Strawberry curd (sau crema de capsuni)

Ingrediente :

350 g capsuni congelati

120 g zahar

2 lg zeama de lamaie

2 lg apa

2 galbenusuri

2 lg rase amidon alimentar

1 lg unt

 

Mod de preparare :

Intr-o cratita punem capsunile congelate, apa, zeama de lamaie si zaharul, pe foc mediua, circa 10-12 minute. Luam de pe foc, lasam 10 minute sa se racoreasca, apoi cu blenderul vertical terciuim; strecuram printr-o sita de inox. Punem din nou in cratita pe foc si adaugam galbenusurile, amestecam, apoi amidonul, amestecam pana cand compozitia se ingroasa, iar la urma untul. Crema obtinuta o turnam intr-un borcan si o lasam sa se raceasca.

Daca dorim sa o folosim o tinem la frigider minim 2 ore.

 

Spor !!

Este o crema foarte buna pentru diverse prajituri sau fursecuri.

 

Cu acest curd am umplut aceste paleuri : https://miremirc.ro/2017/11/20/paleuri-cu-strawberry-curd-si-crema-de-branza/

Please follow and like us:
error4
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Rulada sultanului cu vanilie

Rulada sultanului cu vanilie

Rulada sultanului cu vanilie Ingrediente : 200 g cocos 1 l lapte 200 g zahar 140 g faina esenta de vanilie 70 g unt (80%)   300 ml smantana pentru frisca 35% 1,5 lg zahar pudra   Mod de preparare Rulada sultanului cu vanilie : In tava mare de la aragaz...

Placinta greceasca cu vanilie si piersici

Placinta greceasca cu vanilie si piersici

Placinta greceasca cu vanilie si piersici Ingrediente : 400 g foi de placinta 1 compot de piersici (720 g) 3 oua mari 350 ml lapte 150 g zahar un praf de sare 2 lgt zahar vanilat coaja rasa de lamaie 110 g unt topit si racit   Decor : zahar pudra Mod de preparare...

Tiramisu trifles

Tiramisu trifles

Ingrediente : 500 g mascarpone 150 g zahar pudra cu aroma de vanilie 250 ml smantana pentru frisca Pentru insiropat : 250 ml espresso tare indulcit lichior de cafea Kahlua 250 g piscoturi Decor : 150 ml smantana pentru frisca 1 lg zahar pudra cu aroma de vanilie cacao...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4