la 1 lamaie   patrunjel verde tocat   Mod de preparare : Intr-o oala punem...

Gnocchi cu sos de branza

Gnocchi cu sos de branza

Ingrediente : 500 g gnocchi din cartofi 50 g unt 1 lg faina 300 ml lapte 50 g cascaval 50 g branza de vaca cu trufe sare, piper 50 g parmezan nucsoara macinata   Mod de preparare : Fierbem gnocchi , conform timpului trecut pe ambalaj. Strecuram apoi de apa....

Ciulama de pui

Ciulama de pui

Ciulama de pui   Ingrediente : 6 ciocanele de pui 4 lg faina sare piper 5 catei de usturoi 4 lg ulei apa nucsoara (optional) Mod de preparare Ciulama de pui : Intr-o oala punem ciocanelele sa fiarba in apa cu sare, timp de 15 minute. Scoatem ciocanelele si le...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6