Cartofi cu smantana la cuptor

IMG_6600

Ingrediente :
800 g cartofi
100 ml lapte
200 ml smantana
30 g faina
30 g unt pentru uns forma
50 g cascaval ras sau telemea

Citeste mai mult … >>>



Mod de preparare :
Curatam cartofii si ii punem la fiert in apa clocotita sarata pana se inmoaie; scurgem de apa si ii asezam intr-o forma unsa cu unt.

Faina o amestecam cu laptele rece, adaugam smantana, sare si piper. Acestsos se desarta peste cartofii fierti  . nu amestecam. Deasupra radem cascaval sau telemea .

 

Eu am presarat si parmezan cam 80 g. Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 20 de minute, dupa care scoatem folia si mai lasam cat sa se rumeneasca .

IMG_6622-300x200

Pofta buna !

1 Comentariu

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Ingrediente : piept de pui cu piele si os (circa 1 kg) 1 ceapa medie 2 morcovi mici 1 telina mica 1 patrunjel 1/2 cana orez 1-2 lg ulei   200 ml smantana 3 galbenusuri zeama de la 1 lamaie   patrunjel verde tocat   Mod de preparare : Intr-o oala punem...

Gnocchi cu sos de branza

Gnocchi cu sos de branza

Ingrediente : 500 g gnocchi din cartofi 50 g unt 1 lg faina 300 ml lapte 50 g cascaval 50 g branza de vaca cu trufe sare, piper 50 g parmezan nucsoara macinata   Mod de preparare : Fierbem gnocchi , conform timpului trecut pe ambalaj. Strecuram apoi de apa....

Ciulama de pui

Ciulama de pui

  Ingrediente : 6 ciocanele de pui 4 lg faina sare piper 5 catei de usturoi 4 lg ulei apa nucsoara (optional) Citeste mai mult ... >>> Mod de preparare : Intr-o oala punem ciocanelele sa fiarba in apa cu sare, timp de 15 minute. Scoatem ciocanelele si le...